Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Jaru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2006 22:15    #9381     Sufler - Porady do gry - Trzej asystenci
Szkoda - no ale też mi sie tak wydawało.
Spróbuje jakoś ich podkupić :)

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

26.11.2006 21:57    #9382     Sufler - Porady do gry - odwołanie transferu
szkoda ze sie nie da ale i tak dzieki

temat do zamkniecia

sefko1 Przodownik pracy

Ja powiem tak. Ajax ma niesamowitą baze szkoleniowa. Już po roku przyszedł do mnie gracz - Aerts o potencjale CA-135 PA-178. Takich wychowanków to ja rozumiem.
Poza tym jak powiedział @efemowiec stosunkowo prosto Ajaxem wygrać LM. Mi się nie udało (pechowa porażka z Lyonem po serii rzutów karnych w Finale), ale wcześniej nie miałem problemów z odprawieniem takich potęg europejskich jak Man Utd, Rela Madryt czy Valencia. No i te telanty które bez żadnych problemów można sprowadzić : Gioda, Silva, Iakovlenko, Mokoena, Cardenas, Van Den Borre itp. Na poczatku Ajax ma na transery 8 mln EUR, ale już w połowie pierwszego sezonu zarząd ZAWSZE dodaje około 26 mln EUR. Tak więc jest co wydawać :P

RIzzo Partyzant

26.11.2006 10:37    #9384     Sufler - Porady do gry - Gra malymi klubami w FM 07
Kurak69- każdy ma inne gusta:D niektórzy chcą od początku wygrywać wszystko i grają takimi klubami:P ja ostatnio grałem MK Dons i było dobrze ale mi sie save uszkodził po 3 miesiącach gry:) teraz spróbuje jakimś słabiakiem z Serie C2 :-D

efemowiec Młody aktywista

26.11.2006 03:39    #9385     Sufler - Porady do gry - Sprawozdanie
Ja czesto nie dostaje sprawozdan ale to mi nie przeszkadza. Jezeli gram z znanym (sredniej lub wyzszej klasy) zespolem to orientuje sie kto i jak tam gra a jezeli gram z jakimis zupelnie nie znanymi firmami (zazwyczaj w takim wypadku rywal jest ode mnie gorszy) wtedy nie ma problemu przewaznie ze zwyciestwem. Pozdrawiam.

O nareszcie temat dla mnie ;D. O holenderskiej lidze wiem wiecej niz o polskiej (az wstyd troszke). AZ bardzo dobry team i juz w pierwszym sezonie spokojnie mozna wywalczyc tytul - choc nie bedzie to najlatwiejsze. Wszyscy znaja zapewne PSV i Ajax Amsterdam oraz ekipe z Rotterdamu Feyenoord. Jezeli chodzi o poziom ligi to wg mnie jest wysoki. Ze spokojem PSV i Ajaxem mozna w pierwszym sezonie wygrac LM (sprawdzone :D). Wielkim atutem tej ligi sa mlodzi pilkarze. Mozna czasem zbudowac team ze samych wychowankow i bedzie on gral na wysokim poziomie. Eredivisie - bo tak to sie pisze ;P to wg mnie jedna z najlepszych lig w Europie (troszke przesadzam). Pozdrawiam i zycze sukcesow z AZ Alkmaar. Pytanko czy w nowym FMie jest juz uwzgledniony nowy stadion AZ Alkmaar? DFT Stadium czy jakos tak czy stary Alkmaar Der Haut (fonetycznie napisalem bo nie wiem jaka jest tego dokladna nazwa a przynajmniej jej pisownia)?

Raptorek Partyzant

25.11.2006 23:27    #9387     Sufler - Porady do gry - Gra malymi klubami w FM 07
Gra się dobrze ja zaczołem od samego dołu w anglii satun utd i jest super jestem juz chempionchip tylko nie wiem cop jest bo po 1 historia mi sie uszkodziła po 2 co sez rozbudowują mi baze treningową i rozbudować nie mogą

Wiec tak. Trzeci sezon Leszkiem. Sklad ulegl minimalnej zmianie. LM - zakwalifikowalem sie bez problemu. Grupa z Szachtarem FC Barcelona i z Roda JC uplasowalem sie ostatecznie na 2 lokacie ustepuja uwaga! - Szachtarowi (Barcelona 3). Mecze wygladaly nastepujaco : z Barca na wyjezdzie przegralem 2-1 u siebie 0-0 z Szachtarem na wyjezdzie 0-0 u siebie 2-0 do przodu i Roda JC dwa razy po 1-0. Wyszedlem i coz dalej. W drugiej rundzie dostalem Celtic z Arturem i z Maciejem w skladzie. U nas bylo 0-0 a u nich 1-1 (szczesliwie bo w 87 strzelil z wolnego Junior Ross). Cwiercfinal - tutaj pojawilo sie wloskie Palermo u nas bylo 2-1 a u nich 0-0 i przeszdlem dalej. W Polfinale dostalem Everton i tu moja przygoda sie skonczyla - otoz u nas bylo 0-0 natomiast u nich sromotnie 4-1 przegralismy. Wnioski sa proste. Wzielem pod uwage wszystkie uwagi i porady z tego tematu suflera (te ktore wydawalay sie najbardziej 'trafne';) wlacznie z zmiana taktyki (od ustawienia poprzez polecenia do wykanawcow stalych fragmentow gry) zmienilem trening poczynilem kilka transferow - co ciekawe chyba najlepiej w LM radza sobie brazylijczycy (mam ich w skladzie 5 i tylko dwoch z nich nie zagralo w jednym meczu w ciagu calej mojej przygody w tym sezonie). Wniosek - prosze o wybaczenie ze strony Bartosha! za moje nie dowierzanie odnosnie jego sukcesu w LM z Polonia Bytom jeszcze raz sry. Druga sprawa zalecam wszystkim podzielenie treningu na podgrupy (bramkarze osobno obroncy pomocnicy i napastnicy itd) bo to na serio dziala. Dzieki jeszcze raz za wszystko. Pozdrawiam.

111esede Młody aktywista

25.11.2006 16:23    #9389     Sufler - Porady do gry - Zepsuta historia w FM2007
dzieki temu ze mialem wczesniejsze save zaobserwowalem ze u mnie zmiana historii graczy nastepuje w momencie zmiany daty w grze z 18 wrzesnia na 19 wrzesnia 2007 roku...
w tym momencie kazdy z zawodnikow przeze mnie zakupionych od poczatku gry ma w historii zapisany tajemniczy zespol Quevedo a do tego statyski:
21 wystepow, 5 bramek, 3 asysty i 1 raz gracz meczu... bramkarze ktorych sprowadzilem maja te same statystyki tylko bez bramek i asysty... w innych ligach w przypadku wiekszosci transferow tez jest cos pomieszane :/
do teog nie moge zobaczyc jak wygladaly tabele koncowe z poprzedniego sezonu lig ktore mam wlaczone...
no i w historii osiagniec (nie tylko moich ale tez innych trenerow czy osob ze sztabow szkoleniowych) figuruja dwa klubu Jablonec i jakis pld. Amerykanski gdzie podobno jestem pilkarze :o

a co do tego kasowania plikow temp to raczej nie mozliwe bo w takim wypadku dzialoby sie to raz na jakis czas w czasie grania a nie dokladnie w momencie kiedy zmienia sie data w grze (sprawdzilem to parokorotnie)...

tez mam uruchomionego Avasta i 8 lig wlaczonych do tego baze pilkarzy z Brazylii...

nie wiem czy to co napisalem komus pomoze w jakims rozwiazaniu tego problemu no ale zawsze warto sprobowac...

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Najedz myszka na swoj nick ;>

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution