Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

krolik_vv Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.05.2007 20:51    #8671     Sufler - Porady do gry - Wymiana Saveow
Wedlug mnie to raczej pomysl do bani. O grze swoich kumpli mozesz sobie w szkole pogadac, a tak poza tym to save`wy troche zajmuja, co nie?

Kuba10 Partyzant

i po co sie wszyscy meczycie.waszych opowiadań i tak nie będzie na tej stronie.admini powymyślają wam że coś jest źle a tak naprawde nie chcą mieć konkurencji.jak myślicie dlaczego dotego czasu ukazały się 2 opowiadania o newcastle i fiorentinie.ja nawet nie bede wysylal opowiadania bo szkoda aby czasu.dziekuje za uwage

fudi Przodownik pracy

14.05.2007 20:19    #8673     Sufler - Porady do gry - Lista sedziów
nie wiem dlaczego tak jest :((

Siedzielismy razem z moimi kolegami nad tym update ponad 2 miesiace.
Sklady, budzety poswiecalismy wam swoj czas....
Po co ?
Po to zeby ludzie z cmev zablokowali :/:/;/
Szkoda tym bardziej ze komentarze były raczej pozytywne a ludzie na to czekali odkąd powstal FM 2007. Nasza strona nie jest jesczez tak sławna a wielu nie wie o ich istnieniu.

Przepraszam ale musiałem to napisac. Mam nadzieję że 91 managerów którzy to sciągneli nie zawiedli się.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
14.05.2007 20:08    #8674     Sufler - Porady do gry - wychowankowie
Ostatnio moi scouci znajdują zawoników i dają im po 6 gwiazdek... Wkręcasz tabalugg :P

A ilość gwiazdek jaką scout przydzieli danemu zawodnikowi zależy od samego scouta, graczy jakich posiadasz w zespole no i oczywiscie od umiejętności i potencjału "talentu".
Czasem zdarza się, że jak masz w klubie jakąś pozycję słabo obsadzoną to scouci dają dobremu graczowi z danej pozycji więcej gwiazdek.

A co do wychowanków - kupuję 18-latka i wiem, że moim wychowankiem nie będzie (żadną sposobem do trzech lat przed 21 rokiem życia w klubie nie dociągnie), ale jak kupie 17-latka to w KAŻDYM wypadku osiągnąwszy te swoje 21 wiosen uznawany jest za wychowanka.

Jeszcze raz: 3 lata w klubie przed 21 rokiem życia - wychowanek
2 lata w kraju przed 21 rokiem życia - wyszkolony w danym kraju
Żadnych odstępstw od tej reguły nie zauważyłem.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
[quote=pedro_1987]Heh muszę powiedzieć, że profesjonalizm panów adminów sięgnął dnia niestety przykra prawda, po prostu szkoda słów, pan jakubkwa wie o co chodzi:)[/quote]
Pisz jasno albo wcale.
I zapoznaj sie z zasadami wysylania opowiadan zawartymi w pierwszym poscie (podpowiedz: akapit Wymagania, punkt Ważne na samym dole).

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Heh muszę powiedzieć, że profesjonalizm panów adminów sięgnął dnia niestety przykra prawda, po prostu szkoda słów, pan jakubkwa wie o co chodzi:)

Bartez Przodownik pracy

13.05.2007 22:29    #8677     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
ok, tu przesadziłem, ale jak komuś to przeszkadza, to może zmniejszyć, albo mnie skasować.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
13.05.2007 20:22    #8678     Sufler - Porady do gry - Trening
Wydaje mi się, że ta druga opcja (odpowiedni trening do odpowiedniej pozycji) jest lepsza. Sam korzystam z tego sposobu, co prawda jak się wejdzie w profil obrońcy to na pierwszy rzut oka wygląda na cieńkiego :) Bo atrybuty techniczne są, powiedzmy szczerze, marne... Jednak jeśli chodzi o grę - praktycznie bezbłędni, wysoka średnia na sezon. I jeszcze nie obawiam się, że muszę jakiegoś sprzedać, bo wiem, że w rezerwach są zawodnicy szkoleni tym samym systemem i mogą szybko dostosować się do zadań jakie wyznaczam na danej pozycji.

To było przedstawienie sytuacji na przykładzie obrońcy :)
Gracze z innych pozycji też mają swoje reżimy treningowe, a z wiadomych przyczyn reżim pomocników (środkowych) jest najbardziej zbliżony do ogólnego (z którego nie korzystam).

Wybór tej drogi (chodzi o indywidualizowanie treningów :) ) pociąga za sobą pewne konsekwencje - w taktyce jaką gramy zawodnicy muszą mieć przypisane do każdej pozycji odpowiednie zadania, nie mogą mieć nieograniczonej swobody taktycznej (wręcz przeciwnie), a i też rzadko zdarza się, aby zawodnik z jednej pozycji zagrał dobrze na innej.
Więc jeśli mam wszechstronnego zawodnika to wrzucam go do takiego reżimu, w którym umiejęteności są trenowane w miarę równomiernie (reżim środkowych pomocników, bocznych obrońców).

Pozdrawiam :)

kyczy7 Przodownik pracy

13.05.2007 20:20    #8679     Sufler - Porady do gry - Kolory Atrybutów
przeciez w kazdym skinie sa wyraźne co prawda z kazdym wzrostem atrybutów przybieraja co raz ciemniejsza barwe ale nie mysle zeby komus to przeszkadzało ... do supertaktyka : nic nie trzeba grzebac zeby sie kolory zmieniały po prostu to juz jest optymalne ustawienie

tabalugg Młody aktywista

13.05.2007 16:08    #8680     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy z klubu filialnego
chodzi Ci o to czy będą uznawani za wyszkolonych w klubie podczas LM ?? Po 3 sezonach tak

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.