Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.10.2006 19:21    #9571     Sufler - Porady do gry - OGROMNY problem z grą w oknie
spróbować niezaszkodzi

Prezesimo Partyzant

SZk - jak usunalem pliki jezykowe to nie chcial sie odpalic bo stwierdzil ze nie ma zadnego pliku jezykwego :/ chyba skopiuje plik jezykowy english.ltc z dema fm2007

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Prezesimo - przenies gdzies pliki jezykowe polskiego i czeskiego, to gra powinna uruchomic sie po angielsku.

Karoldinho Partyzant

Hmm... panowie ja napszyklad mieszkam w polsce i mam brata który pracuje w angli i mam angielską wersje fm-a wsumie to polska czy angielska werja to dla mnie nie ma tak duzej roznicy chociaz niektore słowka to musze w slowniku szukac :/ Ale chociaz jezyk doszkole :D a jesli prezesimo chcesz to ci wysle napisz [ciach] i chetnie pomoge fan menagera

Marcinho Dos... Partyzant

21.10.2006 13:20    #9575     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie
Hej!
Kolega załatwił mi FM 07. Mieszka w Angli więc gra jest po angielsku :/
Zna ktos linka, z ktorego moglbym sciagnąc spolszczenie????

Karoldinho Partyzant

21.10.2006 13:13    #9576     Sufler - Porady do gry - Fm 2007
Spoko Jabluszko bydzia jest duza i ja cie rozumiem ze niechce ci sie jeżdzić :D Sam jestem z bydzi... hmmm wydaje mi się ze w empiku powinno być bo już po premierze!!! w galerios albo na gdanskiej.. Pozdro

Jabluszko Partyzant

21.10.2006 12:20    #9577     Sufler - Porady do gry - Fm 2007
Czy fm 2007 jest w bydgoszczy już? w Empiku w Galerii Pomorskiej?? To mnie Interesuje bo chce sobie kupic a niewiem czy jest. Prosze o Odpowiedz

Barton Rzecznik Rządu

Grupa: Moderator
21.10.2006 11:16    #9578     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Aby sprawdzić co oznacza dana ikonka przy statusie piłkarza wystarczy najechać na nią myszką, wyskoczy okienko w którym jest rozwinięty ten skrót. I tak - 'W' oznacza rzeczywiście wychowanka klubu.

Jaru Partyzant

jeśli działa tu jakaś moderacja jak na forum to proszę wykasować ten mój temat - szkoda zajmować miejsca.Wszystkie ograniczenia widoczne są przy przypisywaniu numerów zawodnikom i w segunda b w kadrze nie może być żadnego gracza spoza uni (czyli tak jak myslałem że jest).Swoją drogą takie rzeczy powinny być wyswietlane w przepisach doo danej ligii.Ech wystarczy że człowiek trochę zrobi przerwy od FMa i skleroza daje znać - starość nie radość.
Panie władzo - do kosza z tym ;)

sefko1 Przodownik pracy

20.10.2006 21:54    #9580     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Dobra kurcze. Odisntalowałem pirata. Szk nielubie Cię. Zoabaczymy za ile będe miał orygianał. Temat można zamknąc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution