Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Proletariat

Ebi-21 Kenebi marsz do szkoly i zacznij sie uczuc czytamie ze zrozumieniem!!

jaal Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2006 02:23    #9312     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie mam juz niestety tego zdjecia, mozecie mi wierzyc lub nie, ale kiedys pewnien zawodnik rozegral w swojej karierze ponad 1000 spotkan klubowych (z czego jakies 3/4 u mnie) i kilkadziesiat w reprezentacji. To byl Mickaël Landreau, gral jeszcze wtedy w FC Nantes i byl bardzo mlody (jakies 19lat). Przeszedl do mnie (FCB) prawie na samym poczatku i zagral przez 18 sezonow. Szkoda, ze mi sie zdjecie nie zachowalo nigdzie.

SyZtem Przodownik pracy

12.12.2006 21:01    #9313     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
j. szyszka ja w tym Fm-ie grałem już Miedzią i w drugim sezonie awans z pierwszego miejsca a w trzecim sezonie skończylem, bo mi się jakoś znudziło

Claude Makelele Partyzant

12.12.2006 17:42    #9314     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
Strzasznie szkoda mi tych remisów w wielu z nich prowadzilem,ale nie moglem wygrac

adrian0711 Partyzant

12.12.2006 14:04    #9315     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
też miałem ten problem z wisła ale wstawiłem do środka kokoszke, cofnąłem obrone, u siebie grałem pressingiem. Na wyjeździe grałem z kontry ograniczyłem kreatywność i dałem szybkie piłki na pomocników. efekt 23 mecze bez straty gola!!!!! w Orangr ekstraklasie oczywiście:)

111esede Młody aktywista

odszkodowanie jest chyba raczej zalezne nie od statystyk a od tego jaka koles ma pensje i ile mu jeszce zostalo do konca kontraktu z obecnym klubem...

szpari Partyzant

Odszkodowanie zależy też od tego jakie statystyki ma koleś ze sztabu. jeśli jest naprwadę dobry, ma wysok.ą reputację to odszkodowanie już trochę wynosi ;P

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

odszkodowanie jest bardzo niskie dla takiego klubu jak np. Barcelona :P

Yoonec Młody aktywista

ja nigdy nie podkupuje innym, zawsze biore jakiś bez pracy, opłaca się bo nie trzeba na odszkodowania wydawać

geroymen Partyzant

Witam. Mam taki problem. Otóż mam liczny sztab szkoleniowy, rozpoczyna się styczeń i inne kluby zaczynają wykupować ode mnie moich trenerów, fizjoterapeutów, scoutów a nawet asystenta. I nic nie mogę na to poradzić. Po kilku tygodniach zostaje mi już tylko kilku pomocników. Co zrobić aby inne kluby nie odkupowały ode mnie moich trenerów, scoutów. itp.? Dzięki za pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution