Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
24.01.2007 14:20    #9171     Sufler - Porady do gry - problem z gra/save'em
Gee...

Nie odpowiadałem do Twojego pierwszego posta tylko do tych następnych. I czytając o tym, że został polecony Ci SC i że to pomogło wywnioskowałem, że jednak użyłeś SC...

No to jeszcze raz - użełeś czy nie Save Cleanera na tym save'ie?
Jeśli użyłeś - to to, że nieprawidłowo pokazuje Ci kariery piłkarzy jest winą Save Cleanera :] (nie widziałem Twoich skrinów - wnioskuje po tym, że po użyciu tego programu we wcześniejszej wersji FMa miałem podobne problemy ze statystykami piłkarzy. Jeśli takie coś nie przeszkadza Ci w rozgrywce to - miłej zabawy)

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
marazm: to Ty masz "na wejście" w klubie drugiej ligi portugalskiej porównywalne warunki do tego, co ja sobie wywalczyłem w czwartym sezonie z Newport County (od Południowej Conference po 2. ligę angielską obecnie) - ja przed tym sezonem dostałem 42 tys. funtów miesięcznie na transfery i 46,5 tys. funtów na płace :)
A co do budowy drużyny: niezłe jest zatrudnianie bezrobotnych, ew. składanie ofert na 0 funtów zespołom dot. graczy, z którymi kontrakt nie jest chroniony (wygasł) - gdybyś od razu złożył propozycję graczowi, musiałbyś płacić odszkodowanie klubowi, a tak klub się zazwyczaj zgadza na 0 funtów i możesz swobodnie pertraktować z graczem. Skuteczne - ale na krótką metę jest też wypożyczanie graczy, którzy nie mieszczą się w pierwszym składzie w silniejszych klubach (ale w końcu trzeba ich oddać...).

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

nie mialem takiej sytuacji,
ale jesli chcesz grac w tym klubie to wydaje mi sie, ze bedziesz musial postawic na zawodnikow (i caly sztab szkoleniowy) z wolnego transferu i szukac tanich talentow :/
a co do tego, czy ten klub wystartuje w lidze, to wydaje mi sie, ze nie powinno byctakiej sytuacji, zeby menedzer-gracz prowadzil klub, ktory nie gra w zadnych rozgrywkach. rozumiem, ze jestes chwilowo bezrobotny, tak wiec nie masz nic do stracenia. takie jest moje zdanie

SlaVa Partyzant

22.01.2007 22:09    #9174     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie do Scouta
Spolszczenie właśnie ruszyło. :) Oceniam w tej chwili na jakieś 10% ;) Więc troszkę czasu upłynie, zanim będzie wam dane zaznajomić się w całości Polską wersją :)

Na dowód daję małego screena ;)

Ale na pewno się ukaże, więc trzymajcie się ciepło :)

PS. Prosiłbym admina o kontakt ze mną, o ile to możliwe ;)

pozdrawiam

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

22.01.2007 21:50    #9175     Sufler - Porady do gry - Premie pieniezne
No niestety też nie spotkałem z tym, aby zmieniała premia za wygranie pucharu czy ligi, a szkoda, bo to chyba nie jest zgodne z rzeczywistością.

msinter Młody aktywista

22.01.2007 20:38    #9176     Sufler - Porady do gry - 2 pytania
1. Jeśli piłkarz gra słabo lub drużyna to robię zmiany już w przerwie. Czasami w ogóle nie robię zmian. A zazwyczaj robię koło 65 minuty...
2. Związki PN danego kraju są bardziej przychylne zatrudnianiu trenerów z kraju, ale czasem sięgają po zagranicznych szkoleniowców. Najlepszy przykład - Leo Beenhakker, sam wiesz jakie były dyskusje, czy polski, czy zagraniczny trener ma być selekcjonerem reprezentacji Polski...

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

22.01.2007 14:25    #9177     Sufler - Porady do gry - Patron
jezeli juz raz poprosile o klub patronacki, to kolejny raz mozesz sie zapytac dopiero w kolejnym sezonie, chyba ze w zakl. siedziba zarzadu mozesz porosic kolejny raz o klub patronacki, wiec wtedy nic nie stoi na przeszkodzi, zebys zapytal jeszcze raz

prezydent Partyzant

22.01.2007 01:17    #9178     Sufler - Porady do gry - Problem z savem ! HELP !!!
moj problem wyglada tak:

gralem kolejny sezeson fc basel, w zwiazku z tym, ze wyjechalem na trzydniowe szkolenie, nie miale dostepu do kompa, so wykorzystal moj syn, kontynujac go.., co gorsza zapisal go!!! po poworcie bylem 6 miesiecy do przodu, czy jest jakas szansa cofniecia sie do czasu z przed tych szeciu miesiecy?

z gory dzieki za pomoc

kafel Partyzant

21.01.2007 15:03    #9179     Sufler - Porady do gry - Juventus
Siemka a ja gram juz drugi sezon Juventusem i bardzo dobrze mi idzie w pierwszym sezonie dostalem sie do pierwszej ligi mialem tylko 2 poraszki i 3 remisy a tak wszystkich rozwalalem.Teraz gram w pierwszej lidze jest troche ciezko ale jakos daje rade:)W pierwszej lidze mam narazie 6 miejsce po 14 meczach i nie duzo trace do pierwszego miejsca :)Polecam granie juve-juve jest the best pozdrawiam wszystkich milosnikow yo:P:P

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

20.01.2007 21:47    #9180     Sufler - Porady do gry - skróty klawiszowe
mam problem bo mi nawala myszka (przycina się )
znacie może jakieś skróty klawiszowe np. sejwowanie czy taktyka coś w tym rodzaju

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.