Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Proletariat

19.06.2006 08:58    #9981     Sufler - Porady do gry - PoMoCy!
Witam i z góry dziękuję za Wasze sugestie jak rozwiązać problem z FM 2006- zawieszanie się gry i ten dziwny dźwięk. Niestety podczas reinstalla gra zawiesiła się 4 razy z rzędu a wyłączenie dźwięku też nic nie pomogło. Problem tkwi na pewno w moim kompie bo gdy kilka dni temu grałem w Call of Duty 2 wystąpił ten sam problem- zawieszka i ten cholerny dźwięk, który niedługo będzie mi się śnił po nocach :(. Może macie jeszcze jakieś sugestie co zrobić z moim kompem? Z góry dziękuję i pozdrawiam

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
19.06.2006 05:43    #9982     Sufler - Porady do gry - PP
Najnowszy patch powinien pomoc.

SZk Pierwiastek Inteligencki

18.06.2006 16:27    #9983     Sufler - Porady do gry - Małe oszustwa - do adminow
Nie korzystam z edytorow czasu rzeczywistego, obecnie gram piaty sezon, drugi w Primera Division, na stadionie z 4500 miejsc (1500 siedzacych) i srednia baza treningowa. Ale jest frajda. Co do obroncy, to beda z niego ludzie.

Proletariat

18.06.2006 08:09    #9984     Sufler - Porady do gry - uzaleznienie
ja nie dawno zaczołem grac barcelono jestem w roku 2009. ale szkoda opuscic ciepło posade gdzie wygrywasz wszystko.ale juz po woli staje mi sie monotone wygrywanie. chyba przejde dot ej ligi angielskiej. a do polski wroce jeszcze iw ygram z mojo kochano legio 5 razy z rzedu LM hehehe

Grzechoo Hajer Przodowy

Pewnie juz ktoś to pisał, ale to nie szkodzi ;]

Ja chciałbym w FM 2007 trzeciej ligi polskiej i nowych, bardziej egzotycznych krajów, np. Cypr, Estonia czy Łotwa.

menaga Partyzant

Grupa: Użytkownik
17.06.2006 13:47    #9986     Sufler - Porady do gry - brazylia
moglibyście tak na poważnie pierwszy mecz gram z u.s.a to będzie muj debiut w brazyli poprzednio polska była :) z małym sukcesem dostałem się do ćwiercwinałów mistrzostw świata i złożyłem oferte w brazyli i się powiodło ( jeden szkopuł cafu kontuzjowany najprawdobodobniej nie pojedzie na mistrzostwa ;/;/ kim go zastapić??

Proletariat

16.06.2006 12:45    #9987     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
@p.obrocki - mialem 15 tys. euro na transfery (angielska Division Two, czyli 3 liga, heh...), kupilem 1 niezlego gracza, na zatrudnienie zawodnikow nie posiadajacych klubow nie starczylo rowniez kasy z limitu pensji. Chyba zmienie klub, bo jednak ta 3 liga jest troszke nudnawa :)

@Menedzer5. Po paru meczach stworzylem sam trening - dla bramkarzy, obroncow, pomocnikow, napastnikow. Niektore parametry rosly, ale niektore zaczely drastycznie spadac, wiec wrocilem do ogolnych ustawien.

Dzieki za pomoc, na pewno poeksperymentuje z taktykami.

Proletariat

15.06.2006 14:49    #9988     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Rabbit,ja Celtikiem gram prawie,że identyczną taktylką,ale jak potteromaniak gram obrońcami bez strzałek,skrzydłowi z małymi strzałkami i jak narazie ta taktyka jest idealna.W pierwszym sezonie wygrałem Lige Mistrzów oraz wszystkie Puchary Szkockie.Moge ją tylko polecić.Spróbuj może bez tych strzałek.

potteromaniak Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
15.06.2006 14:22    #9989     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Rabbit, gram ta sama taktyka w Legii, tylko obroncy nie maja strzalek, ale sa nastawieni bardzo ofensywnie(skrajni), pomocnicy(skrajni) maja strzalki na maksa do przodu, ta taktyka mi sie gra najlepiej, probowalem jeszcze kilku, ale ta najlepiej. Sklad:
Dudek(Koprivec
Kuzera----------Rzezniczak-------Loda------------Pawel Zuk
Guarin
Molnar(Szalachowski)-----------------------------Petasz
A.Andres Jara
Todorov-------Kurtovic(ze szkolki)

Proletariat

15.06.2006 14:04    #9990     Sufler - Porady do gry - Kontuzja na MŚ
To chyba kolejny bug to że nie można zmienić w składzie zawodnika który doznał długiej kontuzji a w rzeczywistości można np.Bosacki za Gorawskiego.Szkoda przez to gra traci na wartości.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.