Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

sm1leY Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Takie moje uwagi... po 1 widać ,że w większości przypadków newgeni nie dorównują piłkarzom z początku gry i to jest moim zdaniem bug bo kopacze z najlepszej poziomem szkółki i tak są słabi...i jedynie 1 na 10 jest w miare dobry. Po drugie z braku tych dobrych graczy ceny patrząc po umiejętnościach są cholernie zawyżone, dla przykładu napastnik który kosztuję 1.5 mln euro ma umiejetnosci ktore normalnie dyskfalifikowałyby go z pierwszej jedenastki choćby Wisły ;/
A więc moim zdaniem piłkarze wygenerowani z polskich szkółek ktore są i tak najlepsze w grze znaczy się max poziom są po prostu słabi ;/ I co za tym idzie futbol z 2200 roku wygląda jakbysmy cofneli sie wstecz =/
Przynajmniej sprawa wygląda dobrze w zachodnich klubach np. angielskich,włoskich czy hiszpanskich w ktorych pilkarze wyciagnieci ze skolek dają rade zastąpić tych z 2007 roku ;O

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=rafiraf]To może jakieś dane techniczne?
- Sejw waży około 172 mb, czyli malutko, jak na taką datę
- Mała bazda danych, rozpoczęta na uatkualnieniu Rambo, ale w tym roku to już raczej nieistotne ;)
- Polska Ekstraklasa
- doprowadznie do tego roku zajęło mi około 48 godzin, przy czym jakiś czas kierowałem kilkoma klubami
- na bazie 7.0.2, oczywiście
- wczytuje się i zapisuje troszkę dłużej niż normalnie (może z jakieś 20-30 sekund), jednak sama rozgrywa działa naprawdę w porządku
- wszystko to na kompie z Intel Core 2 Duo E6300 (2x 1.86 Ghz) i 1 GB DDR2 533 Mhz

Gratulacje :) Pozwalasz na rozpowszechnianie ??

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

30.04.2007 13:51    #8743     Sufler - Porady do gry - awans klubu filialnego
Niestety umowa jest zrywana w razie awansu filli. Nic na to nie pradzisz. A w Arsenale Kijów grał Maciej Kowalczyk, obecnie Korona Kielce. Też mi trochę szkoda tego dość znanego klubu. P:)

aberdeen Młody aktywista

30.04.2007 13:44    #8744     Sufler - Porady do gry - awans klubu filialnego
@Kozzi
Jeśli jest jak mówisz, to dlaczego po sezonie Feyenord zerwał umowe z Excelsiorem? Ja grłem kiedys Dynamem Kijówi jako filialny klub miałem Arsenał Kijów. I to samo, po sezonie zerwno kontakt między nami. To chyba kolejne niedopracowanie:(

Swoją drogą słyszeliście, że po tym sezonie Arsenał Kijów przestanie istnieć. Miasto, które finansowało klub, doszło do wniosku, że im sie to nie opłaca:( Szkoda, pamiętam, że jakis Polak tam kiedyś grał.

aberdeen Młody aktywista

30.04.2007 13:08    #8745     Sufler - Porady do gry - awans klubu filialnego
Mam klub filialny w II lidze holenderskiej, który ma aspiracje do gry w I(zapewnił sobie już gre w barażach). Pytanie brzmi: Czy grając na łatce 702 jeśli klub filialny awansuje do tej ligi w której gra mój zespół, to przestaniemy być klubami partnerskimi? Kiedyś gdy grałem jeszcze grałem w wersji 7.0.0 i kiedy klub filialny awansował do wyższej dywizji to dostałem informacje, że nasza współpraca została zerwana, bo gramy w tej samej lidze. A może poprostu przepis ten dotyczy tylko niektórych lig (wtedy grałem ukraińską)? Pytam bo mój klubik filialny ma dobrą bazę treningową i nie chce go stracić. Wiec jesli nic sie nie zmieniło w tej kwestii, to będę ich musiał troszke osłabić (w całej kadrze mają tylko 2 swoich zawodników, reszta wypożyczona ode mnie!:))

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

to może pójdziemy na kompromis, i niemiecka i szkocka ;)

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Właśnie chodzi o to czy znajdzie sie ktoś kto wreszczie zdetronizuje Celtic i Ranger ale jeżeli chcecie niemicko to może być za bardzo mnie to nie przeszkadza :)

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Nie, niemiecka lepsza. Co jest ciekawego w szkockiej? Mamy oglądać, że co sezon Celtic i Rangers biją się o pierwsze miejsce??

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

1.wymienione przez TZ z tym, że zamiast niemieckiej szkocka
2.srednia powinna wystraczyć
3.2050-2100

fudi Przodownik pracy

Mail do SI Games napisany, zaraz wrzucę to na Susie. Szkoda tylko że nie spakowałeś tego, szybciej by się sciagało ale jest ok ;) Naprawde świetna robota. Rafiraf, źle mowisz xD Przecież wiek musiał CI dojsc do ewnego pułapu a potem spadać ;) Chyba ze zle rozumiem. Ale mniejsza z tym, zobaczymy co SI odpisze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.