Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

jany Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.12.2006 15:47    #9281     Sufler - Porady do gry - pzowolenie
pytanie: czy zawodnicy latwiej dostaja pozowlenie gdy przechodza do bardziej renomowanych klubow ligi szkockiej czy tez angielskiej?

wrobel86zzyzx Młody aktywista

Graja systemem save przed meczem i load gdy cos jest nie tak!!! moge sie zalozyc no chyba ze mamy nowa generacje ( z calym szacunkiem dla ŚP PANA KAZIMIERZA ) trenerow Górskiego i Gmocha jak tak to wsadzaj kolegow do pociagu i do kolonii na szkólke trenerska :-) :-D

norbi Partyzant

Rizzo ma racje :] inwestowac z baze treningowa i szkolke mlodziezowa to podstawa w polskiej lidze. Bo ze sprowadzeniem jakis konkretnych grajkow to roznie bywa i to moze byc malo na puchary. Chociaz bialoruska brac moze w tym pomoc :) i nawet sie zdziwilem ze Guarin do mnie przeszedl, licze jeszcez po malo, ze moze w przyszlym sezonie Tomas Sivok mnie wzmocni, ale to marzeniaaa chyba nierealne. (gram wisla)

SyZtem Przodownik pracy

18.12.2006 19:03    #9284     Sufler - Porady do gry - Klub patronacki
giersik: Nie.. Pokaż mi dowód, że jakiś polski klub jest filią jakiegoś europejskiego giganta.. Pewnie jak by był to by przychodzili, nie? Troche to zrąbali, że do Polski nie przyjdzie nikt z zachodu, przecież np. do Legi miał przyjsc jakiś koleś nie pamiętam kto, z Barcy, w ostatniej chwili tylko coś stanęło na przeszkodzie tego transferu...

sm1leY Młody aktywista

18.12.2006 13:01    #9285     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
realem to ja tez moge wszystko wygrac .... zagraj sobie Sportingiem Gijon albo CD Tenerife a ty od razu real najezony gwiazdami z zajebista szkolka juniorow , kasa za ktora bys pol polski kupil na transfery z 80 mln euro . Z takim klubem nie wygranie jakiegos pucharu to grzech...

Torsen Partyzant

17.12.2006 14:39    #9286     Sufler - Porady do gry - zwolnione tempo
Nie instalowałem łatki, od razu zainstalowałem wersję z poprawką, a wraz z nią kilka elementów graficznych pochodzących z tego serwisu (facepack, loga klubowe). Nie zauważyłem, by wpłynęło to na ogromną liczbę kontuzji, co gorsza jednak, coś popsuło się w silniku meczowym. To, co wyświetlane jest "w czasie rzeczywistym", odbywa się w zwolnionym tempie, jak w trybie powtórki. Powtórki zaś odwrotnie - lecą w trybie meczowym.
Czy ktoś spotkał się z takim efektem? Jak temu zaradzić? Nie chciałbym przeinstalowywać całości, szkoda sejwów ;)

Proletariat

17.12.2006 11:00    #9287     Sufler - Porady do gry - powolanie do reprezentacji
ja juz jestem mistrzem kraju odwalilem wisle a matusiak jak niebyl tak nie jest powolywany
ahh szkoda;/

wrobel86zzyzx Młody aktywista

16.12.2006 19:24    #9288     Sufler - Porady do gry - Nowi do sztabu
czasem tak jest i to nie tyczy sie tylko sztabu ale i pilkarzy ( czesto juniorow ). Po prostu sprubuj dac mu troszke wyzsza pensje np w twoim przypadku 110 euro tyg i pamietaj zeby uwazac z dlugoscia kontraktu najlepiej zeby bylo tak jak on chce czyli dajmy na to do 2009 ( chociaz zawsze mozna sie potargowac) jak to nie pomoze to daj do pensji np. 1tys euro przy podpisaniu powinno byc ok. pozdrawiam

grzybol Partyzant

16.12.2006 17:30    #9289     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczni napastnicy
Mam wielki problem - otóż gram Miedzią Legnica, moja drużyna gra całkiem niezły futbol, ale jest malutki szkopuł - moi napastnicy nie potrafią strzelać bramek! Nie trafiają nawet w dogodnych sytuacjach, a w sparingach wszystko było OK, w 4 meczach strzeliłem 5 bramek, ale w lidze to normalnie kaplica... Czy da się to jakoś zmienić? Można jakiś specjalny trening ustawić? Czy może jakoś przeprowadzić rozmowę przed meczem?
Nie zawracałbym nikomu tyłka, ale jak taki Ziajka dwa razy w meczu nie trafił do pustej bramki to się normalnie załamałem...

Ciuki Partyzant

16.12.2006 16:52    #9290     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
Czy odnieśliście jakieś skukcesy w fm 2007 jakimiś slabymi klubami?? Bo ja za zadne skarby nie moge!! W fm 2006 grało mi sie o wiele przyjemniej, a tu mam wrazenie ze grając słabszym klubem jest się z góry skazanym na poraszkę... Próbowałem wiele taktyk(ale nie w jednej grze)
mam dobrych trenerów, dobre reżimy treningowe, niezłych grajków jak na slabe kluby, a mimo to w najwyrzszych klasach rozgrywkowych dostaje zawsze po dupie:/ Rozumiem że można przegrywać ale żeby na kilkanaście meczy zdobywać 1pkt no to chyba lekka przesada. Co o tym sądicie, może to ja robie coś źle??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution