Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

michalek112 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.12.2006 15:36    #9291     Sufler - Porady do gry - pozwolenie o pracę
Właściwie to o co pytasz jest w faq, ale specjalnie skopiowałem.
Co oznacza pozwolenie na pracę i dlaczego nie każdy je otrzymuje?

Pozwolenie na pracę to dokument obowiązujący w niektórych państwach Unii Europejskiej, który ma regulować przypływ obcokrajowców (graczy spoza Unii). Kraje, które zdecydowały się na wprowadzenie takiego ograniczenia to Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia Północna, Irlandia oraz Islandia. Tak więc grając zespołami z tych państw może zdarzyć się, że nie będziemy w stanie kupić danego zawodnika właśnie dlatego, że nie otrzyma on pozwolenia na pracę. Z reguły żeby transfer piłkarza przebiegł bezproblemowo, musi spełnić on kilka kryteriów. Po pierwsze - musiał on grać w przynajmniej 75% spotkań pierwszej reprezentacji swojego kraju w czasie ostatnich dwóch lat. Po drugie - państwo, z którego gracz pochodzi musi zajmować przynajmniej 70. miejsce w rankingu FIFA. Oprócz tego warto odnotować, że szanse na uzyskanie pozwolenia na pracę są tym większe, im piłkarz jest lepszy (biorąc pod uwagę CA i PA), starszy czy bardziej ograny w spotkaniach międzynarodowych. Pomóc w uzyskaniu dokumentu może też wysoki status w drużynie, określany przy ofercie kontraktu.
Zawodnicy sprowadzani na testy, z którymi chwilowo nie podpisujemy długoterminowych umów, nie potrzebują pozwolenia na pracę.

veron3 Partyzant

16.12.2006 10:37    #9292     Sufler - Porady do gry - Pytań kilka...
ja nie widze zadnej logiki mam obywatelstwo polskie gram polskim klubem nie mam zagranicznych trenerow a w kadrze pojawiaja sie norweg oraz bulgar przy czym nawet zaden z moich scautow jesli chodzi o caly sztab szkoleniowy nie posiada zadnej wiedzy o norwegii czy skandynawii oraz zadnej o bulgarii

Mazgaj Partyzant

16.12.2006 09:30    #9293     Sufler - Porady do gry - ustawienia
hehe! ja mam Semprona 2,8 1gb ramu i wczytalem 45 lig troszke zamula ale gra sie zajefajnie! 18 godzin 1 sezon Ado Den Haag..

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
15.12.2006 21:15    #9294     Sufler - Porady do gry - transfer niemożliwy
A teraz wracamy na odpowiednie tory dyskusji, czyli do meritum tematu "transfer niemozliwy". Antysemityzmu tolerowac nie bedziemy, trzeba wazyc slowa. Ciesze sie, ze obserwator sam wie, za co dostal range specjalnej troski.

sm1leY Młody aktywista

15.12.2006 18:17    #9295     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
zmienialem ich okolo 60 minuty ale to i tak nie ma wiekszego znaczenia ....
aha mam 1 question mianowcie czemu jest tak ze gdy skladam oferte transferowa np. za Mascherano 16 mln euro to tak naprawde jest to oferta 2 razy wieksza ;/ ? szkoda przeciez bezsenswonie tracic cenne miliony ;p

Pesmerga Młody aktywista

15.12.2006 16:26    #9296     Sufler - Porady do gry - Harchester
Szkoda... Właśnie sprawdzałem w edytorze, klub jest ale nie ma zawodników ani sztabu...

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
15.12.2006 10:01    #9297     Sufler - Porady do gry - Przydzielanie mentora
Najlepsze efekty daje przydzielenie mentora, ktory ma jakies ulubione zagrania - prawdopodobnie czeladnik je przejmie.

mascherano Partyzant

14.12.2006 21:26    #9298     Sufler - Porady do gry - Reputacja Ligi
grzechoo a tobie bym mógł wysłać czy lepiej do szk lub wujka przecinaka ???

pablos_jaga Partyzant

14.12.2006 17:52    #9299     Sufler - Porady do gry - Nagrody
No , szkoda fajna opcja była a teraz u mnie nagrody dostaja jakieś Allachy albo jakieś Ibrahimy Bangury :]

Ko0owaL Partyzant

14.12.2006 17:10    #9300     Sufler - Porady do gry - Sugar daddy i ...
Ja mógłbym to zrobić ale mój brat ( nie mieszka ze mną) ma słabszego kompa i edytor mu nie chce się wogole włączyć

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution