Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
01.08.2006 16:37    #9821     Sufler - Porady do gry - Rosja
Nie sa.

KotekAFC Partyzant

Grupa: Użytkownik
01.08.2006 09:27    #9822     Sufler - Porady do gry - młodzieżówka
A ja zbudowałem szkółkę juniorów i chciałbym wiedzieć, po ilu latach jakiś junior dołączy do mojego klubu.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
01.08.2006 07:29    #9823     Sufler - Porady do gry - szperacz
Menedżer -> Twój klub -> Szukaj -> Sztab szkoleniowy -> Filtry -> Posada -> Szperacz -> Atrybuty (wybierasz i ustawiasz żądaną wartość)

Ewentualnie możesz jeszcze ustawić, czy owy szperacz ma być bez pracy.

Matt Baker Partyzant

01.08.2006 05:40    #9824     Sufler - Porady do gry - pROBLEM Z PATCHEM
Czesc ma taki problem, gra nie dziala mi na patchu 6.0.3 zamiast meni z opcjami wczytania gry itd. jest tylko czarny ekran. Na starym komputerze co sprzedalem nie bylo tego problemu i wislom zagralem z 12 sezonow i szkoda by to stracic. Reinstalacja gry nic nie daje. Natomiast fm wlacza sie ale jak podmineie pilki fm.exe 6.0.3 na 6.0.1 to wtedy dziala ale nie da sie wczytac save z zapisanym stanem z wislom a od nowa nie bardzo chce grac bo na wersji 6.0.1 jest limit w polskiej lidze na obcokrajowcow a na 6.0.3 nie ma limitu Prosze pomozcie juz nie wiem co mam robic. Probowalem nawet instalowac kilka roznych patchy 6.0.3 sciagnaych z roznych stron i nic Prosze pomozcie

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

31.07.2006 04:55    #9825     Sufler - Porady do gry - spadek reputacji managera :(
więc zaczne od początku, zacząłem grać lechem i po 7 sezonach gdzie dobrze mi szło w europejskich puchar przeniosłem się do Wolverhampton Wolves ( juz byli w premiership) i wygryałem z nimi lige i odpadłem w finale pucharu uefa. Poszedłem do Barcelony (majac juz reputacje kontynentalną) tam przez piec lat wygralem 5 razu lige, raz lige mistrzow i pare razy puchar hiszpanii. Miałem juz wtedy reputacje światową. Ale że gra taką potęgą mi się znudziła przeszedłem do pogrążonego w problemach Arsenalu. Tam miałem za cel uwaga!! awansowac do wyższej ligi, oczywiście kolejny bug gry i w miesiącu lutym (miałem 1 miejsce w lidze i raczej pewne mistrzostwo) zostalem z klubu wyrzucony za to że nie udało mi sie awansowac do wyższej klasy rozgrywek... po 2 misiącach bez pracy powróciłem na stare śmieci czyli do lecha, później patrze na sztab szkoleniowy i obok mego nazwisko reputacja jest tylko KRAJOWA :|

i tu moje pytania:
1. czy spadek mojej reputacjhi jest związany z tym że przeszedłem do gorszej ligii czy klubu?
2. jestem w końcówce sezonu i gram lechem w półfinale P.Uefa, i czy jak go wygram wzrośnie reputacja klubu z krajowej na kontynetalną?

Proletariat

30.07.2006 12:08    #9826     Sufler - Porady do gry - problem z ligą szkocką
Hmm, bardziej niz na samodzielnej edycji zalezalo mi na jakiejs oficjalnej poprawce, bo to chyba jest ewidentny blad gry... Moglibyscie sprawdzic u siebie ile wynosza budzety klubow I ligi szkockiej?

Proletariat

30.07.2006 03:48    #9827     Sufler - Porady do gry - problem z ligą szkocką
Witam. Otoz nie moge grac w lige szkocka, bo wszystkie kluby maja tam wlasciwie zerowy budzet. Mozna to poprawic w jakis inny sposob, by nie grzebac samodzielnie w edytorze?
pozdro.

Proletariat

29.07.2006 15:53    #9828     Sufler - Porady do gry - Jak zrobic...
Przed chwila sciagnolem CM Revolution Update Team FM2006 v5.1 i Juve.Fiorentina i Lazio sa juz w Serie B ale szkoda ze nie da sie zrobic aby mnieli te punkty ujemne :(
A wiec mozna zamknac temat :D
Dzieki za wszystkie wskazowki i pruby wskazowek Grzechoo :D

oniek Partyzant

29.07.2006 10:23    #9829     Sufler - Porady do gry - CO sie stanie?
Co sie stanie jesli bede gral jedna kariere przykladowo 80lat, zaczynajac karire 30 letnim szkoleniowcem??? Mialbym 110 lat?? pytam teoretycznie bo taka sytuacja jest prawie niemozliwa bo kto by tyle przy kompie wytrzymal.

saimon Partyzant

29.07.2006 10:03    #9830     Sufler - Porady do gry - Zdjecia
tram są szkocja itd to po prostu wklej tam pol(folder ze zdjęciami polskimi) i powinno być ok

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution