Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.02.2007 18:35    #9081     Sufler - Porady do gry - usunac Inc???
Mnie bardziej przeszkadzały nazwy lig i rozgrywek niżeli brak reprezentacji Holandii, Niemiec i Japonii, czy tez brak Oliviera Khana, który zakończył karierę jakieś 2 sezony temu^^ wybór należy do Ciebie, ja zmieniłem i nie narzekam. Z reszta brak plików wiarze się z tym samym co wyłączenie opcji ukrywania nazw, chciałem też zauważyć, ze w moim rarze tylko plik fake zawiera informacje o zmianie nazw etc, posiada też uaktywnione reprezentacje. Reszta to puste pliki de facto ich nie ma :)

mkanius Przodownik pracy

"a niestety nie kazdy mieszka w takiej miejscowosci, gdzie jest media markt czy empik" no to mu wyjaśniłem że ja wcale niemieszkam kolo media markt, a problemu niemam

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

18.02.2007 17:35    #9083     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Elo ludzie. Wysłałem poradnik do SZk pare dni temu i teraz czekam, czy będzie opublikowany. Tam jest wszystko napisane. Jeżeli chcecie moge wam to wrzucić na jakiś serwer (Rapidshare, Megaupload). Pozdro 4 all.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

Czytam sobie i nie rozumiem problemu,że ktoś mieszka 50km od Empiku.Od czego jest ich strona internetowa? Ja właśnie w taki sposób nabyłem Fm...fakt gorzej z MM bo oni nie prowadzą sprzedaży internetowej...ale popatrz jeszcze w innych sklepach wysyłkowych!

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

Były juz takie tematy, lae napisze Ci wszystko co powinienes zrobic:
A)jezeli chcesz, zeby zawodnik zgodzil sie na obustronne rozwiązanie kontraktu
1.ustal jako niepotrzebnydla klubu i ustal cene transferowa 0, proponuj innym klubom za 0
2.trzymaj go w I-szym składzie i nie dawaj mu jakichkolwiek okazji do gry- BARDZO WAŻNE
3.jezeli bardzo zalezy Ci na tym, aby odszedl z klubu, to mozesz go karac bez powodu (nie rob tego, jezeli są zawodnicy ktorzy go lubią, bo wtedy popsujesz atmosfere w atmosferze)
4.mozesz mu tez proponowac stanowisko w skladzie szkoleniowym, to go moze dodatkowo zdenerwowac
5.po tym wszystkim odczekaj jakis miesiąc (ciągle go nękaj) i wtedy zapytaj go jeszcze raz o obustronne rozwiązanie kontraktu- jesli się zgodzi problem z głowy(bo wtedy i rekompensata jaką bedzie chciał zawodnik będzie niższa), jesli nie powtarzaj te czynnosci i ciągle go pytaj czy nie hcciałby rozwiązac kontraktu
P.S.jezeli chcesz, aby rekompensata byla jeszcze nizsza, to poprotu nie pytaj go tak często i po jakichś 2-3 mies. zapytaj go o roziwązanie kontraktu :D
B)jezeli chcesz, zeby zawodnika kupił inny klub (malo prawdobodobne, zeby ktos chciał kupic takiego staruszka z taką pensją)
1.wystaw go na liste transferową, ustal jako niepotrzebnego klubowi, ustal cene transferowa 0
2. niech gra w pierwszym zespole- jezeli zagra kilka przyzowitych wystepow zaproponuj go innym klubom- cala filozofia :P

mkanius Przodownik pracy

17.02.2007 21:15    #9086     Sufler - Porady do gry - facepak
dobra tam szkoda se nerwó psuc

mkanius Przodownik pracy

obserwator ja mieszkam 50 km od media markt

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

W empiku promocja trwala do ktoregos tam stycznia, a niestety nie kazdy mieszka w takiej miejscowosci, gdzie jest media markt czy empik. Wracajac do pytania to wg. mnie lepiej kupic sobie FM 2007, bo mozna w niego grac kilka lat - jest tyle roznych opcji. Na gram.pl FM06 jest za 40zł = http://www.gram.pl/gra.asp?id=300.
na allegro FM 2007 od w pewnego sprzedawcy w stanie idealnym mozesz kupic za 55zł, a o tej promocji z Empiku jeszcze lepiej sie upewnij.
Manager z allegro - http://www.alleg(...)lny.html

mkanius Przodownik pracy

17.02.2007 20:33    #9089     Sufler - Porady do gry - problem z napastnikiem
ej paputek jesli jest wart 5 to wez troszke wiecej jak nieboedo cchieli to stopniowo obnizaj cene

M. Marcola Partyzant

FM 2007 w Empiku jest za 50 zł...dołożysz dyszkę i masz nowszego:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution