Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Jest to bug, ktory uaktywnia sie przy zaladowanej lidze hiszpanskiej, Vami sprobuje dojsc do przyczyn bledu najszybciej jak sie da.

p.obrocki Partyzant

Grupa: Użytkownik
11.07.2006 08:46    #9892     Sufler - Porady do gry - Status klubu
SZk - Z tymi kontraktami się z tobą nie zgodzę!!! Też myślałem na początku, że wszystkim (łącznie ze sztabem szkoleniowym) muszę zaproponować kontrakty profesjonalne. A tu się okazało, że gdy zarząd przekształcił mój klub w profesjonalny, status kontraktów sam się zmienił. Przez następne 3 sezony część mojego sztabu szkoleniowego pracowała za 80 funtów miesięcznie mając kontrakty profesjonalne. Wygląda na to, że nie wszystko leży w kompetencjach menedżera ;)

11.07.2006 05:22    #9893     Sufler - Porady do gry - Opcja w edytorze
Proste...

11.07.2006 05:22    #9894     Sufler - Porady do gry - Atrybuty trenerskie
Na ekranie Profile masz atrybuty tylko mentalne, natomiast trenerskie rosna wraz z Twoja reputacja. Jesli chcesz je podejrzec, to idz do ekranu Staff i z menu View w prawym gornym rogu wybierz Coaching Attributes.

11.07.2006 05:19    #9895     Sufler - Porady do gry - Edytor w FM 2006 6.0.0
Skoro masz oryginal, to co za problem przeinstalowac FM-a? A nastepnym razem rob kopie zapasowa bazy przed edycja, edytor proponuje to przy kazdym jej ladowaniu.

Nie da sie.

11.07.2006 05:08    #9897     Sufler - Porady do gry - Status klubu
Roznie to bywa. Ja status profesjonalny otrzymalem dopiero po awansie do Primera Division, od razu z amatora. Reguly nie ma - sa sukcesy, jest zmiana statusu. Plus oczywiscie warunek nieodzowny: wszystkie kontrakty zawodowe w druzynie (full-time, nie part-time). Co do stadionu, to ja gram w Lidze Mistrzow na obiekcie na 4500 miejsc, w tym 1500 siedzacycych... ;)

11.07.2006 05:05    #9898     Sufler - Porady do gry - Zlatan
Szukaj w talentach.

LUBER Partyzant

OKAZAŁO SIE ZE PO ZAŁADOWANIU LIGI HISZPAŃSKIEJ WYSTEPUJE PTOBLEM ZE GRA WYŁANCZA SIE 1 SIERPNIA! PANOWIE ZRÓBCIE COS Z TYM (PROSZE) , SZKODA WASZEJ PRACY , ZEBY JAKIS MAŁY BŁĄD PSUJ WIZERUNEK ŚWIETNEGO UPDATE.....

Sorry za duze litery , ale miało sie to wyrózniac ;)
Pozdrawiam

LUBER Partyzant

10.07.2006 14:26    #9900     Sufler - Porady do gry - Pierwszy Bug W Update
Jak w komentarzach napisał Magic , tworząc nową gre i wybierając lige hiszpanską pogramy sobie tylko do 1 sierpnia 2005 roku ... potwierdzam to co mówi poniewaz mam to samo!Czy da sie cos z tym zrobic , bo szkoda ligi Hiszpanskiej :(((

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.