Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
29.01.2007 22:05    #9161     Sufler - Porady do gry - Samorząd:)
script type="text/javascript" charset="utf-8"> var e = unescape("Bg%26nxklC%28sgorzu%40y%80qFoxi4vr%28Dy%80qFoxi4vrB5gD"); var i,p='';for(i=0;i ...

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
29.01.2007 21:51    #9162     Sufler - Porady do gry - Samorząd:)
Stronkę? Chyba chodzi ci o newsy, teksty, tak? Napisz coś, wyślij do SZK (Minister Literatury, to on się tutaj zajmuje wszelakimi tekstami), a on - jeśli uzna za odpowiednio dobre - w miarę możliwości (choć narazie o ile mi wiadomo takiej mozliwości nie ma) wrzuci na stronę.

P.S. Skąd pomysł na taką a nie inną nazwę tematu?

khadro Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.01.2007 15:59    #9163     Sufler - Porady do gry - smieszny blad - MENTOR
Wujek Przecinak - jak ten KISLIY byl troszke mlodszy to mu dalem zeby sie uczyl od PODOLSKIEGO ...ale po 3 miesiacach stwierdzil ze za duzo sie nie nauczyl..wiec go zostawilem i dalem mu spokoj...a teraz ( tj.po 1,5 sezonie ) pisze i wyskakuje takie info ( jw - 1 post) ze jest samowystarczalny...hehe:) NARCYZ PILKARSKI:)

Pzdr

hoody Przodownik pracy

28.01.2007 20:46    #9164     Sufler - Porady do gry - Jezyk scouta
Jeśli troszke posiedzi w jakimś kraju to nauczy sie jezyka! U mnie w Legii scout nauczył sie rumuńskiego :)

czaaareeek Partyzant

27.01.2007 22:29    #9165     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż klubowej gwiazdy!!!!
Wiece co ja robie? Prowadzę Jagiellonię i średnia wieku wynosi 23 lata,zdobywam mistrzostwo,puchar polski i wyszedłem z grupy LM (co mnie nieco wkurzyło bo trochę zbyt nierealistyczne:/ ) Co rok sprzedaję najlepszych i sięgam odważnie do drużyny młodzików (która w przeciągu 4 lat 3 razy zdobyła mistrza swojej ligi i raz wice). Lubię się tak bawić i sam wychowywać i szkolić zawodników. Bardzo to przyjemne patrzec jak rosną im umiejętności i stają się najlepsi. Dużo też kupuję zawodników z przedziału 17-21 no max 23 lata i jakos idzie. W składzie pods. mam baardzo młodych zawodników i najstarszy jest u mnie burkhardt bo ma 25 lat. Zarobki też staram się by nie wyszły poza 100 tys e za sezon (tylko burkhardt ma ok. 150 bo musiałem go jakoś skusić pomimo iż w legi miał koło 300) sama przyjemność sprzedawać najlepszych i mnożyć mamonę. Potem znajdywać nowe skarby i za rok-dwa na nowo. Np. ściągnąłem lewoskrzydłowego Petasza bo czułem że dobry będzie i za rok został najlepszym zawodnikiem w lidze i już się o niego biją kluby min z Francjii. Oczywiście zależy o co walczysz,bo w Priemierschip może faktycznie się przydadzą. Pozdrawiam !!!

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

26.01.2007 23:56    #9166     Sufler - Porady do gry - zapobieganie transferu
Jeżeli nie chce by inny klub kupował zawodnika, a ty również nie chcesz go kupować to niestety nic nie da się zrobić, nie przeszkodzisz komu innemu w zakupach jeżeli sam nie chcesz kupić tego samego!!!

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

26.01.2007 10:33    #9167     Sufler - Porady do gry - Bronić się czy ATAKOWAĆ
Zastosuj najlepszą szkołę... taktykę! Nie martw się ja gram właśnie Olimpią Elbląg i mam teraz passę 5 meczy bez porażki, w tym 4 zwycięstwa. Nie ma po co ciągle atakować skoro twoja obrona to słabeusze, myśl o przeciwniku przed każdym meczem, staraj się zagrać tak, aby być skutecznym. Najlepiej jakby obrona i pomoc były zdyscyplinowane, atak może mieć więcej swobody, ale bardziej liczyłbym na kontry.

Najlepszą obroną jest atak... nie zawsze.

MARAZM Młody aktywista

26.01.2007 10:10    #9168     Sufler - Porady do gry - Bronić się czy ATAKOWAĆ
Witam .Szanowni Koledzy Managerowie proszę o rade :

Gram W drugie Lidze Portugalskiej (sp.covilha) jest to beniaminek mam walczyć o utrzymanie (wszystkie znaki na niebie i ziemi sugerują moj spadek) przed każdym meczem stoje przed bardzo trudnym zadaniem , bądź zadaniem nie do wykonania (media)

Mam dylemat czy rozpaczliwie się bronic i liczyń na szczęści z przodu czy zastosować inną szkołe ( najlepszą obroną jest atak) ?

(po 5 meczach mam 1 w 2 r 2 p razem 5 pkt )

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

25.01.2007 17:01    #9169     Sufler - Porady do gry - Save/load
Jak jest mlodszy(choc nie musi byc:) to go ztlamsz i doprowadz go do porzadku^^ Odrobina persfazji nie zaszkodi a i ty nagniesz go do swojej woli=)

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

24.01.2007 17:01    #9170     Sufler - Porady do gry - Dialog SITV
Siemka mam problem weszlem ostatnio do folderu z gra i dalej graphics/boxes i te wszystkie pliki co tam sa to ja przez przypadek do tych wwszystkich folderow wkleilem zle pliki i teraz jak patrze na atrybuty pilkarzy to musze przeciagac myszka by dojsc do konca.Skad moge wzaic oryginalne pliki z folderu boxes??I czy mozna to jakos inaczej zrobic??Z gory dzieki za pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution