Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Ichabod Crane Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.06.2007 11:16    #8511     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu w czasie sezonu
Czy mając odpowiednią reputację (światowa, kilka trofeów zdobytych z Tottenhamem Hotspur), mogę w jakis sposób zasugerowac prezesowi Man Utd, że byłbym gotów podjąć pracę w Manchesterze? Praca w Londynie mi się nudzi, zdobyłem co miałem zdobyć, a kolejnym założonym przeze mnie celem jest własnie zdobycie The Treble z Red Devils. Mimo, że Manchester dołuje w lidze, to sir Alex Ferguson ciągle cieszy się zaufaniem prezesa (swoją droga, to dośc realistyczne i zgodne z faktycznymi relacjami Fergiego z klubem, kiedy to nawet nie zdobywając nic miał bardzo silną pozycję w klubie :P). Czy pozostaje mi tylko czekanie na emeryturę Szkota?

Czy to, że utrzymuję z menadżerem Man Utd bardzo przyjazne stosunki, bedzie miało jakiś wpływ na znaczenie mojej kandydatury wśród ewentualnych następców Fergusona?

eMiKa Młody aktywista

24.06.2007 04:11    #8512     Sufler - Porady do gry - Nowa Liga Marzeń
1.Lige mozna zrobic w edytorze np.podmieniajac kluby.
2.To juz zależy od sprawnosci umyslu tworzacego i przedewszystkim od jego znajomosci
angielskiego;)ale nie,raczej niezbyt trudne.
3.Możesz:)
4.Stary,wez sobie slownik i sprawdz kilka specjalistycznych zwrotow.Tak naprawde wiekszosc slow jest na poziomie szkoly sredniej,jesli nie gimnazjum:) pozdrawiam
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

lukaszmm Partyzant

23.06.2007 12:29    #8513     Sufler - Porady do gry - Proszę pomocy!
No własnie teraz juz wiem, bo kumplowi ustawiałem. Szkoda mi troche tego save... 2011 rok :(

tabalugg Młody aktywista

23.06.2007 11:50    #8514     Sufler - Porady do gry - decyzja do jutra
acha,no dobra...szkoda troszkę ale trudno :) przeżyję bez tego

Xucre Partyzant

22.06.2007 20:33    #8515     Sufler - Porady do gry - Liga marzeń
Dzisiaj rano przed zakończemiem roku szkolenego jak zawsze szukałem dodatków do FM 2007.
I trafiłem Liga marzeń ! Jest to wzamian za ligę angielską dana liga Światowa 6 lig najlepszych klubów na świecie. Jak ktos szuka nowych wrażeń polecam .
Jak był już o tym temat przepraszam nieznalazłem

Oto link
sortitoutsi.net/fm2007/index.php?page=downloads&area=file&fileid=3405

hoody Przodownik pracy

22.06.2007 15:14    #8516     Sufler - Porady do gry - TROLL
Wszystkie te patche działają normalnie na piratach... Tylko trzeba dobrze poszukać! Ale ja wole zakupić oryginał bo to nie majątek! No ale cóż... Nie każdy tak myśli i wolą ściągnać lub kupić na stadionie X lecia (jeśli mieszka w Wawie :)) i sie usprawiedliwiają że ich nie stać a neta i kompa to nie wiadomo skąd mają! Jakby tylko chcieli to bez problemu mogą mieć oryginał!

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.06.2007 14:13    #8517     Sufler - Porady do gry - Oszustwo
Głupie pytanie :P. Ale szkoda, bo mam dużo kasy i przydałoby się kupić jakiś meczyk xD.

jaqb Partyzant

22.06.2007 14:04    #8518     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki u trenerów
Sorry za drugi post z rzędu, ale mam jeszcze jedną wątpliwość jeśli chodzi o trening w FM 07. Jeśli słaby zespół zatrudni wybitnych trenerów powinien wzbić się na wyżyny -oczywiście jeśli stać ich na takiego trenera. Moje pytanie: jak ilość gwiazdek (przy treningu) wpływa na zespół, czy jeśli przy treningu na ***** piłkarze osiągają swoje max PA to przy np. *** połowę? Czy to raczej chodzi o szybkość osiągnięcia maxa PA? A kwestia bazy treningowej? Może ktoś to sprawdzał lub sprawdzi.... . Z moich doświadczeń zauważyłem jedynie, że przy transferach niektórzy piłkarze cieszą się, że mam dobrą bazę treningową. Natomiast nie rozumiem, jak to jest z klubami filiarnymi: np. w korzyściach jest napisane, że dany klub słynie ze szkolenia wielu talentów (czy coś w tym stylu) a ma cienkich trenerów i słabą bazę???

JerseyJoy Partyzant

21.06.2007 22:08    #8519     Sufler - Porady do gry - Wyspy Owcze
Oczywiscie, że mają ligę. Nawet trzy. A najciekawsze jest to, że w miejscowościach które liczą 500 mieszkańców są stadiony mieszczące 4000 kibiców. Ciekawe nie ??
Chcialbym se pyknąc w te lige. Zawsze grammalymi klubami i staram sie dojsc jak najwyzej. Zadna sztuka grac Chelsea, miec budzet 100 mln i sprowadzac kogo sie da

toszman Młody aktywista

21.06.2007 18:45    #8520     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
@www.fmut.yoyo.pl
O Wawrzyniaku napisałem ponieważ pytał Adamoo007 czy jest xP
Ale nie chodzi akurat o to aby zwiększyć ty, tylko żeby były porównalne xP bo to troszke dziwne że Legia ma 16 mln zł, a Zagłębie 4 mln zł
A jeśli chodzi o update to sciągałem z tego ostatniego postu z godziny 16:07

@Karpin
Lisowski jest w Widzewie, a Douglas ma klauzule wykupu xP

@ Adamoo007
Błażejek jest w eLce

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.