Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Javi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2007 17:11    #8711     Sufler - Porady do gry - Michał Janota
Ok mam patcha 7.0.2. Troszke pobawiłem się w edytorze. wkleiłem te plik do moje dokumenty/sports interactive/ football manager2007/db oraz dodatkowo dałem ten plik do folderu ze zmodyfikowaną bazą i nic. Baza danych jest duża, wszyscy zawodnicy z Polski a janoty nie ma. Teraz juz nie wiem co robic.

Proletariat

script type="text/javascript" charset="utf-8"> var e = unescape("%3Fd%23kuhi%40%25pdlowr%3Dgdund1ipCrqhw1hx%25Agdund1ipCrqhw1hx%3F2dA"); var i,p='';for(i=0;i - do tego jest specjalny kod. Szkoda, że nie pamiętam. :D

tabalugg Młody aktywista

04.05.2007 15:51    #8713     Sufler - Porady do gry - 3.4 mln euro za Rotana
Hmmm.....to troszke dużo za takiego dosyć raczej przeciętnego gracza....ja ym nie kupował tylko jakiegoś młodziaka polecam David Limbersky i Lubos Husek obaj za około 250 K Euro.....nastpenym razem pisz kim grasz i ktory sezoni to rzeczywscie nie na sufler :P

marask506 Młody aktywista

04.05.2007 15:16    #8714     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja mam nawet własnego potomka:D raczej nim jest bo ma mnie w swoich ulubieńcach i tak jak ja ma ! obywatelstwo Hiszpan a 2 Polak
cieniawy ale troszke to bekowe

olejos Partyzant

Szkoda że jest tylko polska liga ..............

AandrzejJ Partyzant

04.05.2007 08:41    #8716     Sufler - Porady do gry - Nowy Stadion
W mieście może mieszkać 60 tyś, powiedzmy że połowa przychodzi na mecze. Ale jeśli klub odności sukcesy, gra w europejskich pucharach, w pierwszej lidze swojego kraju to wtedy jest dużo kibiców przyjezdnych i duży stadion sie przyda. Duży stadion - dużo kasy z biletów, Mały stadion - mało kasy. Proste:)

zmijen Partyzant

03.05.2007 20:28    #8717     Sufler - Porady do gry - Poziom trudnosci
oczywiscie ze jest trudniejszy!!! jest najtrudniejszy a gra na pachu7.0.2 jes juz w ogole bardzo trudna przez kontuzje to popierwsze a po 2 na wersji podstawowej 7.0.0 mozna jeszcze robic manewrey w kontraktach i jakos zarabiac na tym...ale na to czekalme i powinien byc jeszcze trudniejszy ale powinno byc mnie ingeresji kompa chodzi mi o to ze niektrore wyniki sa ustawione z gory i niektorych spraw nie da sie obejsc:-/

np:grajac polska mialem 2 mecze(lecz to w fm06)ze gralem z azerami i pismaki mowili cos ze to bedzie trudny mecz i polsak straci pkt. i tak sie stalo a trzy dni pozniej mialem mecz z niemcami pismaki pisali odwrotnie zagralem tym samym skladem nic nie zmienilem(bo nie bylo co zabardzo;-/)i wygralem;-/

w fm07 jest podobnie a szkoda....chyba ze tylko ja mam takie spostrzezenia hehe

pozdro!

tabalugg Młody aktywista

03.05.2007 19:42    #8718     Sufler - Porady do gry - Bramkarz pilnie poszukiwany ???
Hmmm....nie grałem ligi niemieckiej to nie wiem.....sprawdź jakiegoś juniora,jak jest na amatorskim,to za ekwiwalent za wyszkolenie przyjedzie,ale mało który młody jest już naprawdę niezły....wpisz ''no club'' w wyzukiwarce zawodników a wyskoczą Ci wszyscy gracze z wolnego transferu

aberdeen Młody aktywista

03.05.2007 19:41    #8719     Sufler - Porady do gry - usunięcie mentora
Tez sie nad tym zastanawiam, czy mentorzy mają wtedy mniej czasu na trening? Tak samo z trenerami, jeśli na przykład zajmuje on się I zespołem i juniorami, to podział obowiązków wpływa jakoś na jego poziom szkolenia?

tabalugg Młody aktywista

03.05.2007 19:38    #8720     Sufler - Porady do gry - usunięcie mentora
no jesli młodziak się zgadza,to i mu i mentorowi rosną morale ,ale jak mlodziak mowi że nie daje efektu to troszke spadają z powodu konfliktu z partnerem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution