Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

FILU Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.08.2006 05:03    #9771     Sufler - Porady do gry - Skórka
Np.Sciągasz skórke rozpakowujesz ją na pulpit(ja tak robie) zaznaczasz rozpakowane pliki bierzesz prawy przycisk myszki kopiuj i włączasz mój komputer dysk d lub c zależy gdzie masz zainstalowaną gre włączasz program files/sports intercrative/football manager 2006/data/skins i tam nacisnij prawym przyciskiem myszki i wez wklej i jak włączasz gre naciszkasz ustawienia odchaczasz cache skórke a potem zmieniasz skórke i juz powinna być nowa

Scout Młody aktywista

najpierw sciagnalem wersje z instalka ale po zainstalowaniu w ogole nic sie niezmienilo :/ Ibrahimovic byl w Juve, van Nistelrooy w MAN UTD itd. :/. Nastepnie pobralem wersje spakowana i plik byl uszkodzony :/ Co byscie mi poradzili? :)

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

a mi widok 2D nie przeszkadza
zeczywiscie mogliby dodac troche wiecej komentarzy, rozmow z zawodnikami przed podpisaniem kontraktu(co zyska przychodzac do nas), kiedy chcesz(np. zapytac czy czuje sie juz ok po kontuzji), przed meczem(czego oczekujemy, jak maja grac, na kogo uwazac)
poprawic powinni juz istniejace bledy
szkolki mlodziezowe(np. od 10-12 roku zycia)
zdarzenia losowe(np. choroba kogos z rodziny, slub) uniemozliwiajaca gre w nast. meczu
ogolnie wieksza interakcja ze swiatem
rozgrzewka w czasie meczu(czasami bardzo pomaga w zyciu,np.prowadzisz 1-0 mozesz wystraszyc menago przeciwnika ze zaraz wpuscisz na boisko supersnajpera, on wpusci obronce zebys mu nie nastrzelal wiecej goli a ty w ostatniej chwili rezygnujesz z wprowadzenia go i latwiej ci utrzymac wynik)
stale numery na koszulkach w europejskich pucharach
wiecej pozycji do wyboru(denerwuje mnie jak chce ustawic srodkowych obroncow troche blizej swojej bramki i nie moge bo robia sie libero, albo nie moge ustawic srodkowego pomocnika jako troszke cofnietego albo wysunietego bo robi mi sie DM albo AM C)
wiecej strzalek i polecen taktycznych

Proletariat

19.08.2006 03:13    #9774     Sufler - Porady do gry - Raty
No własnie nie zawsze. Ostatnio mając 20Mln na transfery, kupiłem zawodników za łączną sumę 160Mln! Dawałem taką ofertę; 0 natyhmiastowych opłat, żadnych dodatkowych klauzuli i tylko 24 raty sumy np. 50Mln. Klub się zgadzał zawodnik też i podpisywał ze mną kontrakt, a w budżecie transferowym było nadal tyle samo kasy. Osobiście mi to tam nie przeszkadza:D, ale grając już innym klubem sładałem identyczne oferty i traciłem połowe kasy z budżetu:/ może to jakiś bug??

m.j.katukow Partyzant

18.08.2006 13:37    #9775     Sufler - Porady do gry - Chamstwo pierwokupu
To też się zastanów - żądasz wprowadzenia do FM opcji, która nie istnieje w świecie rzeczywistym.

Poza tym wykupując opcję pierwokupu dogadujesz się wyłącznie z klubem, a nie z zawodnikiem. Nie patrz na to jak na kupno mieszkania, gdzie po prostu z góry wpłacasz część jego ceny, tylko jak na bezzwrotną opłatę za prawo uczestnictwa w licytacji. Za swoje pieniądze dostajesz gwarancję, że klub ie odrzuci Twojej oferty, nic więcej. Zawodnik to nie niewolnik, bez jego zgody kupić go nie można, a do tego zmierzasz.

18.08.2006 12:57    #9776     Sufler - Porady do gry - Chamstwo pierwokupu
to mialo byc zabawne??
ale zastanow sie jak kupujesz mieszkanie to wplacasz zaliczke i nikt ci tego mieszkania nie odkupi od poprzedniego wlasciciela przed oddaniem tobie tej zaliczki
tak samo z pilkarzami jak wplacisz "zaliczke" to ona ci nie moze przepasc bo jak ci jej nie oddadza to popelnia przestepstwo

18.08.2006 11:43    #9777     Sufler - Porady do gry - Chamstwo pierwokupu
pomylilem sie
klub B i C powinny sie zrzucic na odszkodowanie dla A

18.08.2006 11:41    #9778     Sufler - Porady do gry - Chamstwo pierwokupu
mi sie wydaje ze jak klub A nabywa prawa do zawodnika klubu B to klub C do spolki z A powinien wyplacic jakies odszkodowanie klubowi B bo jak place im 20 mln za pierwokup to wiecej tych pieniedzy nie zobacze

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
18.08.2006 08:55    #9779     Sufler - Porady do gry - zmiana daty
bartex wszystko wyjasnil.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
18.08.2006 08:54    #9780     Sufler - Porady do gry - sprawdzcie go
NA MAILA!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution