Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

veron3 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.12.2006 11:25    #9371     Sufler - Porady do gry - Zeyn Alabidyn S-Latef
Nie ma go w bazie a skoda. swoja droga sprawdzaliscie sztab szkoleniowy wisły kraków? okuka owszem jest manadzerem ale trenerem jest tam Petrescu! dobre co?

AleXand3r Partyzant

30.11.2006 22:55    #9372     Sufler - Porady do gry - problem po zainstalowaniu patcha
LOL ludzie nie maja za grosz powagi ... cmg jak ci szkoda paru groszy na najlepsza gre na swiecie to tutaj nie pasujesz ... buyay sie :] i zabieraj gowniarzy kolegow co to zabieraja cenne miejsce pod prawie kazdym postem placzac ,ze im fm po wgraniu latki nie dziala ...a ten tekst :,,Prosze włożyc oryginalną płytę do napędu i uruchomic gre ponownie" prosze pomóżcie ... klasa ^^

petr Partyzant

30.11.2006 19:03    #9373     Sufler - Porady do gry - patch
Sorry dadi1992 ale troche mi szkoda 80zl na gre ktora jest super ale ma tyle bledow!! Uwielbiam FM-a ale naprawde tyle bledow za 80zl to jest drogo!!

reporter Partyzant

Grupa: Ekspert
30.11.2006 17:22    #9374     Sufler - Porady do gry - patch
Plik z rapida był uszkodzony, także u mnie. Ściągnąłem z innego serwera i już go mam na dysku. Przypominam piratom, że nie mając co ściągać patcha bo nie będą mieli przez dłuższy czas cracka, także nie piraci nie obciążajcie serwerów.

kondziolek4 Partyzant

30.11.2006 14:54    #9375     Sufler - Porady do gry - 3 liga polska
Nie uaktualniaja polskiej 3 ligi, bo to nie ma sensu. jak bedzie w polsce wiecej oryginalnych plyt kupowanych, a nie tylko piraty, to nie tylko ze trzecia liga bedzie aktualna, ale i grywalna!! tak jak w Anglii, hiszpanii, włoszech, sszkocji, irlandii i wielu innych. Na obecna chwile nie opłaca się praca nad ta klasą rozgrywkowa

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
30.11.2006 14:16    #9376     Sufler - Porady do gry - smieszna sprawa
A gdzie tu problem?

sefko1 Przodownik pracy

29.11.2006 20:33    #9377     Sufler - Porady do gry - zaskakujące transfery
To był FM06. Już raczej trudno o sejwa. W FM07 jeszcze nie grałem w lidze polskiej. Szkoda moich nerwów.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

no to zrobić indywidualny trening i tam ustawic siłę i aerobik na troszke więcej. Ew. możesz w okresie przygotowawczym przed sezonem ustawic na 'Mocno' obciążenie siłowe i aerobik.

111esede Młody aktywista

Mascherano ale umowa z klubem patronackim raczej duzo nie zmieni w sprawie dlugow.

a)zawodnicy ktorzy ewentualnie przejda do Ciebie na wypozyczenie to i tak raczej beda glownie uzupelnieniem skladu a nie realnym dlugotrwalym wzmocnieniem (bo przeciez po sezonie a moze i nawet wczesniej odejda - a raczej szkoda by bylo zeby blokowali miejsce w skladzie dla Twoich uzdolnionych graczy ktorzy potrzebuja grac zeby sie rozwijac

b)Klub patronacki placi jakas sume ale przezwaznie jest to kilkadziesiat tysiecy euro i co najwazniejsze w ciagu roku czyli de facto w miesiecznym rozliczeniu wychodzi jeszcze mniejsza suma

a transfer najlepszych pilkarzy etc to nie jest tak naprawde najlepszy sposob na pozbycie sie dlugow. bo jezeli i tak Twoj klub generuje strate to wtedy po pewnym czasie znow bedziesz mial taka sama liczbe podkreska jak przed sprzedaza wiec lepiej kombinowac tak zeby klub co miesiac mial staly zysk niz jednorazowa wplate i co miesieczne straty (ale to chyba bardziej nadaje sie do watku z dlugami)...

Jaru Partyzant

28.11.2006 18:07    #9380     Sufler - Porady do gry - Trzej asystenci
Zwolnienie nie wchodzi w rachubę (nie po to ich sprowadzałem za gruby hajs ;)
a podpisanie kontraktu z Batigolem nic nie dało - szkoda że nie można sobie wybrać który asystent doradza przy podpisywaniu kontraktów,który składa raporty z treningów a który jest figurantem jedynie :)

ps. mam 19 mln - za Kallstroma chcą 40 płacę teraz 16 a 24 mln biorę na 2 lata na raty (jak w Media Markt :) - gram w Primera Division Las Palmas rocznie z samych reklam mam 24 mln - kontrakt dogadany i wyskakuje "z braku funduszy umowa nie zostanie podpisana" czy coś takiego - budżet płacowy nie przekroczony o co chodzi?? Kupiłem Emanuelsona z ajaxu też na raty - czyżby uznali że budżet sie zawali??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution