Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
22.05.2007 23:18    #8641     Sufler - Porady do gry - piractwo cd2
Zmienne IP, dziecię neostrady, zasłoni się papierkiem o dysleksji i powie, że mu wolno walić byk za bykiem i mieć w głębokim poważaniu zasady interpunkcji i ortografii.

Nie stać Cię - nie kupujesz. Chcesz coś mieć - zbierasz pieniądze i oszczędzasz.

Idź kradnij samochody i mów ich właścicielom, że kradniesz, bo Cię nie stać, żeby sobie kupić.

Do szkoły uczyć się poprawnego wysławiania się, a później zasad ekonomi.
Wszystko.

fudi Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
22.05.2007 22:07    #8642     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
tutaj skopiuję. ale tylko co nowego w update, a instrukcje to se trzeba sciagnąć ;)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 Liga Polska Grywalna do Football Manager 2007 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Twórcy update :

- Fudi
- Menedżer_5
- Bartez_81

Pomagający ( za co chcę serdecznie podziękować)

- SeJu - lista ponad 300 aktualnych transferów, zmian itp aktualnych na dzień 22.05
- Wiśnia_Legia - Lista ze szczegółowymi danymi ponad 100 talentów z Polski i ze świata, których nie ma w pierwotnej wersjii FM
- Karpin - Twórca wszystkich składów, budżetów oraz wspołpracy pomiędzy klubami.

Co dodaje update :

Polska :

- wszelkie zmiany w sztabach szkoleniowych wszystkich klubów 1,2 i 3 ligi Polskiej aktualne na dzień 22.05.2007.
- wszelkie zmiany transferowe wśród pilkarzy 1,2 i 3 ligi w Polsce aktualne na dzień 22.05.2007
- możliwość grania drużyną z 3 ligi Polskiej w tejże dywizji.
- realne budżety klubów na wiosnę 2007
- współprace pomiędzy klubami
- dodanych ponad 50 talentów z Polski
- dodanych ponad 50 Polaków za granicą
- zminiejszenie/zwiększenie atrybutów niektórych zawodników
- dodanie 15 zespołów "nieligowych"
- dodanych 5 aren przyszłości - Euro 2012
- nowe media

Świat:

- wszelkie zmiany w sztabach szkoleniowych wszystkich klubów aktualne na dzień 22.05.2007.
- wszelkie zmiany transferowe wśród pilkarzy aktualne na dzień 22.05.2007 z lig:
Niemieckiej
Angielskiej
Francuskiej
Hiszpańskiej
Holenderskiej
Polskiej
Portugalksiej
Chorwackiej
Belgijskiej
Rosyjskiej
Ukraińskiej
Szkockiej
Tureckiej
Austriackiej
Włoskiej

- Transfery tzw. Future Transfer
- realne budżety
- współprace miedzy klubami
- dodanych ponad 50 talentów ze świata
- zminiejszenie/zwiększenie atrybutów niektórych zawodników
- nowe media
- dodanych 5 aren przyszłości - Euro 2012

Proletariat

22.05.2007 17:44    #8643     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
Hahaah człowieku Ty myśl co piszesz. Ja tylko powiedziałem to, o czym wszyscy wiedzą, czyli tekst typu "To nie na sufler, ale..." jest oznaką punktowicza i to każdy może potwierdzić. A Tobie chyba duma przeszkadza potwierdzić, że popełniłeś błąd. A po drugie to jest tylko moje stwierdzenie i nikt nie musi się z nim zgadzać. I po trzecie to Ty zacząłeś po mnie jeździć, a ja z sentymentu do tej strony nie odpowiedziałem Ci, bo mogłem...

Kambo93 Młody aktywista

22.05.2007 17:34    #8644     Sufler - Porady do gry - reputacja a reprezentacja
pit nic sie nie stalo, ale szkoda ze znow wokol mnie sie robi taki szum :/Przepraszam.

pit9991 Młody aktywista

22.05.2007 17:31    #8645     Sufler - Porady do gry - reputacja a reprezentacja
oj Panie Supertaktyku wie Pan co bardzo się cieszę że wieśniaczanin i inni mi pomogli,ich nagrodziłem,jak Panu bardzo to przeszkadza że w ramach moich przeprosiń zaznaczyłem że mi pomógł (Kambo93)to niech Pan poskarży się administratorowi.Robi Pan taki raban i wzywa niebiosa jakbym nie wiadomo co robił.A co może mialem go wybluzgać,powyzywać jak to robią niektórzy i wszystko bylo by dobrze.Eh no cóż dziękuje wszystkim którzy mi pomogli,czasem zdarzą się komuś literówki czy błędy,no ale cóż tak to już jest...

Quaresmafan Partyzant

22.05.2007 14:23    #8646     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
podczas wypakowywania pliku pojawia mi się tabelka i pisze że plik jest uszkodzony
co mam robić ściągałem już 10 razy i nic
HELP!!!!

Carrot Młody aktywista

a wiec przeszkadza;P sam mialem kiedys taka sytuacje, ale to bylo tak ze inter mi jakiegos pilkarza zaproponowal, ja nie dopowiedzialem im, (nie zaakceptowalem, nie odrzucilem oferty) i on poszedl do jakiegos innego klubu a ja go ciagle mialem w przyszluch transferach. strasznie mnie to wkurzalo... :/ ;P ale zlozylem klubowi oferte i gdy ja przyjeli ja zerwalem negocjacje z zawodnikiem i juz bylo ok :D

tabalugg Młody aktywista

a co to za problem ? no już bez przesady....co to przeszkadza ?

kyczy7 Przodownik pracy

21.05.2007 21:24    #8649     Sufler - Porady do gry - Gdzie?
śmieszne pytanie "troszke" ... chyba myslałes ze opka pisze sie w FM-ie i ze jest tam taka opcja ... to Ci teraz mówie ze nie ma wiec musisz otworzyc Worda i tam pisac mozesz do tego dołozyc screeny i bedzie git-gitara

Carrot Młody aktywista

21.05.2007 19:42    #8650     Sufler - Porady do gry - Baraze w Holandi
nie tyle ze nie spie, tylko mieszkam w iinej strefie czasowej i to daltego;) jak to pisalem to bylo u mnie po poludniu :D a co do tematu to tak troche glupio jest zrobione ze zespol ktory zajal 2 miejsce w tabelimoze grac w intertoto... a zespol z 5 miejsca w lidze mistrzow :| dla mnie jest to naprade glupie...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.