Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.02.2007 15:35    #9071     Sufler - Porady do gry - talenty z Ameryki = problem
wiem sorki.
O cardenasa sie nieboje bo u nikogo nie jest w strefie zainteresowań.Millan u mnie ma 16 lat wiec musze troszke poczekac :/

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.02.2007 15:12    #9072     Sufler - Porady do gry - Języki trenera
Właściwie to tak, w końcu chyba nikomu to nie przeszkadza :)

lucko17 Partyzant

20.02.2007 11:37    #9073     Sufler - Porady do gry - sztab szkoleniowy ???
Gram sezon Juve i zostalo mi jescze 15 meczy do knca sezonu mam 15 punktow przewagi nad 2 druzyna i zaden dobry scout czy z Lille czy z Marsellie nie chce do mnie przyjsc szukam tez asystenata i proponuje innym asystentom np. z Romy, czy z Sevilli lub proponuje pozycje asystenta tym bez klubu np.Lippiemu,Ranieremu i nie chca co zrobic by zatrudnic dobrych scoutow asystenta itp.??? I gdy wysylam, scouta np do Argentyny na obserwacje to mi nie zdaje raportow ze znalezionyc zawodnikow itp. co i jak ustawic i czy mozna dac jakos ogloszenie o poszukiwanie asystena scouta itp. ???

ludacrisoo7 Partyzant

20.02.2007 06:28    #9074     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Troszkę z nudów zaczynam grać edytorem i mam do Was pytanie - jak można i gdzie trzeba ustawić odpoiednie parametry aby mieć dużo kasy na transfery i pensje - a może jest jakięs inne źródło 'wspomagania" pieniędzmi ?

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Mylisz pojęcia. Reputacja klubu nijak się ma do reputacji ligi czy kraju. Reputacja kontynentalna w przypadku klubu, określa jak bardzo znany i "lubiany" jest klub, w tym wypadku na skale kontynentalna. Na zatrudnienie zawodnika z kraju lepiej rozwiniętego niż np. Polska masz bardzo nikłe szanse, żeby nie powiedzieć "zerowe"^^ Tak samo ma się to do Celticu i Rangersów. Są to dwa kluby rozpoznawalne na arenie międzynarodowej ale bez większych szans na sprowadzenie lepszych zawodników, ponieważ poziom rozgrywek w Szkocji nie oszukując się nie stoi na najwyższym poziomie, co nie oznacza, że sama liga nie jest ciekawa. Dlatego, był kiedyś pomysł aby przenieść Celtic i Rangers do rozgrywek ligi angielskiej, ale niestety albo "stety", pomysł upadł^^ Mają ambicje, maja pieniądze, ale sama liga niestety ich ogranicza, więc po co zmieniać ustanowiony porządek? Moim zdaniem Hiszpanie, Włosi w Polsce się nie przyjmą, na pewno nie na dłuższą metę... powodzenia^^

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

19.02.2007 21:57    #9076     Sufler - Porady do gry - Języki trenera
To nie ma znaczenia. To, że są z innych krajów i znaja inne języki to może nawet lepiej, bo klimatyzować zawodnikom z zagranicy. Sztab szkoleniowy powinien być urozmaicony, więc nie przejmuj się tym. Pozdro!

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
1. Nie
2. Jak jest słaba kondycja finansowa klubu, lub po prostu... zmienia się bo się zmienia:)
3. Lekko kontynentalna?:)
4. Nie tak szybko...Ja słyszałem, ze po 20-25...
5. Lechem? Bardzo dobrze, w trzecim sezonie nadal nie mam mistrza. Chociaż to piąte pytanie troszkę nie pasuje na suflera.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.02.2007 21:38    #9078     Sufler - Porady do gry - Języki trenera
Ostatnio będąc pod wrażeniem opowiadań BARTOSHA! (NUFC cz.1 i 2) postanowiłem sprawdzić jak to jest być managerem "Srok". Niestety już na starcie rozgrywki przekonałem się, że zespół ten nie ma odpowiedniego sztabu szkoleniowego (trenerów). Musiałem więc pozwalniać tych najsłabszych i zatrudnić na ich miejsce nowych. Niestety okazało się, że nie wszyscy nowi współpracownicy znają język angielski. Moje pytanie brzmi: czy nieznajomość języka może wpłynąć negatywnie na zawodników, z którymi dany trener współpracuje, czy ma to w ogóle jakieś znaczenie?

Silver Partyzant

19.02.2007 20:59    #9079     Sufler - Porady do gry - Sezon 1999/2000
zaczynam sie troszke denerwować bo wiem że to jest widziałem screeny ale kur..cze nie moge znależć

Silver Partyzant

19.02.2007 20:24    #9080     Sufler - Porady do gry - Sezon 1999/2000
to były wszystkie ligi (przynajmniej te najwieksze) ze składami na sezon 99/00 i na bank do fm07 szkoda ze wtedy tego nie pobrałem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution