Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Zapewne za mało sukcesów odnosiłeś, miałeś za mało mistrzostw kraju, za mało punktów menedżerskich. Pewnie były to inne realia, ale grając w FM 2005 Wisłą Kraków zatrudniono mnie do reprezentacji Ruminii i beniaminka Alemanni Aachen dopiero po 4 sezonie (4 mistrzostwa i Puchar UEFA). Więc grając polskim klubem będziesz musiał się mocno napracować, żeby cię przyjęli gdzieś za granicę ;) Cierpliwie czekaj na jakąś ofertę albo sam je składaj (podkreślam, że jest to bardzo ryzykowne) do klubów bez szkoleniowca.

Nile Partyzant

Grupa: Użytkownik
24.02.2007 22:19    #9052     Sufler - Porady do gry - Zróbmy 3 ligę!
Wiem że może to nie temat na sufler ale tutaj zagląda najwięcej ludzi więc napisze tutaj i mam nadzieje że nie zablokujecie tematu.

Mianowicie bywa tak że nudze sie jak nie wiem co, w szkole mało sprawdzianów, gra w managera też mi się juz znudziła. Chciałbym coś zrobić. Wcześniej robiłem twarze do fify ale też mi się znudziło.

Szukam więc osób chcętnych które chciały by mi pomóc w stworzeniu 3 ligi polskiej. Jeśli jest ktoś chętny niech napisze mi na maila:

Oczywiście ten update bazy nie powstałby od razu pewnie potrwało by to pare miesięcy (jak będę miał czas to będę robił na tej zasadzie)

Prosze o komentarze czy potrzebne i czy jest ktoś chętny.

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

24.02.2007 17:27    #9053     Sufler - Porady do gry - co zrobic aby kupic zawodnika
w takim razie nie ma zadnych przeszkod :D

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.02.2007 16:53    #9054     Sufler - Porady do gry - co zrobic aby kupic zawodnika
gram dortmundem i chce kupic luke modricia.problem polegana tym ze mam duza roznice jesli chodzi o place(-119 tys).zawodnik chce zarabiac 88 tys a ja mu moge zaoferowac maks 7 tys.wczesniej moglem innym pilkarza zaoferowac 200 tys.zeby zmniejszyc roznice plac proponowalem obustronne rozwiazanie kontraktu ale zaden mi niepotrzebny zawodnik nie chce.jesli wezme kogos na wolny transfer to bede musial zaplacic odszkodowanie i wtedy nie bedzie mnie stac na modricia.co mam zrobic?

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

24.02.2007 15:28    #9055     Sufler - Porady do gry - Parę pytań.
1.Angielska 2 liga
2.Ja grałem DAG&Rad bo fajna nazwa i chyba ich najlepiej prowadzic
3.Kreatywność,pracowitość,technika,strzały z dystansu,podania,gra z pierwszej piłki
4.Hirsz jest w Lechii Gdańsk a Panos nie jest grekiem
5.Musi byc bład lub po prostu gra za granicą
6.Mają więcej kasy kluby ktore nie prowadzissz aby gra była trudniejsza
7.Nie,ale w 2006 można bylo je przyspieszyc niestety tu panowie z SI Games nie zrobil tego
8.Za słaby komp ja też tak mam i tez troszke czekam

NMZC

barcelonis Partyzant

24.02.2007 15:14    #9056     Sufler - Porady do gry - Parę pytań.
7 jeżeli nie pomaga klikanie myszką to znaczy że masz za wolnego kompa. U mnie jak klikam po pierwszym logo to się odrazu włącza :)

stool Partyzant

mam pytanie czy po zainstalowaniu 701 i 702 bedzie mozna kontynuowac gre rozpoczeta na wersji 700 ??? gram z kumplem po necie i chcemy zainstalowac patche a szkoda by bylo zmarnowac kilka ladnych dni poswieconych na wspolna rozgrywke... no i szkoda by bylo utracic fotel lidera.... pozdrawiam wszystkich maniaków.

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

23.02.2007 22:28    #9058     Sufler - Porady do gry - patch 7.02
Też tak miałem, ale to jeszcze z patchami z poprzednich wersji. Wejdź we właściwości i zaznacz jako ukryty^^ przestanie Ci przeszkadzać.

mkanius Przodownik pracy

23.02.2007 11:39    #9059     Sufler - Porady do gry - Obserwacje
moze wysłałes go na miesiąć albo poprostu bardzo niema i muszisz troszke poczekac ps a jak sie tak wysyłą bo w fm2005 wiedziałem a w tym nie

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

23.02.2007 10:31    #9060     Sufler - Porady do gry - Nie chca mnie do klubu
Po pierwsze kluby wolą rodzimych trenerów, po drugie tak jak powiedział kuba możęsz mieć za dużą reputacje i małe kluby nie chcą Cię zatrudniać bo nie spełnią twoich oczekiwań finansowych, po trzecie ta reprezentacja może Ci przeszkadzać, bo myślą że nie będziesz się tak w klub angażować jak powinieneś. Zalecam cierpliwość z twojej strony, w końcu się ktoś zgłosi, naprawdę cierpliwość jest cnotą menedżera:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution