Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

j.szyszka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.12.2006 08:02    #9321     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A tak poza tym w poprzednich wersjach gry zdobywałem ligę mistrzów angielskim Ipswich, niemieckim Greuther Furth, a 4 ligowy Cardiff (chyba w wersji CM 03-04) zdobył mistrza Angli. Niestety brakuje mi tu screenów, ale z obecnej gry jak najbardziej.

j.szyszka Partyzant

12.12.2006 07:55    #9322     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A ja w pierwszym sezonie FM2007 prowadząc II ligową Miedz Legnica (skazaną na pożarcie) z nikłym budżetem i funduszem na transfery wynoszącym ok. 20 tys. złotych zakończyłam sezon na 5 miejscu, przegrywając w ostatniej kolejce możliwość grania w barażach o I ligę z broniącym się przed spadkiem KSZO na rzecz Zagłębia Sosnowiec. To jest dopiero satysfakcja, a nie prowadzenie klubów typu MU, Barca, Wisła czy Legia i zdobywanie rok w rok tytułu mistrza kraju, czy to wam się nie nudzi! A co do Wisły i Legii, to jeszcze jeden, góra dwa sezony maja spokój w Ekstraklasie, bo za dwa latka MIEDZ LEGNICA rządzi w I lidze!!!!!!!!!! A potem podbijemy Europę.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
11.12.2006 21:31    #9323     Sufler - Porady do gry - Skąd wziąć CM3?
Polskie sklepy internetowe raczej go juz nie maja, moze Allegro pomoze?

czaaareeek Partyzant

11.12.2006 19:45    #9324     Sufler - Porady do gry - Trening w pół sezonowy :))
Witajcie,pytanko za 100 ptk. Widziałem podobne ale chyba nie w 100% takie same. Gram sobie drugoligową Jagiellonią i jak to wszystkie drugoligowce mam dosyć długą przerwę zimową. W sumie jakieś 3 miechy. i tu pytanie. Jak rozplanować trening w przerwie? Ja np gdy kończe rundę w połowie listopada (czy jakoś pod koniec) nie zmieniam obciążeń treningu aż jakoś do świąt (20 grudnia), gram w grudniu jeszcze dwa towarzyskie mecze. Potem mam zamiar dać im odpocząć i w połowie stycznia trening mocno siłowy na jakimś tournee. Potem w lutym następne tournee z może trzema meczykami i juz mocnym treningiem. Więc moje pytanie jest głównie następujące: czy dajecie zawodnikom w przerwie z 2 tyg a może i więcej bez całkowitego treningu czy po prostu go zmiejszacie. W końcu w letniej przerwie mają urlopy. I drugie: czy jest ryzyko że po w czasie odpoczynku, zawodnikom nie będą chciały powrócić stare dobre atrybuty? Troszkę się rozpisałem,sorki. Pozdrawiam i czekam na opinie.

roma Partyzant

11.12.2006 18:22    #9325     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
Witam

na wstęwpie jestem nowym użytkownikiem,jeżeli był już taki temat to przepraszam.

Gram Wisłą Kraków jestem w pierwszym sezonie a dokładnie przerwa ziomowa,moja drużyna traci dużo goli moja obrona to Ol- Mijallovic Oś Głowacki Oś Cleber Op Baszczyński na bramce Stoi Dolha Puścił 26 Bramek w tabeli jestem 4 i straconych goli 28 stawiałem także na Pawełka na bramce i Lipa :( próbowałem robić coś z obroną zmieniać obrońców na Dudka Thawite(Vlaev)Kokoszka Baszczyński i nic dalej to samo może mam bramkarza zmienić na kogoś lepszego??? mam 1 milion na transfery więc może coś doradzicie albo kogoś za free próbowałem jeszcze na środku stawiać Cleber Vlaev poradzcie coś dostałem od korony 7:0 :(:(:(:(:(: po wgraniu Patcha 7.1.2? tak się zaczeło dziać a wcześniej było ok

Qcu Partyzant

11.12.2006 17:10    #9326     Sufler - Porady do gry - problem z sevami
Jak mozesz nie miec programu chkdsk? Jak masz windowsa to masz i ten program. Zrob tak: Start--> Uruchom i tam wpisz chkdsk... I sie okaze ze go masz. Jesli to nie pomoze to zrob scandiska. Moze tez byc tak ze probujac robic scandisk system powie ci ze nie masz dostepu do dysku i zapyta czy zrobic scandisc przy ponownym uruchomieniu. Zgodz sie i zrob restarta. Po drodze zrobi ci sie wszystko i powinno byc ok. Ja w kazdym razie tak mialem, pomoglo. Tylko ze u mnie plik FM.EXE byl tak uszkodzony ze nie moglem nawet gry wlaczyc :/

meszynski_m Młody aktywista

11.12.2006 16:53    #9327     Sufler - Porady do gry - problem z sevami
nie moge ani wgrac gry ani zapisac
jedyne co moge zrobic to zaczac nowa gre ale nie zapisac!!
wyskakuje ze plik fm.exe jest uszkodzony !! i ze mam uruchomic program CHKDSK którego nie mam

Yodassss Młody aktywista

10.12.2006 23:28    #9328     Sufler - Porady do gry - Atrybuty a trening
Jest wiele tematów o treningach, jak i o atrybutach. Ja nie zamierzam pytać o to, jaki reżim ustawić or sth. Moje pytanie jest trochę inne ...
Jakie atrybuty są przypisane do jakich "ogólników treningowych". Chodzi mi o to, jaki trening ćwiczy jaki atrybut, bo w fm jak przytrzymam myszkę nad treningiem siłowym, to pokaże się góra trzy atrybuty i dalej "itp.". A ja chciałbym wiedzieć dokładnie, jakie atrybuty trenuje siła, aerobik, atak, strzały, stałe fragmenty gry, obrona, panowanie nad piłką i cała reszta. Mógłby ktoś dokładnie rozpisać? Z góry dziękuje :)

biosu90 Partyzant

Witam więc dziś zainstalowałem fma 2007 ver.7.2.1 i gdy gram mecze ustawiam szybkość akcji i meczu na maxa a piłkarze ruszają mi się jak ślimaki probowałem wszystkiego dałem średnia bazę danych z 3 ligami nie patchowałem żadnych aktualizacji ani nie wgrywałem żadnej nowej skórki.Chciałbym żeby szybkość byłą normalna bo to co teraz mam to szkoda gadać.

111esede Młody aktywista

10.12.2006 11:58    #9330     Sufler - Porady do gry - [Edytor] Klub filialny
1)uruchamiasz edytor
2)ladujesz baze danych ktora chcesz edytowac
3)naciskasz zakladke "Clubs" i w polu obok napisu wpisujesz nazwe klubu u ktorego chcesz zmienic klubu filialne i naciskasz
4)jezeli dobrze wpisales nazwe to powinna pokazac Ci sie lista klubow wybierasz ten o ktory Ci chodzilo i klikasz na niego dwa razy myszka
5)edytor automatycznie przechodzi Ci do zakladki klubu ktory wybralesz... na koncu listy (znajdujacej sie po lewej stronie) bedziesz mial cos takiego jak naciskasz na to i pojawia Ci sie pole edycji klubow filialnych

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution