Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Mattii Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dodawanie talentów - zepsuty adres e-mail czy co???Wysłałem talent tydzień temu jeszcze go nie ma(wysłałem do jakubkwy) dziś rano znowu wysłałem (tym razem do SZk) czy to adresy e-mail wam nie działają czy źle go opisałem nie wiem już??

P.S.
Jeśli to nie jest pytanie na sulfler przepraszam administratorów za umieszczenie tematu ale gdzie miałem to napisać??
odp.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

23.12.2006 18:31    #9272     Sufler - Porady do gry - Edycja Bazy Danych
To może problem jest w tym żę musisz zacząć od początku by wybrać którą bazę danych ma wczytać gra i wtedy wszytko będzie ok. Nie wiem spróbowac nie zaszkodzi:)

veron3 Partyzant

22.12.2006 18:34    #9273     Sufler - Porady do gry - zakup zawodników[problem]
zainwestuj w odpowiednich scautów z Polaków polecam G.Mielcarskiego. Polegaj na ich zdaniu bo potrafią znaleźć prawdziwe perełki do kupienia za grosze. Nie karz im szukać w zachodniej czy południowej Europie bo i tak nikt ze znalezionych zawodników do Polski nie przyjdzie. Po co z rozwiniętych krajów przechodzić do rozwijającego się. Wysyłaj scoutów do Czech, na Słowację, na Bałkany do Serbii Chorwacji Czarnogóry zresztą opłaca się zbadać cały wschód od Polski. Ukraina to dobry rynek, a niektórzy Białorusini to potencjalne gwiazdy każdej ligi. Poza tym z każdym następnym sezonem w Polsce pojawiają się dobrzy gracze. Zainwestuj w bazę treningową oraz w szkółkę młodzieżową, a problem sam się rozwiąże. Co roku pojawią ci się w kadrze zdolni juniorzy, a zawodnicy na pewno przyjdą, gdy bedziesz miał odpowiednią bazę treningową.

tuptus Młody aktywista

22.12.2006 16:39    #9274     Sufler - Porady do gry - wartość odstępnego
W prawdziwej piłce to jest bodaj ekwiwalent za wyszkolenie. Należy się tylko za graczy poniżej 24 roku życia. Wysokość zależy od płacy piłkarza, czasu pozostałego do końca kontraktu i humoru FMa.

michalek112 Partyzant

21.12.2006 22:43    #9275     Sufler - Porady do gry - eto i torres
Ale szkoda mi sprzedawać eto i torresa

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
21.12.2006 21:58    #9276     Sufler - Porady do gry - Matusiak...
Ja na duzej bazie nawet Jelenia nie mialem...

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

21.12.2006 17:10    #9277     Sufler - Porady do gry - Przedłużenie wypożyczenia
Zależy to od klubu do którego wypożyczyłeś zawodnika, a także od samego gracza. Jeżeli obie strony zdecydują się na dalsze wypożyczenia to wtedy nic nie stoi na przeszkodzie abyś mógł to uczynić.

wojciak Partyzant

"gdy zresetuje się kompa wtedy po załadowaniu systemu włącza się sprawdzanie dysków. Sorki, ale nie mam pojęcia jak się je inaczej uruchamia niż przez reset :P"

Wchodzisz w Mój komputer --> klikasz na ikonkę dysku C: i wybierasz Właściwości --> zakładka Narzędzia --> pierwsza opcja - sprawdzanie błędów --> klikamy na Sprawdź.
Zaznacz "ptaszkiem" (:p) obie dodatkowe opcje sprawdzania i... Rozpocznij :)

Warto też co jakiś czas zrobić Defragmentację... to podnosi wydajność kompa i FM szybciej działa.

20.12.2006 16:42    #9279     Sufler - Porady do gry - Niemcy i Kahn

20.12.2006 16:05    #9280     Sufler - Porady do gry - Wymagania gry
Tak, na slabszych konfigach rowniez chodzi szybko, o ile oczywiscie nie przesadzisz z ligami.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution