Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.05.2007 16:33    #8691     Sufler - Porady do gry - Pytanie
nie mozna. po uplywie jakiegos czasu same sie kasuje, a szkoda bo czasem przydaloby sie zobaczyc jakas starsza wiadomosc

prezes_ziom Partyzant

09.05.2007 14:31    #8692     Sufler - Porady do gry - rozbudowa stadionu
Mam na koncie 130ml zł i zadnych długów. Działacze uważają mnie za zbawiciela:D Moze jak uda mi się zajść daleko w LM i awansuje w rankingach klubowych to wtedy moze dostanę pozytywną odpowiedz od mieszkancow osiedla

prezes_ziom Partyzant

09.05.2007 13:50    #8693     Sufler - Porady do gry - rozbudowa stadionu
Gram FC St. Pauli i w tym sezonie zamierzam zawojować ligę mistrzów, jednak chciałbym rozbudować swój maleńki stadion mieszczący niespełna 20tys kibiców ;( Myśłałem,że po wygraniu uefa włodarze miasta zezwolą na rozbudowę i tak się stało,ale mieszkańcy pobliskiego osiedla nie wyrazili zgody...czy jest jakis sposob aby mój obiekt został rozbudowany?

zmijen Partyzant

09.05.2007 11:21    #8694     Sufler - Porady do gry - 3 liga polska ???
nie wiem stary co nazywasz profesjonalnym?!

fakt ciekawy pomysl mial chlop i zainwestowal sporo czasu ale ta jego łata czy jak to tam nazwac miala wiele bledow.

np.:legia posiadala 2najlepszych skrzydlowych swiata(autora laty i jego kumpla;-D)u was chyba tego nie bedzie?

do tego dziwne budzety,warta poznan chyba baza treningowa i szkolki na pozmiomie realu madryt i wiele wiele innych moza by wymienic

nie mam nic osobiscie do autora tego dziela i wiem ze robil do dla wlasnej potrzeby a nie dla ogolu ale jak juz dal to dla wszystkich to mogl to poprawic...jak juz cos robic to robic to do konca i pozadnie(takie jest moje zdanie)

pozdro!

Bartez Przodownik pracy

08.05.2007 20:58    #8695     Sufler - Porady do gry - 3 liga polska ???
kyczy7, troszkę wiary, daj chłopakom szansę.

Mattii Przodownik pracy

08.05.2007 20:04    #8696     Sufler - Porady do gry - Baza huge
Pograłem troszkę na retain,ale gra sie troszkę przycina po jednym sezonie:)Mam po prostu za słabego kompa i dlatego:)Więc powtarzam moje pytanie po raz wtóry:
MA KTOŚ LINK DO NATION LEAGUE PANEL(BAZY HUGE,OGROMNEJ BAZY DANYCH)?

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

08.05.2007 16:36    #8697     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Na początku zaznaczę że poprzedni temat został zamknięty z powodu zapytania któregoś z byłych członków fmut o c.racka :| Od teraz update robie sam i poszukuje ludzi którzy posiadają oryginalną wersje gry, wiedzę i chęć do pracy.

Ale teraz do konkretów.

Nie składam broni(Mimo że nie mam nikogo do pomocy, tutaj przydała by się pomoc GyGy:2145526) i udostępniam wam kolejną wersję FMUT. Jest to wersja 2.0. Mam nadzieję że będziecie zadowoleni i pomożecie dążyć FMUT do doskonałości :]

Pozdrawiam i życzę miłej gry.

Świat:

* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 08.05.2007r.
* PoprawionoPogorszono atrybuty co niektórych zawodników.
* Skorygowano CA i PA niektórych zawodników.
* I wiele innych drobnych zmian [...]
*Zmiany w sztabach szkoleniowych co niektórych klubów aktualne na dzień 08.05.2007r.
(Np. Beenhakker, Roeder)
* Dodano najbardziej utalentowanych Polaków grających za granicą.
*Skorygowano umiejętności co niektórych Polaków przebywających za granicą.

Polska:

* Dokładne odwzorowanie składów 1 i 2 ligi Polskiej.

* Zmiany w sztabach szkoleniowych co niektórych klubów aktualne na dzień 08.05.2007r.
(Np. Stawowy, Kaliszan)
* Poprawiono różnorakie drobne błędy w bazie występujące w poprzedniej wersji.
* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 08.05.2007r.
* PoprawionoPogorszono atrybuty co niektórych zawodników.
* Skorygowano CA i PA niektórych zawodników.
*"Future transfer" Łukasza Fabiańskiego do Arsenalu

PLIK "README"

DOWNLOAD 2.0

Czekam na komentarze/propozycje i wyłapane błędy

Rufus Partyzant

07.05.2007 19:37    #8698     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Gram sobie ManU i jak wiecie Ron-Robert Zieler gra u mnie w młodzikach. Jest to spory talent bramkarski, który nawet strzela bramki. Szkoda, że nie u mnie ale w młodzieżowej reprezentacji Niemiec.
http://img15(...)rzd7.png

BS Młody aktywista

06.05.2007 22:08    #8699     Sufler - Porady do gry - szraki
Nic raczej z tym ni ezrobisz.Ale przeciez szaraki nie przeszkadzaja Ci prowadzic druzyny tylko po prostu sa w zespole.Nie musisz zwracac na nich uwagi.Szaraki pojawiaja sie gdy sklad masz nie kompletny lub np. kontuzjowanych masz wszystkich bramkarzy to sie pojawia szarak bramkarz.Sprawdz czy nie masz luki w skladzie lub kontuzjowanych wielu graczy na jednej pozycji.

marask506 Młody aktywista

06.05.2007 18:18    #8700     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Screena dałem zaraz po naborze do klubu ale chyba gram w FM no nie??
jak chcecie moge dać skana legitymacji szkolnej z nazwiskiem jeśli nie wierzycie że tak mam na nazwisko

nie mówię że to mój syn ale może ma coś ze mną wspólnego jeśli ma obywatelstwa takie jak ja i ma mnie w ulubionych

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution