Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

sm1leY Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
zawsze rzucalem myszka o sciane lecz odkad mam mx510 staram sie tego nie robic ;]
Teraz przerzucilem sie na sluchawki i klawiature ;D

arnold1990 Młody aktywista

zawsze jak mi nie wyjdzie cos to muzyke zmieniam =D raz rozwalilem myszke i duuuuzooo przeklinam :)

hehe ciekawy temat ;p

matinho02 Młody aktywista

no ja zawsze wale w biurko albo w szafe jak strace gola.... a moj dotychczasowy bilans to rozwalona myszka... czasami tez zdarza mi sie rzucac po pokoju i kopac pilke we wszystkie strony:P

dscorp Partyzant

Postanowiłem sobie założyć taki troszkę temat pół żartem pół serio. Zdarzyło się wam coś rozwalić, gdy przegraliście mecz w ostatnich sekundach? Nakrzyczeliście kiedyś z tego powodu na siostrę,ojca, dziewczynę? Jak reagujecie po straconych bramkach? Szczerze mnie to ciekawi :) Jeśli ja przegrywam wygrany mecz zawsze lecą głośne niecenzuralne słowa i uderzam pięścią w stół iii nieukrywam, iż często zawalony sezon ma wpływ na moje całodzienne morale. Tak samo jak jakieś trofeum czy seria zwycięstw ;) Oczywiście są rzeczy, które mają wpływ na mój humor bardziej, żeby nie było :P. Czy łapaliście sie na jakichś zboczeniach odnośnie FM czy wcześniej CM. Np. opowiadaliście koledzę o dziewczynie w stylu "Wiesz, narazie to ją sobie wypożyczyłem na jeden sezon, żeby odkryć jej ukryte atrybuty, ale oczywiście z opcją pierwokupu! Problem jest w tym, że ten plejer chcę wysoki kontrakt i nie godzi się na bycie szerokim zapleczem, ale mam nadzieje, że jak często będę go wystawiał do składu to uda mi się znaleźć porozumienie" hehehe. Na pudełku CM 00/01 widniał napis "Najważniejsza gra Twojego życia" lekko wzdrygując ramionami włożyłem płytę i od tej chwili moje życie przebiega zupełnie innym rytmem :) PozDrawiam

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

27.03.2007 21:15    #8895     Sufler - Porady do gry - kilka pytań do maniakow
1.nie w fm klub moze spasc tylko ze wzgledow sportowych
2.tak.zmiany nastapia jak zaczniesz nowa gre.
3.moze byc kilka powodow jak np.zarzad uznal ze sklad jest mocny i nie trzeba go wzmacniac
4.budzet taki jak zaglebia to nie tylko budzet na transfery ale tez na szkolenie mlodziezy rozbudowa stadionu itp.

mkanius Przodownik pracy

27.03.2007 20:05    #8896     Sufler - Porady do gry - Utracone wiadomości
no szkoda niesty niemozna ale screny screen po screenie i bedzie mistrz palermo pozdro

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

27.03.2007 18:08    #8897     Sufler - Porady do gry - kilka pytań do maniakow
1.Raczej nie bo w Fm nie ma licencji na grę w lidze a szkoda:)
2.Będą się wczytywać tylko by Ci zawodnicy byli w wymienionych drużynach będziesz musiał zacząć nową grę:)
3.Nie wiadomo, może zarząd musi spłacić zaciągnięte pożyczki, zobacz czy masz jakieś niespłacone pożyczki:)
4.Widać panowie z Si mieli niedokładne informacje dotyczące budżetów:)

Stryju Młody aktywista

27.03.2007 17:53    #8898     Sufler - Porady do gry - Draft
Szkoda że to tylko w U.S i A (jak to mów Borat :D ) mogło by to być w każdej lidze ;)

Stryju Młody aktywista

27.03.2007 17:34    #8899     Sufler - Porady do gry - Polskie znaki
Szkoda ... ale nie trać wiary może ktoś się zlituje ;)

Stryju Młody aktywista

27.03.2007 17:31    #8900     Sufler - Porady do gry - Utracone wiadomości
No to niestety nie masz żadnych szan na ich odzyskanie ... ;) a więc poczekamy jeszcze kilka dni na twojego opka ;/ szkoda

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution