Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.04.2007 15:46    #8811     Sufler - Porady do gry - Opcja Sugar Daddy i uptade.
spox nic nie szkodzi krys_rr

zmijen Partyzant

15.04.2007 15:34    #8812     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
"EEj Aktywisto , czytaj poprzednie posty. Przyznaję że czasem to robię !! Zwłaszcza w kluczowych momentach"

Ludzie ja nie wiem o co tu chodzi koles sie przyznaje ze wali w chu... wiec tak samo zrobil z tymi swoimi sukcesami no zalosne ale nie o to chodzi

stary chodzi o to ze masz przeslac transfery z pierwszego sezonu jakie zrobiles po awansie po zdobyciu mistrzostwa i sklad w jakim zdobyles mistrzostwo i polfinal LM(za 1 razem)

interesuje mnie jaki miales sklad i skad kase na tych zawodnikow bo nigdy nie uwierze w to ze 2polskich bramkarzy sprzedales za 4mln$ ludzie no nie oszukujmy sie fabiniak no ok przy super lotach i cudownym sezonie i przy jakiejs sparcie praga jako kupiec poszedlby za 1mln funtow(nie wiecej)ale suchomski czy jako on sie tam nazywal no sorry31lat bramkarz dobry na 2lige polska!!!

nie wiem jaki jest przelicznik w FM07 z $ na Funty bo jak gram w funtach i nie wiem ile to by bylo z4mln$ no ale na pewno nie malo...

i w ogole tyc wjebal 30iles tam brmake w sezonie no sorry nawet jak mi sceerena pokazesz to nie uwierze.

Nie wiem stary krecisz oszukujesz itp widac masz duzo czasu by rozgrywac jeden sezon i szybkiego kompa bo chyba grasz na przeogromnej bazie i do tego ciagle save&load

szkoda mi slow poprostu na ten temat co mi po tym ze mi przeslesz screeny z lm ktora wygrales po save&load mnie interesuja transfery kogo i za ile opchnoles i skad miles na takie transfery siano jak na zawodnika z ligi hiszpaniskiej(to juz pewnie po pierwszeym pol-finale lm bo za to ma sie juz siano bo to jest osiagniecie)ale tak jak mowie mnie interesuje

1sezon transfery
2sezon transfery,sklad jakim zdobyles mistrzostwo,kogo kupiles po mistrzostwie
3sklad w jakim zdobyles 1!!!!!! pol-final LM

dokladnie chce wiedziec kto naprzyklad kupil twojego rezerwowego bramkarza za1,5mln$ bo chyba za tyle poszedl czy jakos tak bo za2,5mln$ fabinski do widzewa ale chcial bym to zobaczyc i inne twoje transfery

polonia Partyzant

14.04.2007 14:43    #8813     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
Suchański zagrał u mnie 2 sezony, Fabiniak - jeden( kupił go Widzew, a oferta przyszła po finale PP w którym dostał10 za mecz z Widzewem , zaczęli od 1,5 ale dotargowałem do 2,5 i 10%kolejnego transferu. Suchy poszedł prawem serii i wtedy szkałem mocno tego bramkarza aż wyszukałem tego Mebale, wieczorkiem wpiszę prawidłowo jak się nazywa ). Co do kasyto pamiętam że mam teraz balance 28mln, a za każdą wyganą w LM płacą koło 0,5 więc walczę o każde zwycięstwo

polonia Partyzant

14.04.2007 13:40    #8814     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
plomien - grają 4-4-2 normal, ale nie ma lidera snajperów, co najmnie 4 gości wali regularnie Brożek, Kokoszka,Hernani. Ja już przerobiłem wszystkie ustawienia i echo. Grają skrzydłami, ale czasem wpadają im nonsensowne gole - np ze środka, albo 3 karne w meczu
Kozzi, bo nie znoszę jak mi ktoś dowala , a nie mam inaczej możliwości udowodnić prawdy

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

13.04.2007 20:52    #8815     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Raczej ty będziesz miał kolegów na poziomie w przedszkolu.

mortty Partyzant

13.04.2007 20:48    #8816     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
no dobrze

to zrobimy tak

jest możliwosć sprawdzenia skladu na początku gry??
pokazalbym wam wtedy jaki skład mialem na początku

a jak nie chcecie wierzyć to może idzcie do przedszkola i tam bedziecie mieli kolegów na poziomie!

mortty Partyzant

13.04.2007 17:57    #8817     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
teraz bedzie sztab szkoleniowy za chwile

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

13.04.2007 15:09    #8818     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Widzę, że mortty to kolejny gracz pokroju znanego tutaj blaszka:)

mkanius Przodownik pracy

13.04.2007 15:03    #8819     Sufler - Porady do gry - Pytanie!!
jasne u mnie Rackiewicz także urósł i przytył troszkę

bury86 Młody aktywista

13.04.2007 10:20    #8820     Sufler - Porady do gry - Liga fm
Tez sie nad tym zastanwailem, i pewnie nie, a szkoda bo fajnie bylo by pograc przez neta w taka lige, a tak to zostaje laczyc sie z znajomymi, sam nie gralem z kims przez neta ale chetnie bym sprobowal jak cos.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution