Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.04.2007 17:02    #8771     Sufler - Porady do gry - problem
Możliwe, że Windows masz uszkodzony. Zobacz, jak chodzą inne gry, przeinstaluj FM-a i jeśli nadal tak będzie to wygląda na to, że teoria Seweryna będzie słuszna. P:)

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

23.04.2007 16:54    #8772     Sufler - Porady do gry - problem
zaciął mi się komp i od tego momentu jak klikam na ikonkę fm'a to pojawia mi się takie coś i nie chce się otworzyć

plik lub katalog /windows/prefetch/FM-EXE-1256de25.pf jest uszkodzony i nie nadaje się to odczytu .uruchom program chdsk ????????????????????????????????

shearerr Partyzant

Gram juz 15 sezon Jagiellonia Bialystok zdobylem 2 razy puchar mistrzow i tyle samo puhcar uefa mam bardzo dobrych pilkarzy noooo tylko cos sie zaczelo psuc mi w mojej druzynie wiec doszlem do wniosku ze musze zakupic dobrego pilkarza za duze pieniadze ale problem w tym ze nie mam odpowiednio duzo kasy chcialbym sprzedac 2 moich pilkarzy tylko jest mi szkoda bo to sa bardzo dobrzy pilkarze oboje maja kontynentalna reputacje noi graja regularnie w reprezentacji a cena za jednego wynosi...tyyyylko 5 mln funtow a to jest najbardziej wartosciowy pilkarz w moje druzynie i ma ca na maxa czyli 189 PA postanowilem sprawdzic reputacje ligi polskiej i wloskiej dla porownania noi polska liga ma 18 a wloska tak samo no ale ceny pilkarzy tam z P.A 150 i w srednich klubach sa wieksze nisz w mojej Jagielloni ktora ma reputacje globalna wiec w porownaniu do Milanu ktory ma globalna reputacje nie musze mowic jaka jest roznica pomiedzy cenami zawodnikow bo sa to astronomiczne roznice!! strasznie to irytuje bo nawet nie mozna godziwie zarobic w jendej z najsilniejszych liga swiata za 15 lat ;) F.M team pownienien to wziasc pod uwage gdy bedzie tworzyl nowa wersje bo starsznie to utrudnia zycie i denerwuje ze meczyles sie tyle czasu zeby zarobic go...... i w koncu konczysz gre bo dochodzisz do wnoisku ze nie ma to sensu!!

baraneeq Partyzant

22.04.2007 22:00    #8774     Sufler - Porady do gry - Michał Janota
Witam mam Pytanie czemu nigdzie na zadnym upade patchu ani nigdzie niema michała janoty
Informacje o nim
Michał Janota urodził się w 1990 roku w Gubinie. Karierę rozpoczynał w tamtejszym klubie UKP Zielona Góra. Jest to jeden z najzdolniejszych zawodników młodego pokolenia. Od wielu lat występuje w młodzieżowych sekcjach reprezentacji Polski. Należy wspomnieć, że czynił to z wielkimi sukcesami, strzelając w tych meczach mnóstwo bramek. Przed niespełna dwoma laty przebywał na testach w szkockim klubie Celtic Glasgow. Od sierpnia 2006 roku jest zawodnikem młodzieżowej drużyny Feyenoordu Rotterdam.

W 6meczach Reprezentacji strzelił 22bramki

mkanius Przodownik pracy

22.04.2007 21:23    #8775     Sufler - Porady do gry - Zjechana płyta...
idź wymienią tylko przekręć troszkę wersję ;)

zmijen Partyzant

22.04.2007 19:40    #8776     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
mam takiego malego romansa jesli chodzi o ten"dodatek":D

mianowicie duzo sie tutaj pisalo o zmianie cyferek i roznych tam takich zeby miec te flagi polskie zamiast dunskich czytalem tez ten plik "czytaj to"

i nie bede ukrywal jestem w tych sprawach troszke tepy ale o co chodzi:|:|:| hehe

cos tam pisze ze cos gdzies trzeba pozmieniac moglby ktos napisac bardziej prostym jezykiem(czytaj.)wchodzisz w folder naciskasz plik taki i tak zmieniasz to i to bo nawet nie wime czy jakis program do tej zmiany potrzebuje czy cos

z gory dzieki pozdro

baraneeq Partyzant

22.04.2007 11:47    #8777     Sufler - Porady do gry - Board Takeovers
Szkoda ze tak niema Fajnie By Było jak z menagera Stałbym sie Prezesem:))Swojego Ukochanego Klubu:))Ale To Nie Mozliwe w tej grze

Bartez Przodownik pracy

21.04.2007 16:23    #8778     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
Witam ponownie.
Dostępna jest już nieco poprawiona wersia mojego apdejciku. W sumie niewiele tego jest, bo uzupełnione zostały składy zespołów trzecioligowych i niektórych klubów z czwartej ligi. Dodałem też trochę polskich miast do bazy danych, jak również, poprawione zostały sztaby szkoleniowe reprezentacji Polski i Danii, o których zapomniałem w poprzedniej wersji. W tej chwili nie przewiduję dalszych prac nad moją "fuszerką", ach kolwiek proszę wszyskich graczy grających na moim apdejcie o uwagi w aspektach które należałoby dopracować. A więc to narazie na tyle.

Marian B Partyzant

21.04.2007 12:37    #8779     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Nie grałem w FM2006 i nie wiem jakie tam były możliwości. Ale wydaje mi się ze 17 sezonów to naprawde dobry wynik aby doprowadzic klub do pierwszego miejsca w rankingu. Przeszkodą jest jeszcze brak możliwośc zatrudnienia większej ilości trenerów niż to jest pierwotnie podane (ta ilośc zależy od reputacji klubu a wiec jak na początku słaba no to nawet wygrywając 5 razy lige mistzów bedzie komunikat "zarząd uważa że wystarczy ci 1 trener zajmujący się treningiem ogólnym";) Porażka. No chyba że ustawić sobie reputacje na poziomie 9500 czyli globalną i grać. Samą reputacją się nie wygrywa ale sukcesy są osiągalne przynajmniej.

bury86 Młody aktywista

21.04.2007 00:24    #8780     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Polske trenuje i idzie mi calkiem niezle, ogrywam juz takie zespoly jak Hiszpanie, Argentyne czy Holandie. MŚ nie wyszly mi za dobrze ale nie wyrzucili mnie, za to teraz mam dobre wyniki w el. Mistrzostw Europy 2012(szkoda ze nie w Polsce w fm) . Oprocz tego chcial mnie Urugwaj i Nigeria(ograla mnie na MŚ i przez nia odpadlem), ale oczywiscie odmowilem.
Niechce zakladac kolejnego tematu to moze tu mi ktos odpisze- Zatrudnilem se dobrego scouta, nawet bardzo dobrego, wszytko ok wyszukuje nawet dobrych pilkarzy, ale dalem go wkoncu zeby szukal w Lidze U-18 w Polsce i.... NIC :/ oczywiscie to Polak. Mialem ten problem jeszcze z 1 scoutem a zauwazylem ze w juniorskich kadrach w naszej lidze jest sporo talentow wiec niewiem co zrobic. Sam tez szukam troche ale od czego sie ma scoutow przeciez.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution