Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Mattii Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.01.2007 19:39    #9211     Sufler - Porady do gry - Bankructwo jest możliwe?
Ja słyszałem o takiej sytuacij:
1.Klub zbankrutował.
2.Przejął go zarząd komisarczny.
3.Nie cpłacił długi tylko uregulował je sprzedając gwiazdy,czyli wystawił na listę transferową tym samym zasilił kasę klubu i tym samym uregulował placę.
4.Zwolnił cały sztab szkoleniowy.
5.Od razu po zarządie klub objął nowy prezes.
6.A jego cel był jasny:przebudowa zespołu,regulowanie finansów.

Mattii Przodownik pracy

08.01.2007 19:39    #9212     Sufler - Porady do gry - Bankructwo jest możliwe?
Ja słyszałem o takiej sytuacij:
1.Klub zbankrutował.
2.Przejął go zarząd komisarczny.
3.Nie spłacił długi tylko uregulował je sprzedając gwiazdy,czyli wystawił na listę transferową tym samym zasilił kasę klubu i tym samym uregulował placę.
4.Zwolnił cały sztab szkoleniowy.
5.Od razu po zarządie klub objął nowy prezes.
6.A jego cel był jasny:przebudowa zespołu,regulowanie finansów.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2007 19:11    #9213     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
w hiszpanii mozesz zarejestrowac nawet do 8 obcokrajowcow(non-UE) a oto jak mozna to osiagnac:
1)w pierwszym zespole mozesz zarejestrowac 3 non-ue
2)jezeli masz rezerwy w 2 lidze to mozesz kolejnych 2(atletico B na poczatku chyba nie gra w 2 lidze ale jak ich wzmocnisz odrobine to po sezonie wejda)
3)w zespole C kolejnych 3 mozna zarejestrowac

holandia to tez fajny kraj. szczegolnie ajax bo dobrze wiemy jaka maja szkolke mlodziezy

anglia i wlochy raczej odpadaja jak masz ochote zrobic szkolke dla wybitnych z calego swiata(anglia-pozwolenia na prace, wlochy-1 non-ue na rok)

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2007 18:57    #9214     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
nie, palermo odpada- liga włoska nie nadaje sie kompletnir do tworzenia szkolki piłkarskiej w klubie. Powód?? Mozna sprowadzic tylko jednego zawodnika na sezon.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2007 18:12    #9215     Sufler - Porady do gry - ulubione zagrania
marazm
mozesz sprobowac z kryciem, pressingiem i wymuszaniem gry slabsza noga ale ja zawsze wole dac indywidualbe krycie tzw."plastra" pomocnikowi rywala. moj pomocnik gania za tamtym caly mecz i strasznie przeszkadza. najczesciej konczy sie to zdjeciem tamtego z boiska z popodu nieefektywnosci jego gry

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.01.2007 15:21    #9216     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
karo.las - Marcelo to lewy obrońca, może też grać na defensywnej bocznej pomocy, ale ma zadatki na skrzydłowego i na takiej pozycji chciałbym go szkolić (chodzi o to, że nie ważne do jakiego treningu go przydzielę to jemu i tak masowo spadają atrybuty)

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.01.2007 15:12    #9217     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
Mam 2 pytania:
1. Jakiego rodzaju trening dać Marcelo i czy to normalne, że u każdego zawodnika najpierw atrybuty rosną, a potem w ciągu jednego dnia nagle spadają?
2. To tak przy okazji - jak myślicie jakim zespołem powinienem zagrać jeżeli chcę kupować tylko talenty, tak, żeby za długo nie siedzieli na ławie - chciałbym "zrobić" z klubu coś w rodzaju szkółki talentów, w której szkolić się będą najbardziej utalentowani gracze w grze.

NaVaR Partyzant

08.01.2007 09:00    #9218     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
Witm
Gram liga polska i mam problem po 2-3 sezonach udalo mi sie wytrenowac i posprowadzaf fajnych graczy i nie chce ich sprzedawac kluby si pytaja o nic a ja daje odrzuc oferte ale w pewnym momencie jakis inny klub daje oferte wyzsza i moj kochany prezes kochajacy klub i chcacy sukcesow uznaje ze musi wziasc sprawy w swoje rece i sprzedaje mi zawodnika. Czy da sie jakos tego uniknac ? Czy mozna jakos sie nie zgodzic na ten transfer? bo szkoda oslabiac druzyne tym bardziej ze dlugo czasami kabinuje daje rozne oferty zeby kupic ogos a ten prezeson mi go bez niczego sprzedaje
Prosze o pomoc

khadro Partyzant

07.01.2007 20:29    #9219     Sufler - Porady do gry - towarzyskie
Kuba16.07.91 nie widze problemu z tym twoim przykladem....Polska a Wisla...po prostu jako trener Wisly otzrymalbyc news-a ze blaszczykowski zostal powolany na mecz towarzyski a to od ciebie by zalezalo czy go puscisz czy. nie jest duzo zawodnikow na jego miejsce

masz bardzo duzy wybor nie musi byc koniecznie polski team i polska reprez.

z tym zablokowanie przez SI to masz 100% racji.... zenada...ci kolesie...

szkoda.....moze kiedys wprowadza....takie springi....

Pzdr

ps. Menedzer5 nikt cie nie bedzie " bluzgac" ani jak to napisales" zgrugac"

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

07.01.2007 20:00    #9220     Sufler - Porady do gry - Finanse - Budzet placowy
@Menedzer5
Pomysl z juniorami jest dobry ale nie na dluzsza mete, po ich zwolnieniu zyskami gora 2-3 tys/tyg a ja przekraczam budzet o ponad 50 tys/tyg co w skali miesiaca daje ponad 200 tys e. Nie chce tez pochopnie oslabiac skladu, ktory i tak z ledwoscia sklecilem z garstki juniorow i paru staruszkow. Wsrod nich musi znalesc sie chociaz dwoch dobrych zawodnikow. Mam wiec do wyboru albo spadek albo banktructwo(albo to i to:).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution