Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
26.10.2006 22:20    #9531     Sufler - Porady do gry - Reklamy
Szybko klikac. Tez macie problemy...

alex_waw Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
26.10.2006 21:36    #9532     Sufler - Porady do gry - Reklamy
w poprzedniej wersji klinknięcie myszką przyśpieszało a teraz tzreba się naoglądać do końca :(

kretoman Partyzant

ja też mam tak samo ale uznałem że poprostu nie ma zdjęc z tych państw i trzeba scišgać facepacki i logopacki. Sš tylko zawodnicy bodaj z Holandii i jeszcze jakiegoœ małegoœ państwa szkocji chyba.

Reser Partyzant

26.10.2006 10:18    #9534     Sufler - Porady do gry - Pytanie odnoscie scoutow w FM 07
Zauwazylem, że scouci ktorzy są w sztabie szkoleniowym od początku gry, automatycznie organizują sobie czas na poszukiwania talentow..

Co trzeba uczynic zeby zatrudnieni scouci tez automatycznie organizowali sobie na to czas?? Zatrudnilem 4 scautow czekalem ze 2 tygodnie a oni nie raczyli sie zajac zadnymi obserwacjami i musialem ich wsylac wlasnorecznie... Licze na pomoc:)

Proletariat

26.10.2006 09:50    #9535     Sufler - Porady do gry - Dodatek do FM.
jestem za szegolnie cos szklanego

Liber92 Partyzant

26.10.2006 09:48    #9536     Sufler - Porady do gry - Nauka
siema wszystkim, u mnie w fm zawodnicy w innych klubach szkolą młodzików.np. Eto'o lub Kaka,ja gram juve i moje pytanie brzmi: Jak zrobić żeby Nedved lub Del Piero szkolili młodszych?, może to pytanie padło wcześniej w suflerze ale go nieznalazłem, prosze o pomoc i z góry dziękuje

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
25.10.2006 22:36    #9537     Sufler - Porady do gry - sklep.gram.pl
Więc zamawiałeś pewnie pocztą polską i mieszkasz gdzieś z dala od cywilizacji :) Temat closed
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Demon79 Młody aktywista

25.10.2006 22:31    #9538     Sufler - Porady do gry - Wysyłanie gracza do filii. Bug?
Gram już 7 sezon Notts Co. Jestem w Premiership. Mam dwa kluby filialne - Dundee (Szkocja) i Deinze (Belgia). Udało mi się ściągnąć piłkarza - obok jest ikonka Ppr. W opisie belgijskiego klubu jest napisane o wypozyczeniach dla obywatelstwa, ale niestety ta opcja jest nieaktywna. Mogę go wysłać tylko do Dundee ale to znowy wyspy i bez pozwolenia się nie da. Ktos coś wie?

szewcumufan Partyzant

25.10.2006 16:39    #9539     Sufler - Porady do gry - Dlaaaaczego???
seju,gram stalym skladem,trening mam podzielony,taktyka niezbyt wyszukana,ustawien nie wymyslam skomplikowanych wiec o wlasne nogi sie nie zabijaja .... ale skutecznosc to szkoda gadac,stwarzaja akcje,przewazaja ale regularnie puuuuudluja,moj rekord to 17 strzalow i 3 celne

siRLechu Partyzant

25.10.2006 09:49    #9540     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji
Nie wiem czy wam się udało rozwiązać problem ale mnie tak. Głowy nie dam, że to jest rozwiązanie tego problemu i za krótko jeszcze testowałem, żeby być pewnym, ale napisze - może ktoś sprawdzi i się potwierdzi.
U mnie ten błąd pojawiał się nawet wcześniej niż przed sławetnym meczem z Kazachstanem. W pewnym momencie zauważyłem że mi się troszke procek gotuje (temp dochodziła do ok 80 stopni albo i więcej). Postanowiłem zmniejszyć magistrale żebym troszke go ostudzić i przez pewien czas miałem Athlona 2200+ (przy temperaturze ok 60 stopni) a nie jak nominalnie 2800+. Wtedy gra przestał mi się wywalać z tym błędem. Po tym jak przeczyściłem wentylator z radiatorem i posmarowałem nową pastą temperaturka spadła do 30-40 stopni :D:D:D:D i gra nadal się nie wiesza. Spawdźcie czy wasze procki sie nie gotują i przez to wywala błędy. Jak napisałem na początku wygląda, że to było przyczyną. Jakby się cośj ednak zmieniło to dam znać. Wracam do grania :D:D:D:D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.