Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

AleXand3r Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
LOL najlatwiej nazywac wszystkich piratami ... mnie tez posadzili o piractwo jak zapytalem o plik ze spolszczeniem(kupilem FMa tam gdzie mieszkam-zagranica-na szczescie nie zamowilem z jakiegos tam gram.pl).Skoro mnie posadzono o piractwo to teraz ja moglbym posadzic tych ktorzy w innym temacie chca angielska wersje bo na polskiej zle im sie gra:].Taka troche sytuacja a la lustrzane odbicie ^^ wiec pomyslcie zanim cos napiszecie!

RyBa19 Partyzant

20.10.2006 20:05    #9592     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Powalczyc z nimi, a wygrasz i jeszcze sciagniesz od nich odszkodowanie. :) Trzym sie

AleXand3r Partyzant

20.10.2006 19:17    #9593     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Nie no,na leb!Zeby takie rzeczy robic!W naszym kraju prawo jest tak porypane,ze watpie abys dostal nowa gre po zareklamowaniu jej.A to dlatego ,ze beda ci wmawiac,ze sobie przywlaszczyles plytke i chcesz im dac puste pudelko a inm bedzie szkoda stracic o jedna plytke wiecej.Przykro ze tak sie dzieje.Powodzenia w tej sprawie !Udup ich :)

AleXand3r Partyzant

Nie, sugeruje, ze jezeli ktos mieszka za granica i nie zamowil FMa z Polski to ma go w innych jezykach niz polski,a skoro urodzilem sie w Polsce i mysle w tym jezyku to chcialbym miec FMa w ojczystym jezyku mimo ,ze mieszkam poza granicami kraju.Ciezkie to do zrozumienia musi byc...moze screena chcesz?

AleXand3r Partyzant

Lol Davidenko...chyba nawet wiem gdzie mieszkasz i mam ten sam bol ... kupilem dzis FMa w sklepie z fioletowymi wykonczeniami o nazwie GAME,jeden z najlepszych w tym kraju gdzie mieszkam ale niestety nawet w takich sklepach nie ma polskich wersji :/ ale niektorzy wola odrazu nazwac np mnie piratem lub kims kto ten proceder uprawia (bo chce spolszczenie)choc mam najoryginalniejszego oryginala :)

jazdaboy Partyzant

19.10.2006 17:50    #9596     Sufler - Porady do gry - MAM JUZ FOOTBALL MANAGERA 2007
Ehh nie wiedzialem to mialo byc z dobrego serca dla wszystkich ktorzy mieszkaja w Szczecinie empik czynny jest do 19 wiec jeszcze troche czasu pozostalo...Naprawde nie maielem zlych intencjii i oby mi sie upieklo...

jazdaboy Partyzant

19.10.2006 17:28    #9597     Sufler - Porady do gry - MAM JUZ FOOTBALL MANAGERA 2007
Mieszkam w Szczecinie i wszystkich zainteresowanych zapraszam do EMPIKU kolo kina PIONIER po paru prosbach i kilku telefonach gra trafila juz dzisiaj na pulki sklepowe...Fakt ze przeplacilem cale 10 zl gdyz od jutra gra jest na promocjii i bedzie kosztowala 10 zl mniej jednak wrazenia podczas dzisiejszej nocy BEZCENNE :) za wszystko inne zaplacisz karta ...

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

heh nie wiedziałem że jak da się myszkę na nick i przytrzyma to pojawi sie liczba pkt ;)

szklara Partyzant

18.10.2006 16:30    #9599     Sufler - Porady do gry - Czy kazdy załapie sie na fm'a ?
Ja juz sobie gram :) Miłego czekania

boncur Partyzant

18.10.2006 16:27    #9600     Sufler - Porady do gry - Czy kazdy załapie sie na fm'a ?
Jezeli wysla gre dzisiaj to zgodnie z inforamcja o dostawie Masterlinkiem przesylka dojdzie jutro.Trzeba tylko siedziec w chacie bo kij wie o ktorej godzienie sie kurier zjawi.Dobrze ze mam wolne toulatwi troszke sprawe.:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution