Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

RIzzo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.08.2006 04:40    #9791     Sufler - Porady do gry - włoskie kluby
Powracając do tematu:D zagraj Torino, tam bronią się przed spadkiem a ekipę mają dobrą. W Serie B zagraj sobie Napoli ewentualnie Brescią. Ale i tak każdy wie że najlepszy jest Inter. Szkoda że nie ma nowego uaktualnienia z Ibrą, Vieirą i Crespo:D

Stivo Partyzant

12 sierpnia. sa jeszcze roszady na rynku, (kuszczak, vieira, ibrahimovic, olisadebe itp - a tak wogole to kiedy to okienko sie konczy? bo konca nie widac). Pytanie do adminow: podrzucicie jeszcze update 5.3 w zwiazku z tym? Generalnie odpalil bym sobie edytora ale szkoda mi CAŁEJ doby na zapisywanie zmian (i sadze ze innym graczom podobnie)

Proletariat

11.08.2006 18:24    #9793     Sufler - Porady do gry - Legia Warszawa
zgadzam sie Surma również zapomnialem o nim noi moze troszke Eltona...

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

11.08.2006 06:19    #9794     Sufler - Porady do gry - Reputacja u beniaminka
CeNdRuŚ: Czy Ty mieszkasz w jakiejś innej strefie czasowej ?? Bo ja tego posta wyżej napisałem o godzinie 10 rano

SyZtem Przodownik pracy

10.08.2006 17:24    #9795     Sufler - Porady do gry - Lista transferowa
wlasnie chce wystawic 34 zawodnikow 1 kliknieciem myszki ;p chce wyprzedac cale rezerwy bo niektorzy sa warci po 200-300 tys euro a gram fc kopenhaga i nie mam kasy na transfery ;] trudno bede sie meczyl

bartex55 Przodownik pracy

10.08.2006 17:21    #9796     Sufler - Porady do gry - Lista transferowa
Aha, pomyłka. Myślałem, że chcesz za 1 kliknięciem myszki wystawić 34 zawodników :)

Proletariat

na pewno rozmowa z graczami co zyskaja lub straca przychodzac do nas, mozliwosc kupna infrastruktury klubowej w stylu sklepieki szkolki na calym swiecie (wybieranie miast) fan cluby, latwiejsza sprzedaz zawodnikow ze swojego klubu no i przydal by sie snieg na boisku w zimie no i popracowac nad funkcja zgrupowan no i przedewszystkim jak wam dyrektor klubu mowi ze chetnie widzialby kilka gwiazd w Twoim zespole to niech bedzie lista tych zawodnikow

RIzzo Partyzant

10.08.2006 01:21    #9798     Sufler - Porady do gry - ikonka "cmn"
Oznacza to że zawodnik nie jest z czegoś szczęśliwy. Możesz tak miec gdy komentujesz drużyny do spadku źle czyt. "ta druzyna nie uniknie spadku" Może po prostu zrób troszke rotacji bo są niezadowoleni z konkurencji

uki Partyzant

09.08.2006 11:44    #9799     Sufler - Porady do gry - Cantoro!!!
Panowie gram sobie teraz i pacze na skład Polski a tam jest Cantoro i jakis Roger!!!Ja w szkou jestem!!Czemu graja w Polsce??

Wilu Partyzant

Witam mam pytanie
Czy jest możliwe zeby w czasie gry jednym zespołem po wgraniu nowych kitpacków, logopacków itd można bylo ich użyć w tej grze bez popnownego rozpoczynania gry?? Bo gram Celticiem już pare miesięcy i szkoda mi rozpoczynać gre od nowa, a chcialbym się cieszyc nowym wyglądem koszulek.

Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution