Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

tomik75 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.12.2006 09:58    #9261     Sufler - Porady do gry - UPDAT DO FM 2007
Ty pawelek92 debila poszukaj sobie w rodzinie kurwa człowiek kulturalnie pyta a tu proszę Dzięki za obszerne odpowiedzi szkoda że nie ma już Robiego w redakcji facet kultura zawsze pomógł a tu co

szpari Partyzant

25.12.2006 20:38    #9262     Sufler - Porady do gry - facepack po raz kolejny
mam problem chodzi o facepacki, zrobiłem takowego zdjęcia 95x95 rozszerzenie .png, "odptaszkowane" buforowanie, folder wrzuciłem do ...pictures/players/normal...nazwałem folder bvb ponieważ gram tą drużyną config zrobiłem z fmXML jednak w grze nie chodzi...czy winą może być złe umieszczenie folderu czy jeszcze coś innego, przeładowałem skórkę i nic

przepraszam ale jestem zdesperowany

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.12.2006 19:28    #9263     Sufler - Porady do gry - UPDAT DO FM 2007
@tomik75
jak ci przeszkadza coś u Rotciv'a to po co dajesz mu pkt.

veron3 Partyzant

wejdz w profile zawodnikow i moze zaproponuj prace takim trenerom ktorzy sa ulubiencami twoich pilkarzy z reprezentacji Australii. poza tym znani szkoleniowcy nie podejma pracy raczej wiec szukaj takich z reputacja co najwyzej krajowa

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
25.12.2006 11:18    #9265     Sufler - Porady do gry - Napisy
Te zielone napisy typu [Partyzant], [Członek rządu] to są typowo forumowe rangi, wprowadzone do Suflera w ramach urozmaicenia. Szczegóły całej ''akcji'' opisał ci Widzewkarpin.

Yoonec - wszystkie rangi mówią o tym, jak ktoś wysoką pełni funkcję. Także El Commendante (Speed) jak łatwo się domyślić, to koordynator wszystkiego i wszystkich. A np. Minister Literatury (SZk) to osoba, która zajmuje się wszystkimi felietonami, opowiadaniami, wywiadami itp. na stronie.

Martines79 Partyzant

25.12.2006 01:03    #9266     Sufler - Porady do gry - [trening] intensywność treningu
Ja mam treningi poustawiane na wysokie.
Kiedys jechalem zawodnikow na maxa ,ale zaczeli dostawac jakichs dziwnych i dluugich kontuzji to im troszku poluzowalem hehe:))
I najwazniejsze pozatrudniaj dobrych trenerow.ja jak zaczynam gre to 1sze co robie to roszady w sztabie szkoleniowym.
mozesz miec trening na maxa ale jak jakis amator bedzie im wpajał umiejetnosci to nic z nich nie bedzie:))

I warto pogrupowac osobne treningi dla poszczegolnych formacji.

Martines79 Partyzant

24.12.2006 22:32    #9267     Sufler - Porady do gry - Błąd "Galerii Sław" :((
No to cholery niech robia takie patche co sa kompatybilne z save,albo niech dopracowuja gry by nie wymagaly patchy a nie robia na odpieprz.

Nie po to jade juz 8my sezon by pozostalo mi w galeri 1 osiagniecie a od poczatku nie chce mi sie zaczynac bo mi szkoda :/

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

24.12.2006 15:09    #9268     Sufler - Porady do gry - WESOŁYCH ŚWIĄT(pytanie)
No akurat ta sytuacja jest troszkę inna ;)
Widocznie zarząd widzi w tobie potencjał ;) Ciesz się i graj dalej :)
myspace.com/marneszanse

Seju Wybitny Literat

24.12.2006 13:09    #9269     Sufler - Porady do gry - strzaly
No bez przesady.
24 mecze, 49 goli. Mało?
Dla przykładu: Chelsea- obecnie 19 meczów, 33 bramki.
Nie masz co narzekać na skuteczność, a jeśli chodzi o strzały w kosmos i bramkarski dzień konia... Takie rzeczy się zdarzają. Chociaż może faktycznie troszkę za często, zwłaszcza jeśli chodzi o bramkarzy.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Poza tym, po co zakladac nowy temat o talentach, skoro jest juz jeden przyklejony?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.