Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
31.10.2006 20:01    #9481     Sufler - Porady do gry - Nowy scout
Instrukcja, strona 56.

Generalnie nie trzeba ustawiac szczegolowych raportow, poniewaz statystyki i atrybuty pilkarza beda sie modyfikowac jak w kazdej grywalnej lidze, natomiast nie bedziesz mogl zobaczyc raportu z meczu, ktory zajmuje duzo miejsca, a i tak zwykle sie go nie czyta/nie oglada. Radze nie zaglebiac sie w szczegoly meczow - bedzie to z korzyscia dla szybkosci gry, a nie traci sie nic na plynnosci, zas utrata szczegolowosci jest marginalna.

31.10.2006 19:56    #9483     Sufler - Porady do gry - Patron i Filia
Kolejna intelektualna prowokacja... Wstydzilibyscie sie...

31.10.2006 19:55    #9484     Sufler - Porady do gry - Błędy ?? Nie przesadzajcie
To nie jest forum dyskusyjne, ale miejsce na zadawanie konkretnych pytan, to raz. Dwa - kultury nie ma, to dyskusji nie bedzie.

MetalliKatt Partyzant

Grupa: Użytkownik
31.10.2006 08:41    #9485     Sufler - Porady do gry - błędy bramkarzy
haha sluchajcie!!wczoraj wieczorkiem sobie gram dalej moim Atletico Madryt-mialem juz 9 pkt straty do realu madryt i odrobilem do 2 pkt!!znowu kocham ta grę!-mecz wyjazdowy z Athletic Bilbao.prowadze 1-0!bravo!kontra i 1-1!gniote basków,a tu nagle leo franco ksywa "wanderer"lub"pozakarniasty pielgrzym"postanowil pomoc nieudolnym kolegom w polu,podanko do Fernando Llorente i jest 1-2 dla Bilbao.tu chcialem zastosowac taktyke jednego z FMmaniaków tzn. zapoznac moja myszke ze sciana.ale jako rasowy manager wytrzymalem presje i zdolalem jeszcze ten mecz wygrac 4-2,w tym Pernia nie strzelil mi karnego w koncowce.Kocham FM'a!dzisiaj po pracy gram mecz z realem na wyjezdzie o mistrzostwo!juz sie denerwuje...pozdro dla wszystkich maniaków.
p.s. dolaczam do tych co narzekaja na plage kontuzji,mam to samo w co drugim meczu ktos pada kontuzjowany(licze mecze swoje i komputera).za duzo tego.
aha Kisliy jest nadal super talentem w tej grze,kupilem tez Janczyka i super sobie radzi jako zmiennik Fernando Torresa i Misty.Frajerzy z Valencii sprzedali mi Davida Silve na poczatku sezonu,po doniesieniach prasowych ze trener chce go sprzedac(!frajer!)go kupilem.i ide na mistrza Atletico w pierwszym sezonie(i to bez aguero-zlamana noga)!jak fajnie sie pochwalic czasem :-) jestem tez w finale pucharu Hiszpanii...obym tylko wygral teraz kluczowe mecze.

30.10.2006 22:42    #9486     Sufler - Porady do gry - Ulepszenie
Najedz myszka na kategorie treningowe na ekranie treningu i wyswietli sie, jaki trening pomaga na ktore atrybuty.

nixson Partyzant

30.10.2006 22:25    #9487     Sufler - Porady do gry - Słaba może moja ELKA?
nie mam orginalnej gry bo nie mieszkam w polsce a ten sklep.gram jest lipa bo nawet nie wysylaja po za granicami polski

Proletariat

30.10.2006 22:25    #9488     Sufler - Porady do gry - Turniej w FM 2007 ?
zobacz odpowiedni temat( zagrajmy przez internet czy coś w tym stylu) i zgłoś chęć do gry i nie ma przeszkud :)

nixson Partyzant

30.10.2006 22:19    #9489     Sufler - Porady do gry - Słaba może moja ELKA?
koleszka mi nagrywa

30.10.2006 20:23    #9490     Sufler - Porady do gry - Talenty do FM2007
Adresy @cmrev.com nie dzialaja ostatnio, juz podalismy nowy adres w suflerze. Poza tym z tego, co pamietam, nie bylo tam jednego adresu, wiec logika nalezala wyslac na drugi. Po trzecie, jest juz watek o talentach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution