Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Aroux Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.03.2007 14:05    #8941     Sufler - Porady do gry - Brak szwajcarskiej flagi
Po zainstalowaniu gry, zainstalowałem dostępny na forum superpack fm2007gfx.zip. Następnie po pojawieniu się patcha 7.0.2, zainstalowałem go i wtedy znikła mi flaga Szwajcarii (ta malutka występująca np. obok klubów w pucharach).

Drobiazg, ale jestem estetą, więc bardzo mi to przeszkadza. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

sefko1 Przodownik pracy

22.03.2007 13:02    #8942     Sufler - Porady do gry - Kolejny blad.. ?
@giersik
A ty grałeś więcej niż jeden sezon :PPP

@Pawisco
To jest oczywisty bug gry. Jest ich klika. Jednak nie wpływa on nagatywnie na rozgrywkę. Prawdopodobnie twórcy gry w podsumowaniu uwzględniają tylko jakis prosty algorytm (cena=jakość gry) nie uwzględniając innych cech, jak chociażby wypożyczenie zawodnika do innego klubu. NIe pozreba robić do tego, żadnej ideologi. Jest to bug, ale nieszkodliwy.

wisnia_legia Partyzant

21.03.2007 16:53    #8943     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
o... nawet nie wiedzialem... ale juz bede wiedzial na przyszlosc :p Dzieki... a na forum moge powiedziec chetnie... tylko ostrzegam ze nie znam dokladnych dat urodzenia tylko same roczniki. Ale to chyba w niczym nie przeszkadza mam nadzieje

Fenix Partyzant

Niestety nie, bo nie można :( Ale mam nadzieję że to nie będzie przeszkadzało, ja już sobie wyobrażam że jestem w sezonie 95/96 gdy widzę te kadry :) No niestety pracuję na tym standardowym edytorku 7.0.1 coś tam coś tam :) Innego chyba też nie ma ... :(

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.03.2007 10:22    #8945     Sufler - Porady do gry - nie mogę wczytać sejwów pomocy
Ja tak miałem gdy było za mało pamięci wirtualnej. Save'y były nieuszkodzone.
Wejdź -> Mój Komputer -> z prawokliku wybierasz 'Wydajność' -> zakładka 'Zaawansowane' -> będziesz miał wydajność i tam klikasz 'Ustawienia' -> następnie zakładka 'Zaawansowane' -> Na samym dole będzie pamięc wirtualna, klikasz 'Zmień' i powiększasz np. x 1.5.

matti91 Partyzant

21.03.2007 09:32    #8946     Sufler - Porady do gry - reset kompa
Od "wielkości" RAM-u to się odczep, bo to raczej nie ma znaczenia. Ja mam 192 MB RAM (nietypowo do 64 MB dołączone 128 MB) i mi chodzi tylko dzięki ruszaniu myszką :D. Nie wierzę, że mój niezawodny sposób u Ciebie nie działa :).

Opisz mi dokładnie jeszcze raz jak u Ciebie wygląda z tym resetem. U mnie to jest tak (jak nie ruszam tą myszką) - widzę, że coś tak jakby stanęło, próbuję ruszyć myszką - nie mogę (zawias) i po gdzieś 5-8 sek. sam zaczyna się resetować (tak jakby po Ctrl + Alt+ Del, bo później nie pojawia się ScanDisk). Czy u Ciebie wygląda to podobnie??

c.ronaldo Partyzant

20.03.2007 20:05    #8947     Sufler - Porady do gry - Prawa Ukrainy
Witam!
Mam następujące pytanie: w ukraińskiej lidze w składzie na mecz może być tylko 12 obcokrajowców, a wiec chciałbym się dowiedzieć ile musi zawodnik grać w tym państwie aby dostać obywatelstwo???
p.s. Wszystkiego najlepszego w 5-iątą rocznice życze powodzenia i bardzo mi się podoba, że sporo nowych newsów z tej okazjii(szkoda że nie jest tak zawsze). Gorąco Pozdrawiam:):):)

sefko1 Przodownik pracy

20.03.2007 18:17    #8948     Sufler - Porady do gry - Tak czy Nie
Jak widać po naszych odpowiedziach nie wiele wiadomo na ten temat. Ale jedno jest pewne. Na latce 7.0.2 gra się calkiem fajnie, więc nie warto czekać. Szkoda czasu, ktory możesz poswięcic na gre.

sefko1 Przodownik pracy

20.03.2007 12:29    #8949     Sufler - Porady do gry - Logopacki
Przyznam szczerze, że jestem dość zielony jesli chodzi o kwestie Logopacków. Stąd moje pytanie. Gram obecnie klubem z 4 ligi szkockiej. Zagrałem juz pól sezonu. Czy mogę w trakcje rozgrywki dołozyć herby druzyn, czy musiałbym zaczynac od nowa.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.03.2007 09:11    #8950     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
Jeju, zaglądajcie na forum!! Szkoda Rem-8, że nie możesz się zarejstrować, a z tymi klubami, w których grali Wiślacy to nie wiem czy się da, ponieważ każdy by tak chciał, choć nie wiem po co to :) Zrobie co w anszej mocy :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution