Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.01.2007 10:56    #9191     Sufler - Porady do gry - Spadający atrybut
Chodzi o o pierwszy atrybut w profilu gracza (chyba "zaagażowanie", ale jestem w kafejce internetowej, więc mogę się mylić i nie mogę się upewnić ;P ). Otóż kiedy wszystkie inne idą po połowie każdego sezonu w góre, to ten jedzie w dół. Nie wiem dlaczego, udzielam odpowiedzi na wszystkie pytania mediów, wygrywam więszkość meczy i mimo to kicha. Wie ktoś, jakie działania wplywają na ten atrybut ??

eaters Młody aktywista

16.01.2007 17:41    #9192     Sufler - Porady do gry - Spadające staty trenerów?
Mam problem: Otóż gram sobie moim ulubionym Napoli już 3 sezon. Przez cały czas żmudnie dobierałem sztab szkoleniowy i w końcu na początku 3 sezonu, udało mi się uzyskać po 5 gwiazdek na każdy dział treningu i lekkie obciążenie każdego trenera. Jakież było moje zdziwienie gdy pod koniec tegoż sezonu zorientowałem się że aż w trzech kategoriach treningu mam 4 gwiazdki (mimo ze wszędzie było 5). Trenerów nie zmieniałem, a wszyscy mają dalej lekkie obciążenie. Czy to jest stałą strata? Może to Bug? Też tak macie? Mam najnowszego patcha. Zrobiłem nawet eksperyment : Zatrudniłem nowych trenerów tak by znowu mieć wszędzie po 5 gwiazdek, potem poszedłem na urlop i mniej więcej po roku znowu zaczęły im zmniejszać się gwiazdki. O co chodzi? Help!!

lajkon Partyzant

16.01.2007 15:16    #9193     Sufler - Porady do gry - fm2007
Zgadzam się SlaVa... co oryginał to oryginał, a za FM warto dać te niespełna 5 mieszków... inna sprawa, że dziwnym zbiegiem okoliczności wyparowały mi Wirtrualne Pieniądze, z egzemplarza kupionego w Saturnie... ale pomyślałem... nie warto się kłucić... i tak mi powiedzą, że to ja je zgubiłem... :) Świetna gra i naprade warto kupić... ale graj w wakacje... w roku szkolnym może się odbić na ocenach:)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
14.01.2007 03:20    #9194     Sufler - Porady do gry - pytanka
1. Odpowiedź już padła.
2. Odpowiedź już padła
3. Odpowiedź już padła, choć popracujemy nad tym.
4. Nie mają :) . Sami z nich korzystamy i przed wydaniem testujemy :) .
5. Na początek mocnym. Zapoznasz się z grą i jej możliwościami :) .
6. Tak :) .
7. To zależy od punktu widzenia. Jeśli chodzi o ogranie zawodników i ich szkolenie to tak.
8. Patch - jest to poprawka lub uaktualnienie do programu bądź gry (rzadziej danych), przeznaczona do usunięcia pewnych problemów, błędów, rozszerzenia funkcjonalności programu albo zwiększenia wydajności (ang. performance) wcześniejszej wersji programu.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

13.01.2007 16:32    #9195     Sufler - Porady do gry - Cmrev.com
michalka- akurat ja nie jestem odpowiedzialny za artykuly, zapewne SZk by się nim zajął i jeśli by się okazał dobry to nardzo prawdopodobne, że by się ukazał ;)

pedro- przypomnij maila przypominając się, wiesz jak to jest z mailami, można jakiegoś przegapić albo przypadkiem usunąć :)
myspace.com/marneszanse

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

13.01.2007 16:04    #9196     Sufler - Porady do gry - Cmrev.com
pedro teraz jest czas egzaminów w szkołach pogimnazjalnych i na studiach więc admini ,że tak powiem nie mają czasu zajmować się ,, pierdołami " jak Fm tylko skupiają się na wykształceniu
Pozdro

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

13.01.2007 14:23    #9197     Sufler - Porady do gry - Cmrev.com
ronaldinho10- jak najbardziej, zachęcamy wszystkich do robienia tego ;)

Musze przyznać Wam rację, że ostatnimi czasy ilośc artykułów na stronie zmalała, ale robimy co w naszej mocy żeby pogodzić nasze życie szkolne i prwyatne z tym wirtualnym ;)
myspace.com/marneszanse

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

12.01.2007 23:06    #9198     Sufler - Porady do gry - Grypa
Czyli widze nie ma możliwości na zaradzenie temu, kurcze szkoda myślałem że i na to znaleźliście sposób:)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.01.2007 19:45    #9199     Sufler - Porady do gry - Cmrev.com
Wszyscy tu jesteśmy ludźmi, nie każdy ma tyle czsu by tylko udoskanalać stronę, ja Ci coś przeszkadza to sam zrób stronę, na bieżąco dodawaj newsy, może to Twoja będzie oficjalną...

Grzechoo Hajer Przodowy

12.01.2007 19:44    #9200     Sufler - Porady do gry - Cmrev.com
Aktualnie mamy gorący okres. Kończy się półrocze - uczęszczający do szkół ponadgimnazjalnych mają masę sprawdzianów, studenci piszą prace semstrlane, pracujący i tak za wiele czasu nie mogą poświęcić stronie. Proszę o zrozumienie i zapewniam, że z biegiem czasu się to zmieni.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.