Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kali22 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2006 08:11    #9811     Sufler - Porady do gry - ponawiam
a nie lepiej samemu troszke poszukac?! moim zdaniem ciekawiej sie wtedy gra, no i oczywiscie bardziej realnie... :)

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
03.08.2006 06:22    #9812     Sufler - Porady do gry - Pralka
www.allegro.pl :D tam są prali, suszarki, modemy NEOstrady i myślę ze kaftanik bezpieczeństwa się znajdzie... Yakubkwa, SZk, i inni niech się złączą wasze moce z których powstanie ON! Kapitan AMERYKA :D i zrobi porządek :D
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Stivo Partyzant

02.08.2006 17:59    #9813     Sufler - Porady do gry - Pralka
Nowozelandzkie rekawice robocze (tylko lewe) moga sklonic najlepszych pilkarzy do grania w Hetmanie Zamosc, pod warunkiem, ze sterylizacja kretow w pobliskiej murzynskiej chacie przebiega zgodnie z normami unijnymi. Rowniez dekompresja pecherzy na stopach moze byc czynnikiem pobudzajacym wyzej wspomniene morale do ich wzrostu - OSTROZNIE - nie zawsze Pan Wolodyjowski skrecal swoj was na lewo, nawet podczas pamietnej powodzi na Saharze, ktora po dzis dzien wspominaja najmlodsi harcerze polku Strzelcow Podkarpackich skonektowanych z pokojowa bojowka Al-Queda z siedziba w Sopocie. Takze moi mili dbajcie o przyrost naturalny rzerzuchy, gdyz ma ona wielki wplyw na psychosomatyczne robotki reczne odkryte pojutrze przez Franciszka Smude - znanego i lubianego medrca, ktory znany jest z tego, iz jest koneserem mebli wytwarzanych z miekkich kamieni. A co do tego ma pralka to ja niestety nie wiem...

SZk Pierwiastek Inteligencki

02.08.2006 11:09    #9814     Sufler - Porady do gry - Kondycja
Zdjac go i ustawic mu 3 dni wolnego.

ERO Partyzant

02.08.2006 09:15    #9815     Sufler - Porady do gry - trening juniorów
Ustawiłem da wszystkich juniorów jeden trening ustawiłęm siłe-mocno
aerobik-mocno
taktyka-mocno
panowanie nad piłką- srednio
stałe fragmęnty-sredni
przyniesie to jakies efekty czy nie bo ostatnio mi nie wychodzi z szkoleniem juniró napocżatku im rosną umiejetnosci a potem gwałtownie spadają.Z góry dzięki za odpowiedz

Proletariat

02.08.2006 04:24    #9816     Sufler - Porady do gry - Prosze o pomoc
POMOCY!!!!!!!!!!!!! jak zrobic szkolke juniorska czy cos takiego pomocy !!!!!!!!!!!!

Proletariat

02.08.2006 03:34    #9817     Sufler - Porady do gry - MLodzi
dzieki ale raczej wszczystkich nie kupie bo w hiszpanskiej lidze mozna miec tylko 3 z poza UE szkoda .ALE mam scorza kisliy adu . Scorza juz w u-18 zdobyl 29 bramki na 24 mecz po sezonie bedzie gral razem z torresem a ville i kerzakova sprzedam .

ERO Partyzant

01.08.2006 17:25    #9818     Sufler - Porady do gry - młodzieżówka
kotekAFC jak ty zbudowałes szkółkę juniorów??

Reguly nie ma, czasem w edytorze napisane jest 0, czyli rozbudowa bedzie zalezec od wlasnosci gruntow i sukcesow klubu.

01.08.2006 16:40    #9820     Sufler - Porady do gry - zmiana pozycji
Po pierwsze, im mlodszy, tym lepiej zalapie. Po drugie, zmieniamy stopniowo, czyli np. nie od razu z DR na MR, tylko najpierw na DMR. Po trzecie, im wieksze predyspozycje do gry na danej pozycji, tym szybciej pojdzie. Po czwarte, nalezy liczyc sie czasem ze spadkiem zdolnosci do gry na innych pozycjach, niebedacych na poziomie "naturalnym".

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.