Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
22.08.2006 13:52    #9761     Sufler - Porady do gry - kania gostyń
Hm rzeczywiście, nie zauważyłem tego... zatem jeśli się nie mylę, to jest adres mailowy do SZk:

Grzechoo Hajer Przodowy

22.08.2006 13:38    #9762     Sufler - Porady do gry - kania gostyń
1. A wysyłaj, dobrych (mam nadzieje) opowiadań nigdy za wiele
2. Najpierw opowiadanie musi zostać sprawdzone i dopuszczone do publikacji. Jeśli będzie się nadawało, podejrzewam że nie później niż po tygodniu.
3. Wystarczy najechać na nick któregoś z ekspertów (najlepiej SZk - zna się na fachu), a w lewym dolnym rogu pojawia się adres mailowy.

Zibenek Partyzant

Grupa: Użytkownik
No mogliby twórcy poczekać do końca okienka na takie transfery (niektóre już przeprowadzone) jak Ibrahimovic -> Inter , Rosicky -> Arsenal , Reyes -> Real Madrid itd. bo troche bez sensu wydawać co kilka dni nowe patche , a nie chce mi sie edytorem zapisywać całośći (szkoda czasu =P)

Scout Młody aktywista

22.08.2006 09:19    #9764     Sufler - Porady do gry - wartość (!!)
Ja tez z Bielka jestem :)))) Szkoda ze ostatnio zatrzymali pana od piekarni (nazwiska nie powiem), bo Podbeskidzie bedzie mialo jeszcze gorzej :/

A wracajac do gry: Polecam Enzo Scorze, Aldo Andreassa Jare, a na obrone Albanczyka Osmani. Najlepszy obronca w polsce w mojej grze (gralem korona)

Rav.pl Partyzant

22.08.2006 05:16    #9765     Sufler - Porady do gry - Pomniejszy problem!!
Gram Legia juz ktorys sezon i niedawno zauwazylem ze Mikhail Afanasiev ma pomniejszy problem a brzmi on tak "Uważa że Polska to dziwny kraj, a Sędziowie sie na niego uwzieli" troszke sie zdziwilem :D

POZDRO

magius28 Partyzant

taki może drobiazg ale mnie dość mocno irytuje fakt, że mam najlepszą z możliwych bazę treningową, wybitnych szkoleniowców młodzieży a mimo wszystko przez 6 sezonów doczekałem się raptem jednego wartościowego gracza z młodzieżówki, o reszcie sami asystenci mówią że są nic nie warci. Może jednak bardziej powiązać ze sobą kwestję jakości bazy treningowej i treningów młodzieżówki z narodzinami talentów.

Proletariat

20.08.2006 16:49    #9767     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja moze nie mam imponującej karierki moim Rieti (mam sezon 2011/2012) ale gra mi sie super slabiakiem. W ubieglym sezonie zdobylem upragniony awans do Serie B, a w tym sezonie jako beniaminek po 7 meczach mam 7 zwyciestw :D
Pachnie awansem do Serie A ale do tego dluga droga bo w Serie B sa 42 kolejki :/
Oblukajcie srodkowego pomocnika Roberthino - zarabisty jest i tani zarazem (kupilem go za 1,5MLN Euro.
I jeszcze jedna ciekawostka: wszystkie kluby serie B maja stadiony po kilkadziesiat tysiecy widzów i doskonale obiekty i szkolki mlodziezowe a ja mam moje wspaniale "Centro'd Italia" o pojemnosci 7 000 ludzi i zadowalajaca baze :D

SZk Pierwiastek Inteligencki

20.08.2006 13:29    #9768     Sufler - Porady do gry - Pozycja
Do Accomplished, po polsku nie pamietam, jak sie nazywa - w kazdym razie do zielonego koleczka, ale niezazielenionego w pelni na Natural.

20.08.2006 13:28    #9769     Sufler - Porady do gry - "za"pytanie??
W FM 2006 Lech nie jest polaczony z Amika.

20.08.2006 12:13    #9770     Sufler - Porady do gry - "za"pytanie??
Budzety sa dosyc realistyczne, nie wiem o co Ci chodzi...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution