Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
11.11.2006 13:52    #9421     Sufler - Porady do gry - A co z afryką ?
Tak, baza jest za mala.

11.11.2006 09:52    #9422     Sufler - Porady do gry - brak
Facepacki na poczatku gry maja tylko pilkarze z klubow, ktore udzielily licencji na ich wizerunek w grze. Reszte dodatkow musisz szukac w sieci.

bartex55 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
10.11.2006 21:39    #9423     Sufler - Porady do gry - brak
Bez facepacków na początku rozgrywki są twarze zawodników z ligi angielskiej (prócz Premiership), szkockiej, holenderskiej i amerykańskiej. Oczywiście swoje zdjęcia mają także niektórzy regeni.

Temat zbyt rozlegly - teraz kazdy bedzie chcial zakladac podobne dotyczace Realu, Chelsea, Izolatora Boguchwala, Lens, Boavisty, Benfiki, Lecha etc. Do suflera idziemy z KONKRETNYMI problemami.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

09.11.2006 15:44    #9425     Sufler - Porady do gry - problem z włączeniem :(
ja wlasnie mam podobny problem tylko, ze musze czekac az przejda reklamy, robi sie czarny ekran, pileczka sie kreci i dopiero po jakims czasie laduje sie gra, nawet jak zapieprzam w ta myszke setki razy to nic nie pomaga. Nie wiem skad sie to wzielo na poczatku bylo normalnie, ale jakis tydzien temu sie spieprzylo ;/ moze tez powinienes troche poczekac, az sie zaladuje.

Proletariat

09.11.2006 15:07    #9426     Sufler - Porady do gry - problem z włączeniem :(
a płyta nie jest uszkodzona ??????????

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
O stary. Szkoda, że nie można dodawać własnych eventów :(
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

era Partyzant

06.11.2006 19:15    #9428     Sufler - Porady do gry - problemy finansowe
sorry grzechoo ze przedluzam temat ;D / sprzedaj najlepiej oplacanch zawodnikow , zobacz ile zarabiaja ludzie ze sztabu szkoleniowego , sprzedaj zawodnikow - POMYŚL a nie od razu biegniesz z płaczem do suflera z problemem ,ktory mozna MYŚLĄC! samemu rozwiazac ;]

M8_PL Sumienie Narodu

06.11.2006 13:00    #9429     Sufler - Porady do gry - Dodatki graficzne
No dobrze Panowie. Wyszkukiwarka swoją drogą a ja nie rozumiem :) Gram w FM i wczesniej CM od lat. Ale nigdy tego nie robiłem. Mianowicie proszę mi ktok po kroku napisać jak krowie jak mogę sprawić, zeby mieć tła jakieś różke, nie przypisane do klubów tylko tak coby się zmieniały. Bo ta ciemna zieleń podstawowego mnie przytłacza. Skąd wziać ładne tła i co zrobić zeby sie zmieniały :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Klim Partyzant

06.11.2006 10:02    #9430     Sufler - Porady do gry - Drużyny B i C
kurczaki nie mam pojęcia czy w końcu mam ww. trenera (nie potrafię skubańca znaleźć):/ ,ale wiem co zrobię , mianowicie zamierzam za pomaca edytora pozbyć się całego sztabu szkoleniowego ,a wtedy musi być aktywna opcja obejmij kontrole:))

Pozdrawiam @ll i dziękuje za pomoc :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution