Wyniki wyszukiwania dla: taktyka

Strona

luckass Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.02.2013 13:51    #1161     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 08 czy FM 11??
Pytanie jak w tytule. Chodzi mi glownie o to ktora gra jest lepsza wg pod wzgledem nazwijmy to budowy zespolu, tworzenia taktyki(czy moze raczej w ktorym ta taktyka faktycznie bardziej oddaje realizm..moze tak)..

Z gory dzieki za kazda odpowiedz:)

Pozdrawiam:)

patrykst123 Partyzant

24.02.2013 02:09    #1162     Football Manager - Świat taktyki - Problem z taktyką.
Witam !
Mam pewien problem z taktyką w FM 2013. Gram zespołem Hoffenheim z Bundesligi. Od początku sezonu próbuje różne warianty taktyczne aktualnie gram 4-2-3-1 ale wcześniej próbowalem juz jednego def. pom. 2 środkowych i 2 skrzydłowych i jeden napastnik itd. Za każdym razem podczas meczu jestem dominowany dosłownie przez każdego, a mecze jeśli wygrywam to na farcie 1-0 po kontrze.. Moich pomocników dominuje dosłownie każdy klub. Nawet słabiak w pucharze Niemiec. Ponadto podczas każdego meczu mój asystent jedyne co pisze to "Mamy ogromne problemy z posiadaniem piłki, jestesmy w opałach" i coś, co mnie najbardziej denerwuje "Nasi obrońcy ustawiają się wręcz katastrofalnie przy stałych fragmentach gry dla rywali, musimy cos z tym zrobić pred następnym meczem." No to ja ustawiam Def. SFG w przygotowaniach meczowych i jeden mecz jest dobrze ale nastepny znów ta sama informacja i tak w kółko i wciąż. Prosze o pomoc, radę. Wiem, że podałem mało informacji o taktyce ale jesli beda potrzebne informacje to podam lub dam screena.

hat Partyzant

23.02.2013 19:15    #1163     Football Manager - Świat taktyki - As Monaco...
Ja w FM 13 po trzech sezonach w Warcie przeszedłem do Monaco. W pierwszym sezonie awans do Ligue 1z drugiego miejsca. Pierwszy sezon w Ligue 1 całkiem nieźle idzie. Taktyka 4-1-2-2-1 ładnie się sprawdza :)

feanorr Partyzant

witam

mam ogromną chęć na grę PSG, już robiłem do nich kilkadziesiąt podejść, próbowałem najróżniejsze taktyki... swoje czy te znalezione na FM Base itp i nic, zespół gra słabo, przegrywa mecze w bardzo głupi sposób... już sam nie wiem, jaką taktykę zastosować

Proszę o pomoc w wyborze, żeby zespół był skuteczny i mógł wykorzystać swój gigantyczny potencjał ofensywny

Bardzo proszę o pomoc :/ :(

FM 2013, najnowszy patch

max0211 Partyzant

16.02.2013 10:24    #1165     Sufler - Inne - Nowa taktyka a skuteczność
Witam :)
W FM 13 prowadzę Man Utd i przez ostatni rok grałem taktyką 4-3-2(skrzydłowi)-1. Miesiąc temu kupiłem nowego napastnika i zmieniłem ustawienie na 4-3-1-2, lecz od tego czasu 4 porażki i jeden remis z zespołami z dolnej części tabeli. Co powinienem zrobić, żeby z tą taktyką drużyna znowu zaczęła funkcjonować jak należy? Przepraszam, jeśli podobny temat pojawił się już na łamach forum.
Z góry dziękuję :)

kamilm Partyzant

Panowie nie mogę ustawić taktyki do zespołów naszej rodzimej ekstraklasy, radze sobie z lepszymi zespołami, i tymi bardzo słabymi, jeżeli chodzi o nasz ekstraklasę to w Legi daję radę, ale mam problem z ustawieniem taktyki do innego zespołu z naszej ligi czy to pierwszej czy ekstraklasy oprócz legi, cały czas asytent mi pisze, że mimo iż wygrywamy nie potrafie UTRZYMYWAĆ się przy piłcę, a to dla mnie najważniejsze, jak ustawiacie suwaki dla takich zespołów, i całą reszte taktyki, co z pressingiem, stylem, filozofią, podaniami, taktyka itd? Pomózcie pilne !

chris000 Partyzant

13.02.2013 19:17    #1167     Football Manager - Świat taktyki - Bayern - Mało bramek!
Ja gram taktyka 4-2-2-2
2 ŚP
2 skrzydłowych
2 napastnikow

strzelam BARDZO dużo bramek, ale też niestety tracę.
Moje ostatnie mecze:
3;2
3;3
3:0
spróbuj taką taktyke.
BO wsparcie
ŚO obr
OGP X
POP obr
CR Wsp
Skrz - A
K10 A
LPK A

graj na 2 snajperów to bedzie wiecej goli.
Oczywiscie Płynny styl i ofensywna taktyka.
Spróbuj!

tts0 Partyzant

11.02.2013 15:58    #1168     Football Manager - Świat taktyki - Pomoc w LFC
[quote="Puchacz293"]Chris_Berk mógłbys mi podzrucic takse?
tts0 a jaka konkretnie ?[/quote]

Taktyka o którą prosiłeś

http://chomikuj.pl/tomaszsi1991

plik 4-3-3Real
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Chris_Berk Partyzant

11.02.2013 15:28    #1169     Football Manager - Świat taktyki - Pomoc w LFC
Nie da się nic ugrać? Już w drugim sezonie zdobyłem LM, a w trzecim wygrałem ligę. Nie wiadomo co dalej bo sejw mi się spieprzył :P

Puchacz usunąłem tą karierę, bo jak napisałem wyżej coś się spieprzyło i nie mogłem na nim dalej grać. Ale mogę Ci opisać jak to ustawiłem:
Taktyka 4-3-3( dokładniej 4-1-2-2-1). Reina - Johnson i Enrique jak boczni obrońcy z funkcją atak, Agger jako środkowy obrońca( który strzelał duży goli z rożnych - krótki słupek of course), obok niego obrońca z funkcją zabezpieczenie( tutaj grał u mnie Otamendi jako niski i szybki).
Dalej Lucas Leiva( Def. pomocnik - obrona/wsparcie). Przed nim Gerrard( wysunięty rozgrywający - atak (zaznacz częste strzały z dystansu))) i środkowy pomocnik(wsparcie).
Skrzydłowi jako schodzący napastnicy( tutaj niestety musisz kogoś kupić, ja miałem Reusa, Gaitana, Dzsudzsaka) oraz napastnik (lis pola karnego) czyli Suarez.
Taktyka - kontrola, gra piłką, podania na wolne pole, agresywny odbiór piłki, nękanie przeciwnika. Mam nadzieję, że to coś Ci pomoże.
Jeżeli nie masz skrzydłowych to spróbuj zrobić taktykę bez nich z Gerrardem jako ofensywnym pomocnikiem i wtedy na rozgrywającego daj Sahina/ Hendersona oraz dwójką napastników przed nim( lis - Sturridge i kompletny napastnik - Suarez)

buku1 Partyzant

Witam, pomoglibyście mi stworzyć taktykę A.C Milan którą mógłbym rywalizować z najlepszymi, ponieważ nie znam się tak na drużynie Rossonerrich.

Obecny skład:

Bramkarze:
M. Amelia
Ch. Abiatti - odejdzie w tym okienku a zastąpi go Artur Boruc albo Łukasz Fabiański

Obrońcy:
Abate
Zambrotta
Nesta
Wilson- Szkocki 19-letni obrońca rezerw Liverpoolu, zastąpił Marco Yepesa
Thiago Silva
Mexes
Taiwo
Antonini

Pomocnicy:
Prince
Nocerino
Aquilani
Van Bomel
Ambrosini
Gattuso
El Shaarawy
Seedorf
Emanuelson

Napastnicy:
Ibrahimovic
Cassano-zostanie sprzedany
Pato
Robinho

Chciałbym aby osamotnionym napastnikiem był Ibrahimovic

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution