Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Proletariat

28.07.2006 17:24    #9831     Sufler - Porady do gry - Napastnik vs. obronca
Jestem ciekaw Waszych opinii i rad nt. dobierania napastnika do obroncy, ktory bedzie go kryl. Osobiscie gram Nottingham Forest w Premiership i mam problem. Nie wiem czy sprowadzac pilkarzy dobrze wyszkolonych technicznie i szybkich, czy tez tradycyjnych strikerow, ktorzy przewazaja na Wyspach (silny, swietnie grajacy glowa). Poza tym zawsze zastanawiam sie, czy np. do wolnego obroncy dac szybszego zdecydowanie napastnika, ktory bedzie z nim wygrywal pojedynki biegowe, ale tracil w grze glowa, czy tez wlasnie tego troche wolniejszego, lecz i zarazem silniejszego, przez co bedzie mogl walczyc z obronca jak rowny z rownym.

Zastanawia mnie tez to (mam wersje angielska), czy opcja Target Man oznacza dokladnie polecenie grania pilki do napastnika, ktory bedzie bezposrednio strzelal, czy tez zgrywal ja do partnera. Czasem z niej korzystam, gdy gram skrzydlami (wowczas 'To Head';), albo jak jest dwoch dryblasow w oboronie i mam szybkich napastnikow, to daje 'To Feet' lub 'Run Onto the Ball'. Co o tym myslicie?

Proletariat

28.07.2006 03:08    #9832     Sufler - Porady do gry - Zdjecia
Dziękuje bardzo:) Ale jeszcze jedna sprawa...jak mam np wrzucic zdjęcia Wisły Kraków jak tam nie ma folderu polski i tej drużyny?(a np jest folder szkocji,ligi i poszczególnych drużyn)prosze o pomoc.dzieki

mes Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.07.2006 18:34    #9833     Sufler - Porady do gry - reputacja
jaka liga ma większą reputację grecka czy szkocka??

Proletariat

27.07.2006 07:06    #9834     Sufler - Porady do gry - Jak dodac lige
a ja mam 1 monitor 1 myszke 1 klawiature i 3 glosniki

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
27.07.2006 01:37    #9835     Sufler - Porady do gry - liga conference
Thurrock (Conference South), mozesz tez skorzystac z generatora LOLA: http://www.llmaddicted.com/LOLA.html, klikasz na "UK&Ireland Only"

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
27.07.2006 01:34    #9836     Sufler - Porady do gry - fabio i jego brat
O FM 2007 jeszcze nic nie wiadomo...

Lenor Partyzant

26.07.2006 18:31    #9837     Sufler - Porady do gry - Gdzie ci kibice??
Reginaldo kupilem za 50 tys a po sezonie spzredalem za 1,5 mln Euro
Damian Martinez kupilem za 200 tys , a sprzedalem za 3,2 Mln Euro
Paolo Di Canio (byl juz u mnie ) ale 800 tys dostalem :P
Enzo Giovani Scorza za wspolwascicielstwo Milan mi zaplacil 4,8 Mln Euro (tylko szkoda ze zaoferowali mi 30 sierpnia ze juz nie moglem wzmocnic skladu ale czekam na styczen :P)
Daniel Machacon kupilem za 100 tys a po 3 miechach jest wart 1 mln i juz sie na niego rzucaja :) wiec pewnie odejdzie w styczniu :p
Pozdrawiam i moze ktos mi poradzi co i jak z tymi kibicami ??

Proletariat

26.07.2006 15:07    #9838     Sufler - Porady do gry - Save
Tak ja też mam tego kopie,ale troche starszą będe musiał niestety z niej skorzystać:(
A gram Celtikiem Glasgow i spoko już mam skład,więc szkoda mi jest tą gre utracić...

krwl Partyzant

25.07.2006 16:09    #9839     Sufler - Porady do gry - Problem finansowy
Budzet placowy przekraczam o 30tys euro.Kisilyego juz mam i jezeli tak bedzie, bede musial go sprzedac z Lawanem(jego szkoda, "siergiej" dlugo sie rozwija, Szwed juz pyka brameczki, az milo:).Moze jak wejde do Bundesligi to jakis sponsor sie przypaleta;)

rinho Partyzant

25.07.2006 13:36    #9840     Sufler - Porady do gry - Koniec meczu
Grzechoo - tak samo miałem w FM 2005 w finale UEFA. Grałem Atalantą przeciwko Atletico. Strzeliłem gola na początku dogrywki, w 122 już myślę, że nic nie może mi się stać, a tu mi strzelili bramkę w 138 (sic!) minucie. mecz zakończył sięw 141 min. No jak bym nie wygrał w karnych (ufff) to moje mieszkanko by nie wyglądało tak ładnie jak wcześniej :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution