Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

miet t Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dziekuje matti91 za czas ktory mi poswieciles szkoda tylko ze mimo szczerych Twoich checi nie udalo sie uzyskac zdjecia w profilu wielkie dzieki jestes spox

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
31.12.2006 12:41    #9242     Sufler - Porady do gry - Ekspert....
Nie widziałem osobiście? Tak - wielu, ale równie wielu znam osobiście. Ba, wiele herbatek się wypiło razem, prawda chłopcy? ;) Np. z 2 dni temu 3 Rewolucjonistów: SZk, Wujek Przecinak i Grabek (maskotka Rewolucji) bawiło się na 18. ex-Rewolucjonisty, Patryka. Widzicie, z nas taka sekta jest trochę... ;)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

hoody Przodownik pracy

Dzięki za odpowiedź...w sumie szkoda :/ ...Fajnie jak by po jakimś czasie można by było ściągnąć do siebie prawdziwą gwiazde rezerw takiego klubu jak Blackburn czy Levante!

edyta84stasiek0 Partyzant

29.12.2006 23:04    #9244     Sufler - Porady do gry - Garstka pytań.
Mam do was garstkę pytań. Z góry dzieki za pomoc - w FM 2007 gram dopiero od kilku dni - prezent pod choinkę.Tak na próbę zaczęłem grać Chelseą.

1, Jak należy ustawić grę aby chpdziła ona jak najszybciej.
2.Jakie atrybuty asystenta są najważniejsze.
3.Czy jest taka możliwość abym nie musiał rozgrywać meczów - tylko patrzeć na gotowy wynik ?
4.Czy zarząd zrwaca uwagę na to jak zarządzam rzerwami i drużyną U-18 - czy zwycięstwa w rozgrywkach drużynami rezerowoą i U-18 dają coś klubowi ?
5.Czy - jak gracie jakimś wielkim klubem to gdzieś tak do stycznia jedziecie ciągle ze stratą finansową klikumilionową - czy tylko mi to sie zdarza ? - Na razie doszłem do stycznia 2007 i ciągle jadę na minusie. Czy mam szanse zakonczym rozgrywki na plusie jeśli wygram wszystkie trofea ?
6.Jaką taktykę polecacie dla bardzo dobrych klubów?
7. Ilu polecacie scoutów i fizjoterapaeutów w sztabie szkoleniowym i jakie powinny być ich parametry.
8. Czy jest jakiś sposób na ściągnięcie w pierwszym sezonie jakiegoś garcza naprawdę światowego formatu - np. Ronaldinho, Henry, Ronaldo, Eto'o bez używania edytora ? -
9.Co oznacza buforowanie skórki?
10.Co się stanie jeśli moi piłkarze będą ćwiczyć na lekkich obciążeniach, aco jeśli na średnich - czy jest wielka różnica w podnoszeniu atrybutów.
11.Ilu trenerów polecacie do treningu juniorskiego i seniorskiego ?
12. Czy suma za jaką można nabyć piłkarza, która jest zawarta w raporcie scouta jest sumą przeważnie dobrą dla mnie - czy jest zawyżona?

Wiem że niektóre pytania mogą się wydawać śmieszne - ale liczę na waszą pomoc bo nie chcę zaśmieać Suflera zakładając niepotrzebnie kilkanaście tematów...

Pawlak Młody aktywista

29.12.2006 13:01    #9245     Sufler - Porady do gry - LM azjatycka
Nie śmiejcie się, ale gram sobie Happy Valley (mistrzem Hongkongu) i grają oni w azjatyckim pucharze konfederacji.Mam pytanie choć jestem pewien, że nieotrzymam odpowiedzi, ale zapytać nigdy niezaszkodzi.Czy klub z Hongkongu może grać w Azjatyckiej Lidze Mistrzów ?? bo skoro jestem mistrzem i niegram w LM to chyba kluby z tego kraju niegrają w LM

wyqukal964 Partyzant

Co to komu przeszkadza jak sie nazywają !! Ludzie emigrują rozmnażają sie i tak to wychodzi

stanley Partyzant

29.12.2006 09:37    #9247     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Menedzer5 - Chodzi mi o to, ze manager to gra, w ktorej budujesz ekipe taka, jak Ty chesz grac. We wczesniejszych managerach dalo sie kupic praktycznie kazdego zawodnika, nawet tych najlepszych i najdrozszych tylko trzeba bylo TROSZKE odczekac i grubo zaplacic. Ale po 3-4 sezonach dalo sie wyciagnac najwieksze gwiazdy. A tu co ? Nie da sie. A przeciez o to w tej grze chodzi, ze sobie zbudowac wlasna ekipe. To nie jest rzeczywistosc tylko gra komputerowa. A skoro Ty jestes taki wszechwiedzacy to podaj mi kogos, kto moze grac na OPS zamiast Messiego, no i jakiegos napastnika, ktory bedzie gral jak Rooney. Czekam...

efemowiec Młody aktywista

Nazwiska i imiona regenow sa dobierane losowo. To po pierwsze a po drugie zauwazylem ze wplyw na nowych graczy ktorzy powstaja ma wplyw filia w klubie jej sztab szkoleniowy no i oczywiscie losowo tworzeni gracze.

SyZtem Przodownik pracy

28.12.2006 23:49    #9249     Sufler - Porady do gry - trener siłowy
Tutaj na pewno chodzi o kondycję, takich trenerów najłatwiej znaleźć. Wejdź w Wyszukiwanie->Sztab Szkoleniowy i ustaw w filtrze "Poproś asystenta blablabla..." i kondycję minimalnie 20 lub 19 i będziesz miał super trenerów.. Mi do 6ligi angielskiej udało sie sprowadzić takiego trenera, więc nie powinieneś mieć problemów

SyZtem Przodownik pracy

28.12.2006 23:49    #9250     Sufler - Porady do gry - trener siłowy
Tutaj na pewno chodzi o kondycję, takich trenerów najłatwiej znaleźć. Wejdź w Wyszukiwanie->Sztab Szkoleniowy i ustaw w filtrze "Poproś asystenta blablabla..." i kondycję minimalnie 20 lub 19 i będziesz miał super trenerów.. Mi do 6ligi angielskiej udało sie sprowadzić takiego trenera, więc nie powinieneś mieć problemów

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution