Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

LukMar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.11.2006 22:07    #9441     Sufler - Porady do gry - Nierealne transfery
Nikt z przedmowcow nie wpadl na, wg mnie, najwazniejszy aspekt. Mianowicie, gdy jest okres transferowy, zawodnicy sa .... pobudzeni na transfery. Pragna odejsc do lepszego, wiekszego, bogatszego klubu. Gdy konczy sie okres transferowy, normalny zawodnik mysli juz o jak najlepszej grze, poprzez ktora w nastepnym okienku transferowym beda miec wieksze szanse odejscia do Norymbergi ;)
To jest realizm, ale czy tak jest w grze ? Nie wiem, nie gram dobrymi klubami, ADO Den Haag jest wielkim klubem, wielkim swa historia a nie reputacja, wiec do mnie zaden Elano nie chcial nigdy przyjsc, ani na poczatku, ani po dobrym starcie, ani po slabszej koncowce pierwszej rundy. Nawet po wygraniu na Amsterdam Arena z Ajaxem. Szkoda ze potem sie forma gdzies posypala.... :(

Klim Partyzant

04.11.2006 17:29    #9442     Sufler - Porady do gry - Drużyny B i C
Dzięki zaraz tego poszukam:) ... Grzechoo niestety żeby go zwolnic potrzebna jest spora kasa na odszkodowanie ... a żeby zatrudnić kogoś nowego potrzebna jest jakakolwiek kasa , a u mnie takowej brak :/

Novator Partyzant

04.11.2006 16:49    #9443     Sufler - Porady do gry - OGROMNY PROBLEM:(
Do wczoraj wszystko działało pięknie. Wróciłem zadowolony ze szkoły i chciałem rozpocząc nową gre. Baza dnych, terminarz i listy życzeń szybko się wczytały. Wtedy nastąpiła katastrofa. Nic się nie działo. Po wczytaniu listy życzeń nic sie nie działo. Nie mogłem wpisać danych nowego managera;/ Włączałem nową grę kilka razy ale problem nie został rozwiązany. Przeinstlowałem więc gre ale dalej nic:( Błągam POMOCY!!! bo co to za weekend i nie daj Boże rok bez FMa.

PS. Mam orginalnego FMa i komp spełnia oczywiście wszystkie wymagania.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
04.11.2006 16:36    #9444     Sufler - Porady do gry - about
"Dla tych, ktorzy maja ten problem: wystarczy wejsc do folderu C:Program Files
Common Files
InstallShieldUniversal i zmienic nazwe folderu tam znajdujacego sie, a mianowicie "common" na dowolna inna np szkola.;) "

:>

Proletariat

zrób tak:
tam gdzie masz wiadomości wejdź w flirt
jest tam kilka opcji zaznaczone "ptaszkami" i odznacz opcje transfery czy coś takiego i gdzy będziesz chciał kogoś kupić albo sprzedać to wtedy możesz włączyć tą opcje

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

04.11.2006 11:32    #9446     Sufler - Porady do gry - Nowe grafiki
szk_(at)_irc.pl, lub wujekprzecinak_(at)_op.pl były takie tematy poszukaj w wyszukiwarce

SZk Pierwiastek Inteligencki

04.11.2006 00:21    #9447     Sufler - Porady do gry - edytor czasu rzeczywistego
Bylo...

04.11.2006 00:20    #9448     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na pracę
Jesli nie zacznie regularnie grac w reprezentacji, to jest spisany na straty - aby dostac pozwolenie na Wyspach trzeba spelnic wymog wystapienia w bodajze 80% meczow w sezonie. Inaczej bedziesz musial sprzedac pilkarza albo, jesli masz taka mozliwosc, odeslac go do kliubu filialnego do kraju, gdzie takie ograniczenia nie obowiazuja.

04.11.2006 00:06    #9449     Sufler - Porady do gry - Poziom w FM!!!
Prowadzic Juve w Serie B z definicji jest prosto, bo i w rzeczywistosci Bianco-neri rzadza tam niepodzielnie. Proponuje zaladowac np. trzecia lige wloska, ew. szosta angielska i wybrac klub na chybil-trafil - gwarantuje, ze odczujesz roznice.

04.11.2006 00:01    #9450     Sufler - Porady do gry - Editor data FM2007
Czyzbys mial gre po angielsku?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution