Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
W zawodowym mozna wiecej trenowac, wiec umiejetnosci szybciej rosna.

Zibenek Partyzant

Grupa: Użytkownik
26.08.2006 16:13    #9742     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
Jak robicie sztab szkoleniowy w słabszych klubach bo u mnie wogóle zawodnicy nie trenują chyba...
Gram jagiellonią właśnie skończyłem pierwszy sezon , treningi mam wszystko po 4 gwiazdki (każda umiejętność ma swojego trenera) i z tego co widze to po tym sezonie tylko niektórzy sie rozwineli i to NIELICZNIE naprawde ...

P.S. A i ile macie scoutów i jak ich ustawić bo oni 3/4 zawodników z bazy mi pod nos podtykają z umiejętnościami po 5 i mówią że będą dobra inwestycją ...

26.08.2006 15:06    #9743     Sufler - Porady do gry - błąd w fm06
Spostrzegawczosc gora... ;)

Fistasheq Partyzant

26.08.2006 14:32    #9744     Sufler - Porady do gry - kontynuuj (2)
Chyba wszystkim przeszkadza ;]

Yoonec Młody aktywista

26.08.2006 13:26    #9745     Sufler - Porady do gry - błąd w fm06
Aha dzięki, no logiczne i przydatne. Szkoda że dopiero teraz sie o tym dowiedziałem.

26.08.2006 11:14    #9746     Sufler - Porady do gry - Ustawienia
W ogole nie musisz tego ustawiac, jesli nie grasz na snajpera ani rozgrywajacego.

era Partyzant

Ja mam taki pomysl by byla opcja budowania szkolek pilkarskich w afryce , ameryce pld itd.
Jeszcze zeby juniorzy w klubach byli bardziej perspektywiczni niz sa teraz , po prostu by byli lepsi no i taka opcja dla obserwatora by np. przydzielic go do wyszukiwania mlodych talentow w ameryce pld ktorzy nie graja w brazylijskich klubach , ktorzy sa ze tak napisze
nierzeszeni , po prostu graja sobie tak 4fun a nasz scout widzi w nich talent i go sprowadzamy ;)
Aa i jeszcze taka opcja by pilkarze z klubow zachodnich mogli przychodzic do polskiego klubu bo nawet teraz najwieksza hiszpanska ciota nie chce przejsc do przykladowo legii ktora ma juz reputacje kontynentalna ;)
Rozmowy z pilkarzami poza meczem
Profesjonalne rozmowy z zarzadem bo przeciez nie menedzer sprowadza pilkarzy tylko dyrektor sportowy wiec my sobie upatrzymy jakiegos pilkarza a dyrektor sportowy stara sie go do klubu sprowadzic
Realistyczniejsze zachwanie pilkarzy podczas meczu
Przydaloby sie np. gdy gra sie liverpoolem to w trakcie meczu kibice spiewali nasz ukochany hymn " You'll never walk alone"
Mile widziane byly by bardziej rozbudowane opcje treningowe

To niech to teraz ktos przetlumaczy na angielski i przesle do tworcow FM'a ;)

igiel Partyzant

26.08.2006 08:06    #9748     Sufler - Porady do gry - Zmiana pozycji
Jakubkwa ma rację zawodnik po prostu ma wygenerowaną pozycje i ktoś inny może go mieć jako napastnika..Przy okazji POGOŃ SZCZECIN na zawsze>(a i jak potrzebujecie dobego pomocnka >>Daniel Tozser(fenervacos czy jakoś tak)bedzie chcial przejść do wieszkszości klubów polskich

patricco Partyzant

26.08.2006 07:31    #9749     Sufler - Porady do gry - kontynuuj (2)
wielkie dzieki Fistasheq , Grzechoo bardzo przeszkadza przynajmiej mi

Grzechoo Hajer Przodowy

26.08.2006 07:25    #9750     Sufler - Porady do gry - kontynuuj (2)
A przeszkadza ci to w jakiś sposób w rozgrywce? Jeśli nie, to ja bym sie tym zbytnio nie przejmował ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution