Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Cesc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.06.2007 13:35    #8581     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
Super ze coś takiego powstało tylko szkoda, że upload jest na file froncie O_o nie wytrzymuje nerwowo jak mam transfer na tym g**** po 10kb/s ;| prosilbym o umieszczenie na rapida albo na sendspace :)

MadeYka_92 Partyzant

07.06.2007 22:52    #8582     Sufler - Porady do gry - pytania
sorki tak wyszko szudow pozdro a wy to niby nie punktowicze??

Temu panu dziękujemy. Temat zamykam. - dop. Grzechoo

Kris de la Med Partyzant

06.06.2007 17:49    #8583     Sufler - Porady do gry - Trener w reprezentacji
Oj nic Ci nie pomoże niestety :)
Słabsze reprezentacje z końca świata ( a przynajmniej te z poza Europy) praktycznie nie pozwalają na zatrudnienie jakiegokolwiek trenera.

Sprawdzane na 2 reprach: Australia / Nigeria.
Proponować pracę możesz szkoleniowcowi z jakąkolwiek reputacją i jakimkolwiek pochodzeniem, a on ma to i tak gdzieś ;) NIKT dosłownie nikt nie chce tam pracować.

Ten błąd miał ponoć wyeliminować patch, który się ukazał, ale jak to jest nie mam pojęcia, bo grę zacząłem jeszcze na 7.0.0 i nie zamierzam z niej rezygnować.

fudi Przodownik pracy

06.06.2007 15:00    #8584     Sufler - Porady do gry - Updaty
mkanius - o zespol, sztab szkoleniowy itp Bayernu nie masz sie co martwić. Rozmawiasz z fanem Bawarczyków ;)

msinter Młody aktywista

05.06.2007 23:12    #8585     Sufler - Porady do gry - Bug w galerii sław?
Gram sobie Celticiem. Wygrałem po raz kolejny Ligę Mistrzów co się wiąże z dodatkowymi punktami dla mnie.. ale czy tylko dla mnie? ;D
Otóż zawsze Willie Maley miał coś koło 900 pkt. Teraz jak spojrzałem, miał ich nieco ponad 1000! Moje pytanie brzmi: Czy to jest bug czy poprostu wygenerowano większą ilość pkt za zdobycie Mistrzostwa Szkocji, ponieważ Liga zyskała na reputacji..?
BTW: Napewno nie zdobył on(Willie Maley) żadnego dodatkowego trofeum.. jego jedyne trofea to związane z ligą szkocką..a mimo to ma więcej pkt..

tabalugg Młody aktywista

no to troszkę denerwuje,to fakt...zaraz rzuci się 20 ludzi i powie ''mają słabą koncentracje''.....a wedlug mnie to jst jednak drobny bląd....

blaszek Partyzant

04.06.2007 20:57    #8587     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja najwięcej grałem Celtikiem Glasgow-7 sezonów. 7 razy mistrz Szkocji,6 Pucharów Szkocji,2 razy LM,raz PU i Nimani najlepszym piłkarzem świata-geniusz,polecam

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

do intertoto 1 druzyna.A jesli chodzi o Puchar szkocji to w UEFA gra finalista pucharu szkocji

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

msinter nie każdy kraj ma jednego przedstawiciela w Intertoto jest wiele krajów które tam mają kilka drużyn a co do pytania Lyptona to wydaje mi się że w Szkocjii jest tak jak w Polsce że Puchar LIgi nie daje miejsca w Pucharze Uefa a Puchar Ligi tym bardziej nie może dac miejsca w intertoto

aberdeen Młody aktywista

Zdobywca pucharu szkocji gra w UEFA Cup. Zdobycie pucharu ligi daje gratyfikację finansową za każdy wygrany mecz, no i satysfakcję oczywiscie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution