Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Proletariat

01.07.2006 04:53    #9941     Sufler - Porady do gry - Główny asystent...
Kurde też mam taki problem w Celticu,proponuje mojemu staremu asystentowi kontrakt trenera,ale ham nie przyjmuje:/
A właśnie czy to nie jest gorzej mieć 2 asystentów,może przeszkadzają sobie w pracy?Czy to wogóle nie wpływa na ich prace?

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
01.07.2006 02:53    #9942     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na pracę
moze grałeś premiership i championship?? a moze sprobowałbyś tak jak ja i pewnie wielu AMBITNYCH ;) zagrać conference? ciekawe czy ktoś by do Ciebie przyszedł :):):) (oczywiście z free transfer bo zazwyczaj nie masz kaski) :] ale zasady Anglii są bardzo dobre, nie ma ograniczenia obcych w składzie itd, jedynie to WP czasem przeszkadza, z drugiej strony urealnia tą rozgrywkę :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Pogromca Partyzant

Grupa: Użytkownik
30.06.2006 16:39    #9943     Sufler - Porady do gry - Główny asystent...
Nie mam zamiaru nikogo zwalniać. Stawiam na sztab szkoleniowy by wychować własnych piłkarzy :). Im więcej tym lepiej.

A wieć pomoże mi ktoś? :)

Grzechoo Hajer Przodowy

30.06.2006 10:05    #9944     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Dużo zalezy od bazy treningowej. A dobrze jest jeszcze, gdy człowiek od szkolenia młodzieży w twoim zespole ma dobre statystyki ;) (m.in. praca z juniorami)

Proletariat

30.06.2006 10:00    #9945     Sufler - Porady do gry - Nowe twarze
spoko:) szkoda ze szansa na wylosowanie mojego zdjecia bedzie minimalna:(

thcxs Partyzant

30.06.2006 09:52    #9946     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
niema na to zadnych latek, poprostu szkolenie mlodzierzy w twoim klubie z chodzi na psy ;P, a tak powaznie to naj sam przod musisz rozbudowac baze treningowa na max, a jesli juz to zrobiles to musisz poprostu uzbroic sie w cierpliwosc, a i przeciez nikt ci nie kaze trzymac tych mlodzikow w klubie. :)

SZk Pierwiastek Inteligencki

30.06.2006 08:18    #9947     Sufler - Porady do gry - profil
Nie zmienia sie, to jest czysta kosmetyka, wiele osob zarzucalo to panom z SI i moze sie to zmieni w FM 2007.

ronnie10 Partyzant

29.06.2006 16:19    #9948     Sufler - Porady do gry - pytanko
wielka szkoda:(( on ma 11 lat trenuje z 17-latkami z Valencii i w jednym ze sparingow strzelil 6(!) goli i robil wszystkich jak chcial;] jesli ktos nie wierzy to MUSI obejrzec ten filmik!:
http://www.youtu(...)20Jevtic

Proletariat

29.06.2006 13:22    #9949     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja i inne
Cześć.
1. Co może być przyczyną tego, że nigerysjki ZPN uważa, że moje podejście do reprezetacji jest poniżej standaradów jakich mozna wymagać od trenera mojej klasy? Rozegrałem dopiero 4 mecze towarzyskie i jeden w el. PNA (wygrany 9-0 z Somalią). Może powodem tego jest sparing z Dominikaną jaki rozegrałem? Pojawił się news, że opinia pobuliczna uważa, że ten mecz nie ma sensu, bo Dominikana jest za słaba. Ale w grupie mam takie potęgi jak Somalia, Nambia i coś tam jeszcze i chciałem, żeby się chłopaki rozstrzelały :) Jak sądzicie?

2. Jak zwiększyć skuteczność mojej drużyny (tu już chodzi o klub, nie reprezentację). Te sytuacje co oni marnują, to już zakrawa na kpinę. Mam wrażenie, że to jest hokej bo łatwiej trafić z daleka, a nie piłka nożna. Da się jakoś trenowac kiwanie bramkarza? Bo w mojej drużynie takie coś nie istnieje, a 90% sytuacji sam na sam to strzał wprost w bramkarza. Bez ściemy: zdecydowana większość bramek jakie strzelam to strzał zza szesnastki lub dobitka po odbiciu od bramkarza. Jaka jest na to rada? Co chwila jest ten komentarz o butelce wina i "że dziecko by to strzeliło". A po meczu: [nazwa klubu] powinna wygrać bez problemu! Natomiast [nazwa przeciwnika] nie ma podstaw do narzekania! Jak się znów to pojawi to rozwalę myszkę o ścianę i wyślę wam fotorelację :P
Pozdrawiam!!

Proletariat

29.06.2006 12:21    #9950     Sufler - Porady do gry - Stosunkowo łatwe drużyny
Troszke zaskakujące pytanie:). Możliwe, że istnieje taka sytuacja, chociaż osobiście się z nią nie spotkałem, zaś co do tej listy to nie będzie zaskoczniem jeżeli powiem, że klubami które prowadzi się wyjątkowo łatwo są np. Chelsea, Real Madryt, nie tylko ze wzlędu na bardzo silną kadre, ale także z powodów finansowych. Jeżeli chodzi o słabsze kluby typu WBA to jest możliwość, że dobrze trafił z taktyką pod zespół (są takie, gdzie proste 4-4-2 pasuje idealnie i dzięki temu zespół wygrywa) albo poprostu ma szczęście:).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution