Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.12.2006 11:21    #9331     Sufler - Porady do gry - dziwny problem
Cytat z FAQ

[quote]Co oznacza pozwolenie na pracę i dlaczego nie każdy je otrzymuje?

Pozwolenie na pracę to dokument obowiązujący w niektórych państwach Unii Europejskiej, który ma regulować przypływ obcokrajowców (graczy spoza Unii). Kraje, które zdecydowały się na wprowadzenie takiego ograniczenia to Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia Północna, Irlandia oraz Islandia. Tak więc grając zespołami z tych państw może zdarzyć się, że nie będziemy w stanie kupić danego zawodnika właśnie dlatego, że nie otrzyma on pozwolenia na pracę. Z reguły żeby transfer piłkarza przebiegł bezproblemowo, musi spełnić on kilka kryteriów. Po pierwsze - musiał on grać w przynajmniej 75% spotkań pierwszej reprezentacji swojego kraju w czasie ostatnich dwóch lat. Po drugie - państwo, z którego gracz pochodzi musi zajmować przynajmniej 70. miejsce w rankingu FIFA. Oprócz tego warto odnotować, że szanse na uzyskanie pozwolenia na pracę są tym większe, im piłkarz jest lepszy (biorąc pod uwagę CA i PA), starszy czy bardziej ograny w spotkaniach międzynarodowych. Pomóc w uzyskaniu dokumentu może też wysoki status w drużynie, określany przy ofercie kontraktu.
Zawodnicy sprowadzani na testy, z którymi chwilowo nie podpisujemy długoterminowych umów, nie potrzebują pozwolenia na pracę. [/quote]

SyZtem Przodownik pracy

10.12.2006 11:20    #9332     Sufler - Porady do gry - zmniejszona reputacja
Grzesia też wywalili z Totenhamu, ale w Southampton spisuje się świetnie, trzeba przyznać, szkoda, że to tylko Championship

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Brytyjskie prawo pracy obowiązuje z tego co wiem na terenie Wielkiej Brytanii, a więc w Szkocji, Irlandii Północnej, Walii i Anglii :] .

Fot Partyzant

09.12.2006 21:00    #9334     Sufler - Porady do gry - Ilość trenerów...
po pierwsze to najpierw patrz na ich atrybuty w kategoriach które cie interesują aby tranowali (atak, obrona, itd.) a potem przydziel ich do tej kategorii (maksymalnie do 2 jeżeli jest dobry trnener) i wszystko bedzie ok. Ja mam zatrudnionych (do rezerw i pierwszego składu) po jednym szkoleniowcu do każdej kategorii, a że mają wysokie atrybuty w tych właśnie dziedzinach to nie schodze ponizej 4 gwiazdek.
P.S. wyjątkiem jest siła i aerobik, tu mam jednego trenera do tego i do tego, MIAŁEM także po 4 gwiazdki, ale zauważyłem że od pewnego czasu mam tylko po 3 (nadal ma wysokie atrybuty) podejrzewam zatem że trenuje po prostu ze zbyt dużą ilościa graczy (po 42 ). Tak więc jak widac ilośc trenerów do jednej kategorii nie jest aż tak istotna (chyba że tak jak w moim przypadku jest bardzo duża liczba graczy to wtedy wskazane jest zatrudnienie jeszcze kogoś)

Zippy Partyzant

09.12.2006 20:24    #9335     Sufler - Porady do gry - Plik fake i save`y
no to ból ;/ Ale przeszkadza mi to tak średnio w końcu z żadnym z zawodników na co dzień nie gram ;) Dziex za odp.

mascherano Partyzant

pod takim względem że piłkarz nie dostaje pozwolenia na prace to wyporzyczam go do np. holandii

prutek Partyzant

08.12.2006 18:36    #9337     Sufler - Porady do gry - Asystent
Szkoda ze usuneli, bo to w sumie bardziej pozwalalo wczuwac sie w role, np. nie sprawdziles sie w barcelonie to masz szanse podszkolic sie u jakiegos fachowca (Ferguson, Mourinho itp.) a tak to lekki kybel...

paolooo Partyzant

08.12.2006 17:30    #9338     Sufler - Porady do gry - u19 w hiszpanii
no to po co pisali, że to naprawili?? Qrcze, szkoda, że nie ma lig juniorów...

Kakas Partyzant

08.12.2006 12:29    #9339     Sufler - Porady do gry - Negocjacje kontraktowe
Niestety mam to samo:/ Ani razu po wgraniu patcha nie miałem opcji negocjuj:/ Może ten wczorajszy fix coś zmieni... mam nadzieje... bo jest to troche irytujące żeby zaczynać całe negocjacje od początku tylko ze względu na to że troszke zmieniliśmy oferte kotraktu...:/

efemowiec Młody aktywista

08.12.2006 11:55    #9340     Sufler - Porady do gry - Trening
Menedzer5 masz napewno. Wchodzic na ekran zespolu (tam gdzie masz pilkarzy). Z boku w tych zakladkach typu pierwszy zespol rezerwy u-18 informacje i historia to posrod tych zakladek masz taka - sztab szkoleniowy. Klikasz na nia i pojawia Ci sie zarzad i caly sztab klubu (w tym rowniez Ty!) i z prawej strony w gornym rogu masz taki button z napisem 'TRYB' klikasz tam i masz tam rozne kategorie : kontrakt reputacja narodowosc i umiejetnosc trenerski i w tym masz umiejetnosci treningu i psychiczene jak klikniesz na jedno z dwoch to pojawia Ci sie tabele na ekranie glownym i tam masz wypisane wspolczynniki twojego managera. Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.