Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Proletariat

29.06.2006 12:00    #9951     Sufler - Porady do gry - Nie można rozbudować stadionu
Mi zarzad pozwolił jeszcze nawet przytaknal, a rada gminy ze wzgledu na sprzeciwy okolicznych mieszkancow uniemozliwila mi rozbudowe... :( Gram Korona Kielce.

RIzzo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.06.2006 11:44    #9952     Sufler - Porady do gry - Athletic
Ja nimi grałem kilka sezonów i super się nimi gra! mi to w ogóle nie przeszkadza że moge tylko Baskijczyków kupować, to jeszcze bardziej uatrakcyjnia gre!!!

Proletariat

29.06.2006 11:20    #9953     Sufler - Porady do gry - Athletic
Temat dotyczy dosyć specyficznego hiszpańskiego klubu Athletic Bilabo. Piszcze jakie mieliście wrażenia grając tym klubem, czy nie przeszkadzało wam to: że można kupywać tylko zawodników baskijskich, lub czy też może było wam to na ręke, ponieważ pozwliło wam się skupić na szkoleniu własnych talentów. Możecie pisać także o ewentualnych spektakularnych sukcesach zdobywanych Athleticiem.

potteromaniak Młody aktywista

29.06.2006 11:05    #9954     Sufler - Porady do gry - kontuzje... :/
Albo jak masz infekcje wirusowa i koleszke w klubie zostawisz... Oj, to moze byc nie przyjemne. Mi tak ostatnio z szesciu po sobie zachorowalo.

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Więcej opcji rozmowy z drużyną w trakcie meczu. Więcej komentarzy prasowych. Rozmowa z zawodnikami również przed meczem. Więcej opcji podczas prowadzenia reprezentacji- zgrupowania, trening, większy sztab szkoleniowy,ustalanie sponsora. Poza tym oczywiście więcej lig.

RIzzo Partyzant

29.06.2006 04:47    #9956     Sufler - Porady do gry - Rozmowa z zawodnikami
Ja dzisiaj grałem Cagliari mecz z Juve po 1 poł. było 0-0 powiedziałem że jestem zachwycony i DOWIEŹLI!!! szkoda że nie zacząłem od razu Cagliari. Bo gram reprą Włoch i w lutym ich dopiero przejąłem. Na 2 lata kontrankt mam

Ryba Partyzant

27.06.2006 17:40    #9957     Sufler - Porady do gry - Nowy manager, ta sama taktyka...
Czy spotkaliście się z takim przypadkiem ,że klub zatrudnia nowego szkoleniowca a on stosuje ten sam schemat taktyczny (ustawienie zawodników ;-) co poprzedni trener. Czy to nie jest troche głupie...

Proletariat

27.06.2006 10:15    #9958     Sufler - Porady do gry - Baza
ja sie nie chwale polonista.tylko sie ucze innych jezyków w szkole

thcxs Partyzant

jesli wybierzesz troszke wiecej lig niez powinienes to moze odrazu nie zauwazysz tej slamazarnosci w dzialaniu ale kiedy dojdzie do przerwy letniej badz zimowej i nadomiar zlego dojjdzie okienko transferowe to mozna sie pozadnie wku... zdenerwowac szybkoscia rozgrywki ;]

thcxs Partyzant

27.06.2006 08:12    #9960     Sufler - Porady do gry - Baza
dokladnie, za 2 miechy szkola wiec do ksiazek tumanie ;PP hehe

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution