Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
06.11.2006 08:25    #9431     Sufler - Porady do gry - klub filialny
Sprawy prywatne zalatwiamy na privie - w przeciwnym wypadku obaj polecicie...

Proletariat

05.11.2006 20:29    #9432     Sufler - Porady do gry - premia za wygranie ligi
jestescie pewni szkkkoooddAA zawsze lubie grac w slabej lidze a potem klub wprowadzac na wyzyny

err Partyzant

Grupa: Użytkownik
Co do ceny, gra w empiku, na półce kosztuje 75 zł. Znaczy, sugerowana cena przez gram.pl i te rzekome obniżki były ściemą. I powiedz mi, jak tu nie chcieć kraść skoro i Ciebie okradają?

Nie koniecznie musi dostawać grę od cioci z Anglii. Problem z wysyłką na terenie Europy jest dość spory i kosztowny. Wyobraź sobie, że ludzie mieszkają poza granicą Polski, sporo też poza Europą. Znaczy, brak dostępności pliku spolszczającego to problem dla każdego Polaka który jest poza ojczyzną.
Znajomy mieszka w Japonii, i nie może skorzystać z polskiej wersji, gdyż wysyłka nie obejmuje tego kraju. Rozwiązanie, kupić wersje dostępną na rynku i dodać spolszczenie. Tylko, że w tym momencie nazywa się go złodziejem. Cóż, więc każdy kto używa oryginalnych nazwisk zawodników grających w lidze z którą SI nie podpisało umowy licencyjnej jest jeszcze większym złodziejem.
Ale to nie wszystko. SI samo pozwala na to by użytkownicy gry mogli kraść. Banalnie prosta metoda instalacji choćby facepaków. I nie jest tu dobre tłumaczenie, że SI oddaje gotowy produkt i nie odpowiada za to, co użytkownik z tą grą zrobi potem. Można utrudnić przecież instalację dodatków za które SI powinno wcześniej zapłącić. Ale się tego zwyczajnie nie robi.
Znaczy, jak to się ma do nazywania złodziejem tego, który pobiera spolszczenie bądź inną wersję językową?
SI bardziej dba o tych co kradną wizerunek piłkarzy, trenerów niż tych co kupują grę legalnie.
I to jest dla mnie bardzo brzydkie.

Rozwiązanie? Proste. Mówicie o różnicy w cenie tu, a gdzie indziej. Najwyższa cena FM 2007 jest w Anglii. Tu jeśli chodzi o wersje językową gry nie ma problemu. Wystarczy ściągnąć demo i po kłopocie. Czemu nie zamówić w empiku, z dostawą do Anglii koszt całkowity około 20 funtów. Czyli 10 funtów mniej niż na wyspie. Tak wiele? Gdyby było to wiele to nasza wersja była by jedną z najlepiej sprzedających się w całym femowym świecie. A jednak.
Czemu nie ma możliwości pobrania odpowiedniej wersji językowej po zarejestrowaniu oryginału?

Klim Partyzant

05.11.2006 16:46    #9434     Sufler - Porady do gry - Drużyny B i C
Gucio10 wiesz szczerze wątpię czy mam posiadam na stanie takiego trenera ,ale musze się szczerze przyznać ze nie mam 100% pewności ... w sumie to nawet nie wiedział że istnieje podział na trenerów szkolących pierwszy zespół / rezerwy / U-18 , sadziłem ze jest podział tylko na trenerów szkolących seniorów i juniorów ...

Gucio10 Młody aktywista

05.11.2006 15:49    #9435     Sufler - Porady do gry - Drużyny B i C
Klim

Moze poprostu masz zatrudninego w sztabie szkoleniowym TRENERA ZAJMUJACEGO SIE TYLKO REZERWAMI!! Jesli tak to opcja poprowadz rezerwy bedzie niedostepna dopoki go nie zwolnisz;/

Demon79 Młody aktywista

05.11.2006 13:00    #9436     Sufler - Porady do gry - Poziomy wiedzy skautów
Mam powiedzmy jednego skauta który ma poziom wiedzy tylko o anglii i szkocji. I np. mam też 20 kubów filialnych, dzięki czemu głębia wiedzy mam max. co do wszystkich państw. Czy w tym przypadku skaut korzysta z wiedzy klubu filialnego? czy jak to jest?

05.11.2006 12:17    #9437     Sufler - Porady do gry - Scout
c_patryk, nie mogles sprawdzic w instrukcji?

05.11.2006 12:15    #9438     Sufler - Porady do gry - trudny fm
O tym, co nam sie wydaje, rozmawiamy na www.forumcm.net.

Klim Partyzant

05.11.2006 10:59    #9439     Sufler - Porady do gry - Drużyny B i C
obserwator jak juz pisałem wyżej " niestety żeby go zwolnic potrzebna jest spora kasa na odszkodowanie ... a żeby zatrudnić kogoś nowego potrzebna jest jakakolwiek kasa , a u mnie takowej brak :| " Ps. chyba jestem ślepy o_O zaglądam w menedżer--->opcje ale "przejmij kontrole" to ja tam nigdzie nie widze :|

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

05.11.2006 10:21    #9440     Sufler - Porady do gry - Scout
"Instrukcja, strona 56." cytuje Szk

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution