Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
20.10.2006 21:53    #9581     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
xabialonso: jesli zamawiales przez gram, to w profilu na pewno masz informajce, ze zamawiales etc. Czemu CDP mialby Ci robic problemy?

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
20.10.2006 21:36    #9582     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
SZk Nazywaj Sobie to jak chcesz. Nigdy nie grałem w pirata. To mój pierwszy raz. Ale wydaje mi sie, że okoliczności są uzasadnione. Zapłaciłem to gram.

Ronnie10 masz "pomógł". Nie chcę spolszczenia. Juz mam. W końcu miałem 2 gry. W drugim była płytka.

pozdrawiam. Bezhonorowy sefko1

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
to prawda, irytujaca jest niemoznosc wyboru wersji jezykowej - chociazby angielskiej. Mam FM-a na Cyprze, mieszkałem przez pare miesiecy w pokoju z Węgrem, ktory interesuje sie piłka i byc moze bym go zachecił do multiplayera, ale niestety co mu po FM-ie po polsku i czesku? I w ten sposób ciagle pykam se sam :/
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
20.10.2006 20:54    #9584     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
ronnie10, zamiast "pomogl" dostaniesz bana. CD Projekt nie oszukuje ani nie lamie prawa, a jedynie myli sie, jest to rzecza ludzka. Zlozcie reklamacje i dajcie im szanse, do jasnej cholery! FM to nie jest kwestia zycia lub smierci, kilka dni bez FM-a da sie wytrzymac. Ja wiem, ze zamowienie jest niekompletne, ale sciagajac pirata, w zaden sposob CD Projektowi nie szkodzicie - on i tak wzial Wasza kase, jestem przekonany, ze uwzgledni wszelkie reklamacje. Tracic honor za kilka dni bez FM-a? Toz to zalosne.

ronnie10 Partyzant

20.10.2006 20:38    #9585     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Szkoda, że ja się nie załapałem na "pomógł" ;/ Trochę chamskie...;>

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.10.2006 20:35    #9586     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
jeszcze pocałują cię w rękę i przeproszą. Moze powinnienes poprosic o odszkodowanie :D

sefko1 Przodownik pracy

20.10.2006 20:34    #9587     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Dobra koniec z rozdawniem "pomógł". Wygrałem 1 mecz JUVE :)))))))). Będzie dobrze. Szkoda tylko, że gra po angielsku. Ale przemęczę sie do czasu rozpatrzenie reklamacji.

Radoslaw93 Partyzant

Według mnie to troche nie fair że nie ma spolszczenia. Bo np.jak tam na górze wspominano, gdy ktoś mieszka w norwegii a chce popykać po polsku to...lipa.I jak tam dostaniesz spolszczenie? Wedlug mnie takie serwisy są między innymi od tego...

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

20.10.2006 20:32    #9589     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
U mnie też cd-projekt troche zawalił, bo pudełko było uszkodzone, ale to nie jest aż taki problem. Jesli chodzi o mnie , to ich pierwsza wpadka, na razie dostaja tylko żółtą kartkę ...

Genesisss Partyzant

Posłuchaj nic się nie martw...mam ten sam problem...ale udało mi się to na razie rozwiązać...zainstalowąłem gre na innym komputerze po czym skopiowałem pliki do siebie...pamiętaj zeby grać musisz posiadać orginalną płyte... ale pomimo tego napisz mejla do gram.pl....choć na opdowiedź troszkę poczekasz to i tak warto (ja mam czekać do wtorku:|)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution