Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Evening Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.04.2007 15:20    #8831     Sufler - Porady do gry - DEFENSYWNA TAKTYKA
Ja proponuję nie wystawiać jakiejś specjalnej taktyki. Lepiej nie grać szeroko i oddać skrzydła przeciwnikowi a w obronie wystawić zawodników wysokich z dobrym kryciem i ustawianiem się żeby nie dopuszczali dośrodkowań z bocznych rejonów na głowy napastników. Poza tym warto wystawić nominalnego defensywnego pomocnika, który przeszkadzałby w konstruowaniu akcji środkiem, podaniach prostopadłych i strzałach z dystansu. Oczywiście cofnięta linia obrony i gra z kontry. U mnie działało. Powodzenia ;)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
10.04.2007 14:14    #8832     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
Wysyłaj.
Kochani pamiętajcie, że będziecie musieli ciut poczekać na opublikowanie swoich opisów. Nie martwcie się. Jeżeli spełniliście wszystkei wymogi to pojawią się one na naszych łamach :) . Dajcie nam jednak troszkę czasu :) .

sefko1 Przodownik pracy

A wychowankowie nie mają czasem podwójnego obywatelstwa?? A wogóle dziwni Ci wychowankowie. W Polsce miałem Szkota, Wietnamczyka, i mase Białorusinów.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.04.2007 09:21    #8834     Sufler - Porady do gry - Pytań kilka....
Napisze coś mimo że nie jestem redakcją :].

2. Patrząc na taką Anglie i licząc ich liczbę stron to my jesteśmy na szarym końcu, a chyba pod względem grania (wiekszosc oczywiscie to pirackie wersje) jesteśmy w czołówce. Szkoda tylko że przez tych wszystkich piratów nie możemy mieć 3ligi, eh.
centrumcm.org
fcmc.pl
cmrev.com

W sumie tylko te 3 strony się wyróżniają.

[quote=Adamoo007]To są pytania TYLKO do redakcji więc typowi "punktowicze" dajcie sobie spokój z odpowiedziami na te pytania[/quote]

Punkta nie chce. Nie dawaj.

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

Wytłumaczenie ze są świętą jest głupie...skoro sie tego podjęliście to musicie to robić...co ma powiedzieć redakcja pisma,albo stacja która nadaje na żywo? Są święta wiec nie idę do roboty. No przepraszam bardzo...chcecie zrobić coś fajnego-spoko. Ale ustalcie sobie co kto ma robić podzielcie się pracą bo tak to raz na rok będzie pojawiało się opowiadanie. Tym bardziej,że parę osób wysłało tylko początek opowiadania i chciało się zapytać o sens dalszego pisania. Pomysł fajny ale jeżeli dalej będzie takie podejdzie to wyjdzie z tego niewypał...a szkoda bo jestem pewien,że można wyłapać parę perełek

Novator Partyzant

Właśnie objąłem reprezentację Hiszpanii i zacząłem się zastanawiać czy jest sens zatrudniać kogoś oprócz asystenta. Jaką rolę pełnią wszyscy trenerzy i fizjoterapeuci w reprezentacjach?

mkanius Przodownik pracy

09.04.2007 10:56    #8837     Sufler - Porady do gry - Komp, a ligi
z takim kompem to żadna przeszkoda zacznij hsv polecam

fudi Przodownik pracy

09.04.2007 09:21    #8838     Sufler - Porady do gry - mecze w reprezentacji
No wlasnie sprawdzałem....niestety nie ma nic takiego :/ a szkoda.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
08.04.2007 19:33    #8839     Sufler - Porady do gry - co to jest CA i PA ?
Wejdź w dział talenty i najedź myszką na napis 'CA', a później 'PA'.
Ewentualnie zajrzyj do FAQ.
Sprawdzasz w edytorze lub Genie scoucie...

tabalugg Młody aktywista

07.04.2007 21:23    #8840     Sufler - Porady do gry - Ajax Amsterdam
kup troszkę młodzieży,Sturgis,Altidore,Millan oni zawszę się przydadzą :) Ja jakos nie jestem fanem doświadoczonych grajków....Harte,Zebina,Stam...jednego zostaw ,postaw obok niego młodych - to działa :) Lige raczej wygrasz ( gralem PSv to wiem),co do UEFY to nie wiem....
2.nie wiem ;p nie zwracam uwagi jakoś ....
3.No raczej...pewnie dostałeś troche szmalu,kup sobie np. Pisculichiego z Arabii Saudysjkiej :)
4.Dobrze,bo widac ze grasz drugi sezon...na 2-3 lata będzie,a poza tym niezły mentor :D miałem w PSV

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution