Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.10.2006 14:24    #9511     Sufler - Porady do gry - akademia piłkarska
W FM06 (Slask Wrocław) 2 razy rozbudowywalem osrodek szkoleniowy, zeby miec najlepszy. Wiec moze nie bedzie trzeba zbyt wiele razy prosic zarządu o to.

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Może jestem niedoinformowany, ale to chyba w niczym w rozgrywce nie przeszkadza. Chyba wystarczy stworzyć nowy profil i wszystko jest ok, nie trzeba przecież grać tym poprzednim profilem.

ERO Partyzant

28.10.2006 12:45    #9513     Sufler - Porady do gry - akademia piłkarska
to ile razy musze rozbudowac to szkołke modzierzową zeby wybudowali akademie ??

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
28.10.2006 12:45    #9514     Sufler - Porady do gry - akademia piłkarska
Kto chce banana? Kto chce jeszcze popyskowac, potrollowac, poflejmowac?

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

28.10.2006 12:44    #9515     Sufler - Porady do gry - akademia piłkarska
jest chyba jakaś prośba związana ze szkółką i akademią wybierz tą prośbę z akademią ;)

ERO Partyzant

28.10.2006 12:34    #9516     Sufler - Porady do gry - akademia piłkarska
tomato i obserwator jak zawsze mądre posty nic nie wnoszące i nie odpowiadające na pytanie
A do jakiego poziomu trzeba rozwinąc szkołke juniorów zeby był akademia ??

sefko1 Przodownik pracy

28.10.2006 12:33    #9517     Sufler - Porady do gry - edytor
Wow, ale dyskusja. Mnie tomato też troche drażni. Szczegolnie gdy pisze cos, o czym nie ma pojecia. Ale usprawiedliwianie bledow ortograficznych dyslekcja tylko promuje takie zachowania - nie zwracania uwagi na zasady pisowni. U Nas w szkole byl jeden dyslektyk, ale bardzo mocno nad soba pracowal i jakos jego teksy pisane tak nie raziły. Poza tym te bledy ktore robi tomato nie wynikaja z dyslekcji. Wiem troche o tym. Poprostu niedbalstwo.
@giersik Nikt tu nie zaatakowal by tomato, gdyby starał sie poprawic. Juz kilka razy slyszalem jago zapawenienia, ze bedzie pisal bardziej zrozumiale i tylko na zapewnieniach sie konczylo. Ponadto sam mialem przyjemnosc doczekac sie autorskich rad w moim pytaniu. TYlko poglebily moje wątpliwości.
Mimo wszystko lubie tomato. Tylko nie moge go wyczuc, czy naprawde ma taka wiedze o grze, czy poprostu specjalnie prowokuje ludzi do dyskusji o Nim.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.10.2006 12:18    #9518     Sufler - Porady do gry - edytor
@giersik
Po 1. To nie czepiam się Go, tylko jego pisowni.
Po 2. Jeśli ci to przeszkadza to może po prostu nie czytaj moich postów i nie zawracaj sobie głowy, co?

P.S.
Nie tylko ja czepiam się Pisowni tomato i tego, jakie głupoty tutaj wypisuje.

Mattii Przodownik pracy

27.10.2006 21:36    #9519     Sufler - Porady do gry - Dostosuj
Ej kiedy wybieram funkcję dostosuj w i tam wybieram funkcje jakie ma dany zawodnik spełniać to tam się wyświetlają wszyscy piłkarze którzy ze mną mogą podpisać kontrakt chyba nie bo ja tak szukałem i znalazłem parę cienkich nastolatków więc wziąłem szkocje i znalazłem piłkarza który ma te wymagania i jest bardzo dobry.

err Partyzant

27.10.2006 20:12    #9520     Sufler - Porady do gry - edytor
znaczy to SZk śmie mówić do mnie "chłopcze" w tymże poradniku? ;) czuje się oburzony :D

to tak by rozluźnić ten ot ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution